Derin fal bakarım

minikurabiye

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
117
60
13
30
Kızlar ananem çok güzel fal bakarmiş. Önceden böyle müşteriler olurmuş evinde fal için sonra annemde bakmaya başlamiş. Sonra bana da bulaştı Çok iyi ve derin fal bakarım varmı böyle iyi fal bakan. ? Benim gibi bagzen bakmak istemiyorum. Doğru çıktigini biliyorum. Ama insanlar hemen kırılıyor bakmadım diye. Benim gibi derin fal bakan varsa yorumaaa beklerim belki fal bakışırız.

Fal bakamiyorum Ama online fal bakarsan burdayim

Gebeliğe hazırlık topiginde fal konusu ne alaka ?

Aahh sen bak diye kendi çapımda sallarım bir şey kahvemi koysam bakar mısn

Gebeliğe hazırlık topiginde fal konusu ne alaka ?
Konu nerden seçiliyor bilmiyorum konu aç yapıp açtım. Maksat eğlence kafa dağıtma neden böyle düşünüyorsun. Bizim çocuğumuz olsun diye dertleşiyoruz burda evet ama arada kafamızda dağıtmayalım mı ?

Fal için Tarot bölümü var.ben konu yanlış yere açılmış diyorum.hamilelige hazırlık bölümüne açılmaz.

Ne kadar negatifsiniz arkadaşlar gerçekten eğlenmek kafa dağıtmak için açtım eleştiriyorsunuz? Ne yaZdim yani duygunuzlamı oynadım insanı ne kadar çok demorilize ediyorsunuz. Üzgünüm

Ne kadar negatifsiniz arkadaşlar gerçekten eğlenmek kafa dağıtmak için açtım eleştiriyorsunuz? Ne yaZdim yani duygunuzlamı oynadım insanı ne kadar çok demorilize ediyorsunuz. Üzgünüm
Eglenmek kafa dağıtmak için Tarot bölümü var ablacım.bunun negatif olmakla ne ilgisi var.

Yanlış anlıyorsunuz konuyu yanlış yere açınca banlaniyorsunuz bu yüzden söyledik ..

Bu post nasıl siliniyor onu bile bilmiyorum. Nerden silicem yardımcı olurmusun
Post silmek de yasak canım.ben mune diye yazdım az önce mune konumu Tarot bölümüne taşır.oradan sohbet edersin yine bişey olmaz.
Her konunun bir bölümü var onun için dedik hamilelik yerinde ne işi var diye.alinma lütfen.

Tamam ozaman onu bekliyim. Ya 1 hafta oldu açalı zaten pek sistemi bilmiyorum. Özür dilerim
Yok canım önemli değil biz senin için dedik banlanma diye.
Bı daha dikkat edersin.hangi konuda acacaksan o bölüme girmen lazım.oradan açacaksın.mesela Tarot yaz arama yerine oradan konu aç.
Hamilelik belirtisi için o bölümden aç.
Bu şekilde canım.
Mune gelir düzeltir.
Tarot bölümünde daha çok katılım olur hem daha iyi yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…