Bilmem hatırlatmama gerek var mı, burası bir forum.
Hiçbir şeyin tam olarak doğrusu veya yanlışı yoktur. Foruma, farklı fikirleri görelim, ne düşündüğümüzü bir parça paylaşalım diye girmemiz gerekirken, sizin tek amacınız "ben doğruyum, ben haklıyım" demek, bunu kanıtlamak.
Ben ne zaman bir yorum yazsam aranızdan bunu anlayabilecek zeka ve entellektuel seviyede insan çıkmadı. Yorumumu alıntılayıp karşı çıktınız ama sizin yazdıgınız, benim yorumumla alakası olmayan belki de yorumumla aynı kapıya çıkan şeylerdi. Amaç sadece beni haksız, kendinizi haklı göstermek.
Yukarıdaki yorumlara baktım, bişey kapayım da karşılık vereyim diye ama yok.
Burası kaynar kesin, size iyi eğlenmeler.
Aynen öylehem cinsimiz mi diyor hemde bunları.
ona göre bişi denicem
Bugün çok sinirliyim.üst üste geldi sanki anlaştılar yaa.Çalışan kadın batıyo bunlara.face de iki arkadaşımda çalışan kadınla ilgili cahide sultan mıymış bilmem neymiş onun yazısını paylaşmışlar.sonra da yorumlamışlar!çalışan kadının evi pismiş,çalışan kadının çocuğu sefilmiş.çalışan kadının evinde huzur yokmuş,aldatmalar bu yüzden artmış.utanmasalar çalışan kadın sevişemiyor yorgunluktan dicekler! yok anam çatlayın patlayın evim miss gibi.evimde huzurum var.çatır çatır da sevişiyorum çatlayın.tembellikten aşağılık duygusundan çalışan kadına saldıran benden cevabını misliyle alır.ki verdim de. ohhh beee
Senin memur olmadigina eminim hazimsizsin belliki kendini zeka küpü sananlardansin ama seviye yerlerde diyecek bir sey yok catlasan da patlasan da belki oturduğun evin arsasinin imara açılıp acilmayacagina karar verecek bir pozisyonda çalışıyorum ben oyle salla basi al maasi degil. Kisi kendinden bilirmis isi hadi canim sen git kumda oyna.Kıskanacak bişey yok, ben de memurum.
Şimdi yorumumu tekrar oku istersen.
Ayrıca ben yorumumda tam da senin bu tavrını eleştirdim, ama bir, her doğru her yerde soylenmez, iki, anlamayana davul zurna az.
ben kocamdan para istemem,kendisi bana verir.hiç bir şeyden eksik kalmam ama ben çalışmıyorum diye de çalışanlara laf edemem tabii ki.çalışan kadınlara imreniyorum.:)çalışıyorum, ama çalışmasam da kocamdan para istemek ağırıma gitmezdi.. bunun yanında varyemez amca gibi altın havuzunda yüzsem de çalışmayı seviyorum.. bu kişisel bir tercihtir, ne çalışan ne de çalışmayan ezik değildir.. yeminle bu forum sayesinde "genelleme" lafından bile tiksindim..
iki staj yaptim ikisinde de bolumun hayet is gibi degildi. gelen ufak tefek isleri de biz stajyerler yapiyorduk. onlar aksama kadar cay kahve cene kitap internet.
ha tabi cok yogun olan memuriyetler de var ama o kadar luzumsuz , olan kisi sayisinin yarisiyla yapilabilecek isler var ki. havadan para aliyorlar resmen.
Ah konu sahibi, konundan sonra şu kadını merak ettim. O günden beri sürekli takip edip sinir sistemimi bozuyorum :)
En son instagramda Atatürk'e maymun demesinden sonra kendisine yorum yazmıştım. Şuursuz olduğuma kanaat getirdi, sonra da engelledi :)
O kadar sinirlendim ki, facebooktan da yorum yaptım oradan da engelledi :) Yetmedi oyun için açtığım bi hesabım vardı şimdi oradan muhalif oluyorum kendisine :)
Yalnız bir şeye karar verdim, mezun olup avukat olduktan sonra ettiği hakaretlerden dolayı dava açmak :)
O gün geldiğinde bana da haber ver, bende şikayetçi olmak isterim..
Ben görmedim o hakaretlerini, görsem haddini bildirirdim ama tüm muhalif yorumları siliyor kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?