- 1 Nisan 2021
- 117
- 60
- 13
- 30
- Konu Sahibi minikurabiye
-
Fal bakamiyorum Ama online fal bakarsan burdayimKızlar ananem çok güzel fal bakarmiş. Önceden böyle müşteriler olurmuş evinde fal için sonra annemde bakmaya başlamiş. Sonra bana da bulaştıÇok iyi ve derin fal bakarım varmı böyle iyi fal bakan. ? Benim gibi bagzen bakmak istemiyorum. Doğru çıktigini biliyorum. Ama insanlar hemen kırılıyor bakmadım diye. Benim gibi derin fal bakan varsa yorumaaa beklerim belki fal bakışırız.
Konu nerden seçiliyor bilmiyorum konu aç yapıp açtım. Maksat eğlence kafa dağıtma neden böyle düşünüyorsun. Bizim çocuğumuz olsun diye dertleşiyoruz burda evet ama arada kafamızda dağıtmayalım mı ?Gebeliğe hazırlık topiginde fal konusu ne alaka ?
Konuyu açmayı nerden seçiliyor bilmiyorum. Konu aç yazıp açtım. Zaten yeni üyeyim. Hakim değilim okadar :)Konuyu nereye actiginiza baksaydiniz keşke önce ...
Fal için Tarot bölümü var.ben konu yanlış yere açılmış diyorum.hamilelige hazırlık bölümüne açılmaz.Konu nerden seçiliyor bilmiyorum konu aç yapıp açtım. Maksat eğlence kafa dağıtma neden böyle düşünüyorsun. Bizim çocuğumuz olsun diye dertleşiyoruz burda evet ama arada kafamızda dağıtmayalım mı ?
Eglenmek kafa dağıtmak için Tarot bölümü var ablacım.bunun negatif olmakla ne ilgisi var.Ne kadar negatifsiniz arkadaşlar gerçekten eğlenmek kafa dağıtmak için açtım eleştiriyorsunuz? Ne yaZdim yani duygunuzlamı oynadım insanı ne kadar çok demorilize ediyorsunuz. Üzgünüm
Bu post nasıl siliniyor onu bile bilmiyorum. Nerden silicem yardımcı olurmusunEglenmek kafa dağıtmak için Tarot bölümü var ablacım.bunun negatif olmakla ne ilgisi var.
Yanlış anlıyorsunuz konuyu yanlış yere açınca banlaniyorsunuz bu yüzden söyledik ..Ne kadar negatifsiniz arkadaşlar gerçekten eğlenmek kafa dağıtmak için açtım eleştiriyorsunuz? Ne yaZdim yani duygunuzlamı oynadım insanı ne kadar çok demorilize ediyorsunuz. Üzgünüm
Post silmek de yasak canım.ben mune diye yazdım az önce mune konumu Tarot bölümüne taşır.oradan sohbet edersin yine bişey olmaz.Bu post nasıl siliniyor onu bile bilmiyorum. Nerden silicem yardımcı olurmusun
Silmeyin ceza alırsınız yasak mune taşır bekleyinBu post nasıl siliniyor onu bile bilmiyorum. Nerden silicem yardımcı olurmusun
Bu postu nasıl silebilirim yardımcı olabilirmisiniz.Yanlış anlıyorsunuz konuyu yanlış yere açınca banlaniyorsunuz bu yüzden söyledik ..
Silmeyin yasak silmek mune taşır konunuzuBu postu nasıl silebilirim yardımcı olabilirmisiniz.
Bu postu silersen siteden banlanirsin yani engellenirsin canım.mune gelsin konuyu uygun yere taşır.Bu postu nasıl silebilirim yardımcı olabilirmisiniz.
Tamam ozaman onu bekliyim. Ya 1 hafta oldu açalı zaten pek sistemi bilmiyorum. Özür dilerimBu postu silersen siteden banlanirsin yani engellenirsin canım.mune gelsin konuyu uygun yere taşır.
Yok canım önemli değil biz senin için dedik banlanma diye.Tamam ozaman onu bekliyim. Ya 1 hafta oldu açalı zaten pek sistemi bilmiyorum. Özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?