Derin düşünceler içindeyim nette alışverişe karşı ;)

aynen güvenilir siteler trendyol çok geç gönderiyor ya

Trendyol ve Markafoni geç gönderir çünkü ürünü hemen kargolamaz, kampanya bitimini bekler. Zaten her kampanyada da bunu belirtir. Alışveriş yaparken de bunu göz önünde bulundururum.

Trendyol ve Markafoni geç gönderir çünkü ürünü hemen kargolamaz, kampanya bitimini bekler. Zaten her kampanyada da bunu belirtir. Alışveriş yaparken de bunu göz önünde bulundururum.
Aynen geç olsun güç olmasın ama trendyoldan bi saat sipariş ettim göya polo metal sahte gibi geldi kıyafette evet ama aksesuar tarzında hayır .Haklsınız geç vade de çok güvenilir siteler.

Ya çok iddalı istemiyorum aile arasında ya sade ama şık olsun bakıyorum dediğin sitelere resim atmiştım gördün mü hangisi güzel

Eklentiler

• b_0091f193-7c64-42c2-b833-b22ec49f9cd1.webp
    11 KB · Görüntüleme: 52
  • b_2fc7cfe3-9b30-4d7e-ab31-6dc14fdeb61c.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 51
  • b_a59d14d5-2678-4c95-863a-bb888a9d12e6.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 48
  • b_3045e0b3-892b-4ec7-befb-ba67f70708b8.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 46
sizce hangiisiii

Eklentiler

• b_6f2419eb-17a2-4189-8265-abfde3ca0047.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 61
  • b_0ec67a24-f08d-45f2-8292-eb9db5bbb9bb.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 52
  • b_2fc7cfe3-9b30-4d7e-ab31-6dc14fdeb61c.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 45
  • b_6f2419eb-17a2-4189-8265-abfde3ca0047.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 51
  • b_0091f193-7c64-42c2-b833-b22ec49f9cd1.webp
    11 KB · Görüntüleme: 48
bende ikisi arasında kaldım kırmızı özellikle 200 diyoo hemde
Fiyatı da uygunmuş aslında. Kırmızı mı daha iyi mavi mi ona karar veremedim. Ama kırmızıyı maviden daha çok severim. Daha güzel durabilir üzerinde.

Fiyatı da uygunmuş aslında. Kırmızı mı daha iyi mavi mi ona karar veremedim. Ama kırmızıyı maviden daha çok severim. Daha güzel durabilir üzerinde.
teşekkür ederm bende kırmızı çok severim daha seksapel duruyor

merhaba bende kardeşimin düğünü için abiye bakıyorum. aliexpress te mesela alfabeta nın elbiselerini görüyorum 3/1 i fiyatına siz nereden aldınız nereleri önerirsiniz.

merhaba bende kardeşimin düğünü için abiye bakıyorum. aliexpress te mesela alfabeta nın elbiselerinii görüyorum 3/1 i fiyatına siz nereden aldınız nereleri önerirsiniz.
Biz de aliexpressdeb aldik ama biz alrken dolar 2.5dan bile azdi.su an onermem dolar rekor kiriyor. Yurtdisi alisverisdr beklemeyi anlamli kilan daha uyguna almak. Su an o olay iptal. Ayni fiyata geliyor. Bosuna beklemenin saticiyla anlasmaya calismanin gumruk sikintisi yasamanin anlami yok

peki trendyol,morhipo,zet dışında önereceğin site varmı

B
peki trendyol,morhipo,zet dışında önereceğin site varmı
birkac tane daha vardi ama bikac tanesi iflas etti,kimisi pazardan cekildi. Cnku bu siteler de yurtdisindan aliyor aslinda. Genelde çinden. Bu siteler disinda prk onerecegm yok diyeblrm. Ama ozellikle abiye satan semt pazarlarini dugun dernek olmadan muhakkak gezmek gerek.butiklerden daha iyi mallari daha ucuza alabiliyorsun. Buyuk sehirlerin kapali carsilari da ona keza. İzmirdeki kemeralti, bursadaki kapalicarsi gibi...benim alisverislerim bu cemberde oluyor genelde :)

Şuanda aynı problemi yaşıyorum. .
Kardeşimin düğünü var 1ay sonra. .
Netten yakışır mı diye kararsızım. .
Burda 600 tl olan elbise nette 200 ..
Ne yapacağım bilmiyorum. .

Şuanda aynı problemi yaşıyorum. .
Kardeşimin düğünü var 1ay sonra. .
Netten yakışır mı diye kararsızım. .
Burda 600 tl olan elbise nette 200 ..
Ne yapacağım bilmiyorum. .
nasıl bişey arıyorsun canım ben nette epey araştırdım. modagramda milla,fabrika elbiseleri güzel görünüyor. birde mocruz diye bir site var 3. el satıyor oraya da bak istersen

insan site ismi yazmaya da korkuyor çoğu forumda reklam diye engelleniyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…