aynen güvenilir siteler trendyol çok geç gönderiyor ya
Aynen geç olsun güç olmasın ama trendyoldan bi saat sipariş ettim göya polo metal sahte gibi geldi kıyafette evet ama aksesuar tarzında hayır .Haklsınız geç vade de çok güvenilir siteler.Trendyol ve Markafoni geç gönderir çünkü ürünü hemen kargolamaz, kampanya bitimini bekler. Zaten her kampanyada da bunu belirtir. Alışveriş yaparken de bunu göz önünde bulundururum.
Ya çok iddalı istemiyorum aile arasında ya sade ama şık olsun bakıyorum dediğin sitelere resim atmiştım gördün mü hangisi güzel:) hiç korkma bence. Özellikle çok şatafatlı bi şeyler düşünmüyorsan sade bi şey istiyorsan trendyolda milla by trendyol gece kıyafetleri butiği açıyor bence çok şıklar ve de en fazla 200-300. trendyol gibi bi sitede de iade problemi olmaz
sizce hangiisiiiTrendyol ve Markafoni geç gönderir çünkü ürünü hemen kargolamaz, kampanya bitimini bekler. Zaten her kampanyada da bunu belirtir. Alışveriş yaparken de bunu göz önünde bulundururum.
pembe gibi olan hoşuma gitti benimsizce hangiisiii
Çok değilmiş aslında ama bazı sitelerin kargoları çok çabuk gönderiyor hangi siteden aldığına bağlı1 ay kadarcık
3-5 günü bulmuyorÇok değilmiş aslında ama bazı sitelerin kargoları çok çabuk gönderiyor hangi siteden aldığına bağlı
Düz mavi ve düz kırmızı olanlara bayıldım çok şıksizce hangiisiii
bende ikisi arasında kaldım kırmızı özellikle 200 diyoo hemdeDüz mavi ve düz kırmızı olanlara bayıldım çok şık
Fiyatı da uygunmuş aslında. Kırmızı mı daha iyi mavi mi ona karar veremedim. Ama kırmızıyı maviden daha çok severim. Daha güzel durabilir üzerinde.bende ikisi arasında kaldım kırmızı özellikle 200 diyoo hemde
teşekkür ederm bende kırmızı çok severim daha seksapel duruyorFiyatı da uygunmuş aslında. Kırmızı mı daha iyi mavi mi ona karar veremedim. Ama kırmızıyı maviden daha çok severim. Daha güzel durabilir üzerinde.
Evet ama kesinlikle düz kırmızıteşekkür ederm bende kırmızı çok severim daha seksapel duruyor
merhaba bende kardeşimin düğünü için abiye bakıyorum. aliexpress te mesela alfabeta nın elbiselerini görüyorum 3/1 i fiyatına siz nereden aldınız nereleri önerirsiniz.Soz elbisemi netten aldim.kardesimin dugunumde giydigi elbiseyi çinden getirttim.ikisi de cuk oldu. Bunun disinda ceyizimin %90i netten toplandi. Nereden nasil alisveris yapacagini bilirsen internet cennettir. Herseyi yari fiyatina ve abuk sabuk esbaf tripi cekmeden alirsin. Oneririm. Cogu siteyi biliyorum.eger kafana takilan detay olursa etiketle beni veya ozel m. At . yardmci olurm canm
Biz de aliexpressdeb aldik ama biz alrken dolar 2.5dan bile azdi.su an onermem dolar rekor kiriyor. Yurtdisi alisverisdr beklemeyi anlamli kilan daha uyguna almak. Su an o olay iptal. Ayni fiyata geliyor. Bosuna beklemenin saticiyla anlasmaya calismanin gumruk sikintisi yasamanin anlami yokmerhaba bende kardeşimin düğünü için abiye bakıyorum. aliexpress te mesela alfabeta nın elbiselerinii görüyorum 3/1 i fiyatına siz nereden aldınız nereleri önerirsiniz.
peki trendyol,morhipo,zet dışında önereceğin site varmıBiz de aliexpressdeb aldik ama biz alrken dolar 2.5dan bile azdi.su an onermem dolar rekor kiriyor. Yurtdisi alisverisdr beklemeyi anlamli kilan daha uyguna almak. Su an o olay iptal. Ayni fiyata geliyor. Bosuna beklemenin saticiyla anlasmaya calismanin gumruk sikintisi yasamanin anlami yok
birkac tane daha vardi ama bikac tanesi iflas etti,kimisi pazardan cekildi. Cnku bu siteler de yurtdisindan aliyor aslinda. Genelde çinden. Bu siteler disinda prk onerecegm yok diyeblrm. Ama ozellikle abiye satan semt pazarlarini dugun dernek olmadan muhakkak gezmek gerek.butiklerden daha iyi mallari daha ucuza alabiliyorsun. Buyuk sehirlerin kapali carsilari da ona keza. İzmirdeki kemeralti, bursadaki kapalicarsi gibi...benim alisverislerim bu cemberde oluyor genelde :)peki trendyol,morhipo,zet dışında önereceğin site varmı
nasıl bişey arıyorsun canım ben nette epey araştırdım. modagramda milla,fabrika elbiseleri güzel görünüyor. birde mocruz diye bir site var 3. el satıyor oraya da bak istersenŞuanda aynı problemi yaşıyorum. .
Kardeşimin düğünü var 1ay sonra. .
Netten yakışır mı diye kararsızım. .
Burda 600 tl olan elbise nette 200 ..
Ne yapacağım bilmiyorum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?