Cok agir olmamak sartiyla spor yapabilirsiniz tabi doktorunuzun fikri daha onemli o muayene ediyor sizi sonucta kosmak yerine yuruyus ya da plates tarzi sporlar yapabilirsiniz cinsiyet hakkinda birsey soylemem dogru olmaz bir daha ki muayeneyi bekleyin :)
Dis gebelik bebeğin rahim ici disinda bir yere tutunmasiyla gerceklesir normal hamilelik gibi belirtiler verir kese olusur bebekte olusabilir ama buyumesi anneye zarar vereceginden alinir. Hamilelikte ilk belirtiler goguslerde sislik ve hassasiyettirBen de sorayım bari
Dış gebelik şüphesi neye göre koyulur?
Doktora gittim hem kese gördüm dedi hem dış gebelik şüphesi var dedi.
B- hcg hormonu 2 günde 2 kattan fazla artıyor, bu normal mi?
Hiç ağrı, kanama gibi şikayetlerim ve hamileliğe dair hissiyatım yok. Ben mi acayipim?
merhaba tamamen doğum öncesi haline geri dönmez vajina doğum öncesine göre biraz daha genişler epizyo normal doğumdan sonra 1 2 hafta içinde iyileşmeye başlar ama normal doğumdan sonra 6 hafta cinsel ilişki olmamalıdırBen de sorcam ben de ben de
Doğumdan sonra bizim alt taraflar aynı şeklini alır mı?
Doğumdan sonra epizyo ne kadar sürede iyilesir
merhaba kesinlikle dönmez diyemem o ufaklıkların neler yapacağı belli olmuyor :)sezeryan sonrasında dikişlerin bakımı önemli temiz tutun.doktorunuz söyleyene kadar banyo yapmayın.sütünüzün gelmesi için bol bol emzirin ve sıvı tüketin.8 hafta boyunca cinsel ilişkiden sakının.Benden de bir soru:)
Bebeğim hala dönmedi,pazar günü sezeryan olucam.
Bundan sonra dönme ihtimali yok değil mı? :)
Birde sezeryan sonrası dikkat etmem gereken şeyler nelerdir?
gebeliğin ilk normaldir ilk doğumlar genelde zor geçer dahakolay olacağnı umut ediyorum doğuma kadar ınternetten bakıp kegel egzersizlerini yapmanızı öneririm kasları güçlendirir doğumu kolaylaştırır.Biri bana mi seslendi
Günaydın :) benim derdim geçmeyen bulantı birde 2 aydır hergün zofer kullanıyorum acaba bir sorun olur mu haftaya doktor kontrolüm var. Birde benim ilk doğumum çok çok zor geçti. Karnıma bastırdılar kaburgalarim zedelendi epizyotomi dikişlerim mikrop kaptı hiç bir ilaç verilmedi 40 gün popomun üstüne oturamadimben doğumu devlette düşünüyorum maddi imkanım öyle gerekli. Doktorum la konuşup sezeryan istiyorum desem kabul edilir mi @ebecikk
merhaba normal doğumdan bahsediyorsunuz sanırım epidural anestezi yapılabilir belden uyuşturma dediğiniz ama genel anestezi yapılamaz.Belden uyuşturmalı öneriyormusunuz ya da lokal anestezi ile doğum olabilir mi
33 oldumMerhaba oncelikle yaşınız kac ve hamile olma olasılığınız var mi? Idrar yolu enfeksiyonlari nadirde olsa adet gecikmesi yapabilir
idraryolu enksiyonu neden olmus olabilir adetiniz düzeldiyse sorun yok devam ediyorsa kadın doğum doktoruna başvurun :)33 oldumYok yok hamile değilim adet oldum ama benim hiç bu kadar uzun gecikmem olamazdı
Teşekkür ederim canım cevabın içinmerhaba tamamen doğum öncesi haline geri dönmez vajina doğum öncesine göre biraz daha genişler epizyo normal doğumdan sonra 1 2 hafta içinde iyileşmeye başlar ama normal doğumdan sonra 6 hafta cinsel ilişki olmamalıdır
Rica ederim yardimci olabildiysem ne mutluTeşekkür ederim canım cevabın için
Az su içiyorum bu aralar muhtemelen ondanidraryolu enksiyonu neden olmus olabilir adetiniz düzeldiyse sorun yok devam ediyorsa kadın doğum doktoruna başvurun :)
Su icmeyi ihmal etmeyin cay kahve meyvesuyu bunlarin hic biri suyun yerine gecmezAz su içiyorum bu aralar muhtemelen ondan
Bende sorayım :))
Daha önce 2 gebelik geçirdim.
İkisinde de hapşurdığım zamanlar yumurtalıklarımda ince bir sızı ile alakalı ağrı oluyordu ? Herkes te olur mu yada normal mi ?
Birde reglim herzaman kahverengi başlar özellıkle 1 bazen 2 gün. Sordugum doktorlar normal demişti. Pko var ama ayrıca miyom kist yok
Aslında birini 8 haftalık diğerini 14 haftalık kaybettim. 2 gebelikte de aynı sekılde hapşırdıkca sızı olunca merak ettim. Normalde olmuyor tabi. Teşekkür ederimmMerhaba hapşırma olayi daha once hic duymamıştım ama bebek buyudukce organlara baski yaptigindan olabilir belki
Reglu olayinda da doktorlar normal demisler zaten kahverengi kan iceride bekleyip disari cikan kandir
Çok teşekkür ederim :)merhaba kesinlikle dönmez diyemem o ufaklıkların neler yapacağı belli olmuyor :)sezeryan sonrasında dikişlerin bakımı önemli temiz tutun.doktorunuz söyleyene kadar banyo yapmayın.sütünüzün gelmesi için bol bol emzirin ve sıvı tüketin.8 hafta boyunca cinsel ilişkiden sakının.
:) gogus buyukluguyle emzirmenin bir alakasi yok emzirebilirsiniz tabi ki bol bol sivi tuketin dogumdan sonra (sezeryansa doktor izin verdikten sonra) ve bol bol emzirmeye calisin ne kadar emzirirseni, o kadar sutunuz artarÇok teşekkür ederim :)
Bişey daha sormak istiyorum,benim göğüslerim 1 beden anca büyüdü,yani 75 den 80 e kadar büyüdü.. bu normal mı? Daha büyüyecek mı ve büyümez ise emziremez miyim diye tedirginim. Bir alakası var mı acaba?
:) gogus buyukluguyle emzirmenin bir alakasi yok emzirebilirsiniz tabi ki bol bol sivi tuketin dogumdan sonra (sezeryansa doktor izin verdikten sonra) ve bol bol emzirmeye calisin ne kadar emzirirseni, o kadar sutunuz artar
Merhaba.
Gebeliğimin son haftasında bebeğimin down sendromlu olabileceğini söyledi başka hastanede.
Şu an da 40ımız çıkmadı. Yeniyiz.
Aklımdan gitmiyor. Devlet böyle deri bende özelde Doğum yaptım orda Bebek doktoru kontrolünü yapınca bişey söylemedi. Olsa kesin söyler miydi ? Hemen anlaşılır mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?