- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
Artık olmuyorun elmayraAma cogzel meslek : ) öğlen evde oluyorsunuz : )
Farketmez. Evden calismak diye bir kavram da var zira. Hatta bu isten para kazanmasa bile farketmez. Oturup kocasina hizmet edecegine milletle niye zaman harciyor? Onun neyineymis isim yapip, meshur olup bir kisim kadina yon vermek? O kadar iddiali laflarina, yaptigi isler fazla degil mi? Otursun konu komsusuyla konussun bunlari. Meshur olmasina gerek yok.
Artistlik yapmasin.
Artık olmuyorun elmayra16 da evde oluyorum tam güne döndüm Allah herkese daha güzel şartlarda çalışmayı nasip etsin
Arkadaş aynı anda iki hesabı yönetirken pencereleri karıştırmış, mazur gör.Olur, baska ?
Valla en güzeli çoook zengin bir koca bulmak. Evde çalışanların olacak, sen de o dernek toplantısı senin bu dernek toplantısı benim gezeceksin. Bundan ala rahat hayat mı var?
aaa Bihter Ziyagil o
normalde 2 40 da bitiyordu ama seçmelilerle 3 buçuk oldu.4 de evde oluyorumAynen
Niye ki ? yani tam gun ogretmenlik 4 te mi bitiyor ? Hep ozenirdim ogretmenlere.
Feminist Türkçe bir kelime mi?
Bir kez daha şaşkınlıklara gark oldum.
evinden yaziyor ama. Fark o. Bizse disarda calisiyoruz.
Türk dizilerindeki gibi di mi.Valla en güzeli çoook zengin bir koca bulmak. Evde çalışanların olacak, sen de o dernek toplantısı senin bu dernek toplantısı benim gezeceksin. Bundan ala rahat hayat mı var?
Beğeni topladım da mutlu olamadım. Eskiden kuş veriyorlardı, artık vermiyorlar beğenilmenin bir tadı kalmadı.ben kendi derdimi anlatamadigim icin türkcem cok iyi degil diye demek istedim
ama siz benimle ugrasmaktan vazgecerseniz cok memnun olurum
yazdigim yoruma gocundunuzmu naptiniz artik anlayamadim
yazin sizde kendi fikrinizi madem ayni fikirde degiliz
beni altini yapmaniz ve baska bir konumdaki hatama yönetmeniz cok cocukca ve gereksiz di
begenilerinizi topladiniz mutlu olabilirsiniz
Türk dizilerindeki gibi di mi.
Yeni nesil Türk dizilerinde nedense baş roldeki esas oğlanların %97'i holding patronu oluyor.
Nasıl iş anlamadım ben.
Neyse ben piyango oynayayım bari, zengin koca trenini kaçırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?