Derin düşünceler içindeyim nette alışverişe karşı ;)

çok doğru söylüyorsun yaaa

zamanın varsa al ben hep alıyorum olmazsa geri gonderirsin. eğer ara bir bedenin varsa iki beden al çok beğendiysen işin garanti olsun olmayanı gonderirsin:)
aynen uygun ama güzel bakıyorum olmazsa buradan alırım diye

Lacivert (askli) ve fusyayi cok begendm. Bu arada yanls anlama da tatlm eger gobegnde vs. Azck bile fazlalik varsa bu elbiserler dar kesim ya ne var ne yok gosteriyor. O yuzden dikkatli secm yap. Ama muhtemelen manken gibisindr
Bir de kumasina dikkat et. Sentetik cok ince veya saten gbi olursa hemyeri cok belli ediyor. Hem de terledgni cok gosteriyor. En anzdan astarli olsun.

Reactions: tse
Teşkkür ederim canım Ay canım valla ilk benimde vurulduğum elbise kırmızısıda var oda dehşet yaa zaten gönlümde saks ya da kırmzııydı boyum 1.70 kg 62.63 göbüş fazla yokta korseyle kapatrım nolur nolmaz ya da aç gzeicem sıvıyla )))))

tamam canım begendiklerimi sennle paylaşcam özelden atarım tsekkr ederimmm

Tavsiye etmem her sitede kıyafet bedenleri arasında dağlar kadar fark oluo birinde 27 beden kot aliorum başka bi sitede ürün özellikleri bile aynı olan kot 27 bedenin içine giremiyorum ayrıca bu ayın 22 sinde iade yaptığım ürünün parasini hala bekliorm bence git gör dene beğen al garanti olsun

Zamanın varsa alırsın Sonra degıstırırsın eger begenmezsen.. Hayırlı ugurlu olsun İnşallah

Ben alırdım.Seviyorum ben internet alışerişini.uzun olsa kestirilir büyük olsa beden değiştirilir vs vs çareleride var yani.Mağaza mağaza gezip hem uygun hem hoş bi model bulmak bence internet alışverişinin götürülerinden daha beter.

sateen e bakmanızıda öneririm mağazasına gidip birebir denedim nette satıştakilerde çok hoş bu attıgınız resimlerede benzer modeller var en azından süprizle karşılaşmazsınız

Trendyol, Markafoni, Tozlu gibi sitelerden yaptığım alışverişten memnun kalmazsam hemen geri yolluyorum, neden geri gönderdiniz diye bile sormadan 1 hafta içinde param kartıma iade oluyor.

Eğer zaman genişse ben de internetten alırım çünkü daha güzel şeyler var.
İade edecek kadar vakit varsa tabi

Başkasının düğününe fln giderken kolay da ben kendi nişanım vs için risk alamazdım

Bence arada bir bedende değilsen, normalde aldığın elbiseleri herhangi bir terzi işleminden geçirmeden kullanabiliyorsan hiç düşünme al. Çünkü normal mağazalarda resmen insanı sömürmeye çalışıyorlar böyle özel bi gün söz konusu oldu mu çok fazla para hesabı yapmaz insanlar diye. ve senin de dediğin gibi hep demode herkesin üzerinde olan abartılı şeyler satıyorlar. bence adam akıllı bi siteden alırsan hiç bir sıkıntı yaşamazsın. Hatta beğendiğin bi kaç tane elbiseyi al evde dene uzun uzun düşün giy çıkart herkese göster içene sineni al diğerlerini iade et. nasılsa bir ay iade süreleri var yok mağazanın ışığında rengi farklıydı yok ordaki satıcıların gazına geldim filan gibi problemlerinde olmaz. Bir kere sattıktan sonra umurlarında bile olmuyor o tarz yerlerde senin problemlerin

Trendyol, Markafoni, Tozlu gibi sitelerden yaptığım alışverişten memnun kalmazsam hemen geri yolluyorum, neden geri gönderdiniz diye bile sormadan 1 hafta içinde param kartıma iade oluyor.
aynen güvenilir siteler trendyol çok geç gönderiyor ya

vallahi süper analzz hem uygunda olmazsa baska alırmmm bende senin gibi düşünüyorum yaa

Başkasının düğününe fln giderken kolay da ben kendi nişanım vs için risk alamazdım
olmasa değiştirim ama genelde güzel oluyor diğerleride çok pahalı alırkn mutlu olurum sonra mutsuz o yüzden

vallahi süper analzz hem uygunda olmazsa baska alırmmm bende senin gibi düşünüyorum yaa
:) hiç korkma bence. Özellikle çok şatafatlı bi şeyler düşünmüyorsan sade bi şey istiyorsan trendyolda milla by trendyol gece kıyafetleri butiği açıyor bence çok şıklar ve de en fazla 200-300. trendyol gibi bi sitede de iade problemi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…