Derdini söylemeyen derman bulamaz :)

Bana cvp vermediniz

Dis gebelik bebeğin rahim ici disinda bir yere tutunmasiyla gerceklesir normal hamilelik gibi belirtiler verir kese olusur bebekte olusabilir ama buyumesi anneye zarar vereceginden alinir. Hamilelikte ilk belirtiler goguslerde sislik ve hassasiyettir

Ben de sorcam ben de ben de

Doğumdan sonra bizim alt taraflar aynı şeklini alır mı?

Doğumdan sonra epizyo ne kadar sürede iyilesir
merhaba tamamen doğum öncesi haline geri dönmez vajina doğum öncesine göre biraz daha genişler epizyo normal doğumdan sonra 1 2 hafta içinde iyileşmeye başlar ama normal doğumdan sonra 6 hafta cinsel ilişki olmamalıdır

Benden de bir soru:)
Bebeğim hala dönmedi,pazar günü sezeryan olucam.
Bundan sonra dönme ihtimali yok değil mı? :)
Birde sezeryan sonrası dikkat etmem gereken şeyler nelerdir?
merhaba kesinlikle dönmez diyemem o ufaklıkların neler yapacağı belli olmuyor :)sezeryan sonrasında dikişlerin bakımı önemli temiz tutun.doktorunuz söyleyene kadar banyo yapmayın.sütünüzün gelmesi için bol bol emzirin ve sıvı tüketin.8 hafta boyunca cinsel ilişkiden sakının.

gebeliğin ilk normaldir ilk doğumlar genelde zor geçer dahakolay olacağnı umut ediyorum doğuma kadar ınternetten bakıp kegel egzersizlerini yapmanızı öneririm kasları güçlendirir doğumu kolaylaştırır.

Merhaba oncelikle yaşınız kac ve hamile olma olasılığınız var mi? Idrar yolu enfeksiyonlari nadirde olsa adet gecikmesi yapabilir
33 oldum Yok yok hamile değilim adet oldum ama benim hiç bu kadar uzun gecikmem olamazdı

33 oldum Yok yok hamile değilim adet oldum ama benim hiç bu kadar uzun gecikmem olamazdı
idraryolu enksiyonu neden olmus olabilir adetiniz düzeldiyse sorun yok devam ediyorsa kadın doğum doktoruna başvurun :)

Teşekkür ederim canım cevabın için

Bende sorayım :))

Daha önce 2 gebelik geçirdim.

İkisinde de hapşurdığım zamanlar yumurtalıklarımda ince bir sızı ile alakalı ağrı oluyordu ? Herkes te olur mu yada normal mi ?

Birde reglim herzaman kahverengi başlar özellıkle 1 bazen 2 gün. Sordugum doktorlar normal demişti. Pko var ama ayrıca miyom kist yok

Merhaba hapşırma olayi daha once hic duymamıştım ama bebek buyudukce organlara baski yaptigindan olabilir belki
Reglu olayinda da doktorlar normal demisler zaten kahverengi kan iceride bekleyip disari cikan kandir

Merhaba hapşırma olayi daha once hic duymamıştım ama bebek buyudukce organlara baski yaptigindan olabilir belki
Reglu olayinda da doktorlar normal demisler zaten kahverengi kan iceride bekleyip disari cikan kandir
Aslında birini 8 haftalık diğerini 14 haftalık kaybettim. 2 gebelikte de aynı sekılde hapşırdıkca sızı olunca merak ettim. Normalde olmuyor tabi. Teşekkür ederimm

Çok teşekkür ederim :)
Bişey daha sormak istiyorum,benim göğüslerim 1 beden anca büyüdü,yani 75 den 80 e kadar büyüdü.. bu normal mı? Daha büyüyecek mı ve büyümez ise emziremez miyim diye tedirginim. Bir alakası var mı acaba?

:) gogus buyukluguyle emzirmenin bir alakasi yok emzirebilirsiniz tabi ki bol bol sivi tuketin dogumdan sonra (sezeryansa doktor izin verdikten sonra) ve bol bol emzirmeye calisin ne kadar emzirirseni, o kadar sutunuz artar

Merhaba.
Gebeliğimin son haftasında bebeğimin down sendromlu olabileceğini söyledi başka hastanede.

Şu an da 40ımız çıkmadı. Yeniyiz.
Aklımdan gitmiyor. Devlet böyle deri bende özelde Doğum yaptım orda Bebek doktoru kontrolünü yapınca bişey söylemedi. Olsa kesin söyler miydi ? Hemen anlaşılır mı ?

:) gogus buyukluguyle emzirmenin bir alakasi yok emzirebilirsiniz tabi ki bol bol sivi tuketin dogumdan sonra (sezeryansa doktor izin verdikten sonra) ve bol bol emzirmeye calisin ne kadar emzirirseni, o kadar sutunuz artar

Tamam çok teşekkür ederim

Olsa soylerdi down sendromu belirgin ozellikler tasir yuz tipleri birbirlerine benzer gibi gibi belirgin ozellikler olur ama aklinizda sorular varsa baska bir cocuk doktoruna daha gosterin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…