ya benim de dudağımın yanında aylar önce çıkmış bi sivilcenin izi var geçmio anasını satıym yaa,ben gibi bişi kırmızı kaldı orda öööle sinirimi bozuo napsam geçer ki??
kurtulucaz kurtulucaz ben biraz gezdim forumları bi yerde bepanten plus krem,bepanten merhem ve madacasoıl karışımı vermişler biyerdede alkol ve aseton karışımlı bişi hemen bu akşam gidip onlardanda yaptırıcam bakalım hayırlısı
kurtulucaz kurtulucaz ben biraz gezdim forumları bi yerde bepanten plus krem,bepanten merhem ve madacasoıl karışımı vermişler biyerdede alkol ve aseton karışımlı bişi hemen bu akşam gidip onlardanda yaptırıcam bakalım hayırlısı
arkadaşım bence acele etme.bi krem almışsın önce onu 1 ay kadar kullan.
baktın bi işe yaramıyo diğer yöntemlere geçersin.yine de sen bilirsin ama hepsini beraber yaparsan ters tepmesin bide.yada ters tepmez ama hiç birinin bi faydasını göremezsin.benim de lekelerim oluyo güneşten bıktım valla artık.bi sivilce çıktı mı leke yapmadan gitmez sonra bekle leke geçsin diyeof offf zor bu işler ama bigün cildimiz istediğimiz gibi olur inşallah.....şakkıdı
Cildi ve gözenekleri sıkıştırması için ben dün akşam maden suyuyla limon suyunu karıştırıp, buz kalıplarına koydum, bu akşamdan itibaren ona başlayacağım. Umarım bnun için bir faydası olur....
bepanten bazı ciltlerde tüylenme yapıo arkadaşlar dikkat edin :1rolleyes:
la roche possay makyaj temizleme sütü ,,,,bioderma h2o günlük temizleyici sabah akşam iki kez kullandım ve gözenekelrime veda ettim problemli bir cilde sahibim sizler gibi dr um bunları önermişti bir de gündüz kışında olsa güneş koruma faktörlü krem kullanmamız gerekiyor kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?