Sivilceli Ciltler Derin gözenekleri ve kırmızı sivilce lekeleri olanlar burayaa

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mukonur

Guru
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
99
0
296
evet belli bi kısıtlamayla açıyorum konuyu ama en büyük derdim bu.Tabii burdaki birçok bayanında eğer yöntemlerimizi burada birbirimizle paylaşırsak çok daha fazla şey öğrenmiş oluruz.Sonuçta bende işe yaramayan bi yöntem başkasını bu dertten tamamen kurtarabilir.
Hadi kızlar kurtulalım şu izlerden:teselli:

Evet olayın özünü yukarda belirttim şimdi size yeni denemeye başladığım bi gözenek sıkılaştırıcıdan bahsedicem 8 günlük kullanımda gözenekleri %37 oranında sıkılaştıran bir ürün.adı BIOTHERM BIOPUR TOUCHE 20.ben daha yeni kullanmaya başladım ama gözenekler benim için çok büyük bir sorun kırmızı lekelerim gözükmesin diye fondoten sürüyorum ama çukur halindeki gözeneklerim kapanmıyor bu yüzden sıkılaştırıcı ürün araştırmaya başladım şimdilik bulduğum en iyi ürün bu sizdende yardımlarınızı bekliyorum

benimde gözeneklerim geniş malesef
fondoten süremiyorum
allık da süremiyorum
ne kadar canım bu krem

ya benim de dudağımın yanında aylar önce çıkmış bi sivilcenin izi var geçmio anasını satıym yaa,ben gibi bişi kırmızı kaldı orda öööle sinirimi bozuo napsam geçer ki??

krem biraz pahalı diğerlerine oranla 60 ytl eczanelerde ama ben daha yeni kullanmaya başladım istersen bi süre bekle ben devam edeyim sonuçları sana fotoğraflayayım o zaman kararını ver çünkü boşa verilecek bi para değil

evet kızlar şimdiki halimin resimlerinide ekledim halimin berbatlığına bakın yaaa

ya benim de dudağımın yanında aylar önce çıkmış bi sivilcenin izi var geçmio anasını satıym yaa,ben gibi bişi kırmızı kaldı orda öööle sinirimi bozuo napsam geçer ki??

azelderm canım sabah akşam sür benim çok feci olmasına rağmen kuruttu bide tretin olur eğer bahsettiğin şey ciddi derecede canını sıkıyorsa..Sonucunu daha çabuk görürsün tretinde.Bide o bölgede sivilce çıkarsa ne olursa olsn sıkma kendi patlasın çünkü ciddi kalıcı lekeler oluşuyo

kurtulucaz kurtulucaz ben biraz gezdim forumları bi yerde bepanten plus krem,bepanten merhem ve madacasoıl karışımı vermişler biyerdede alkol ve aseton karışımlı bişi hemen bu akşam gidip onlardanda yaptırıcam bakalım hayırlısı

arkadaşım bence acele etme.bi krem almışsın önce onu 1 ay kadar kullan.
baktın bi işe yaramıyo diğer yöntemlere geçersin.yine de sen bilirsin ama hepsini beraber yaparsan ters tepmesin bide.yada ters tepmez ama hiç birinin bi faydasını göremezsin.benim de lekelerim oluyo güneşten bıktım valla artık.bi sivilce çıktı mı leke yapmadan gitmez sonra bekle leke geçsin diye of offf zor bu işler ama bigün cildimiz istediğimiz gibi olur inşallah.....şakkıdı

bence tretin , acnelyse tarzı soyucu kremler daha etkili olur.. ama uzun vadede kullanmak gerek. kozmetik ürünler ise bence işe yaramaz..

Ya bu karışımı ben de yaptım, 2-3 hafta kadar kullandım, kuzenime de tavsiye etmiştim, dün kuzenim bana "sanki tüylendirmeye mi başladı ne" diye bi cümle kurunca hemen bıraktım. :1shok: zaten tüylenme srunum var bunun için epilasyona gidiyorum, bir de beslemesinden çok korktum açıkçası.... Bi de ben o karışımın içine e vitamini kapsülü kırmıştım :1shok: halbuki bunu saçıma da uyguluyorum saç çıkarsın diye :1shok: bunun farkına varınca bıraktım ben işte...

Cildi ve gözenekleri sıkıştırması için ben dün akşam maden suyuyla limon suyunu karıştırıp, buz kalıplarına koydum, bu akşamdan itibaren ona başlayacağım. Umarım bnun için bir faydası olur....

yok asla hepsini birlikte kullanmıyorum bir şeye başlayınca en az 3 ay devam ediyorsun etkisi görülsün diye zaten şimdi şu alkol ve aseton karışımını yaptırdım onu kullanıyorum çok güzel temizliyo gerçekten sırf temizleyici olarak bile kullanılır yani...

bepanten olan karışımı bende kullanmadım önce aseton alkol karışımına başladım maden suyu ve limon suyunu bende duydum ama çok yakıyo be güzelim devam edemedim ama şimdi başlayabilirim çünkü açık yara kalmadı cildimde hatırlattığın için sağolyerimseniben

la roche possay makyaj temizleme sütü ,,,,bioderma h2o günlük temizleyici sabah akşam iki kez kullandım ve gözenekelrime veda ettim problemli bir cilde sahibim sizler gibi dr um bunları önermişti bir de gündüz kışında olsa güneş koruma faktörlü krem kullanmamız gerekiyor kızlar

Mukonur ben 3-4 sene önce doktora gittim cildim asırı lekeli ve gözenekliydi.. özel yerine gittim.. güzel bir cilt bakımı yapıldı ve soyma işlemi gerceklesti... fakat benim cildim cok hassas oldugu için devam edemedim.. cildimin kızarıklıgı baya bi gecmedi bide beyaz tenli olunca.... yüzümün heryerinde olmasada yanak üstlerinde ve burnumda var inanılmaz iğrenççç.... lekeler eksik olmaz tabi.. ama bu sabah bişey farkettim..

BURNUM GRİP OLDUĞUM İÇİN KIZARMIŞTI BEPANTEN SÜRİM DEDİM.. NORMALDE CİLDİME CLEN&CLEARIN YÜZ TEMİZLEME JELİ VE ARDINDAN TONİĞİNİ KULLANIYORUM ARDINDAN DA NEMLENDİRİCİ BU SEFER NEMLENDİRİCİ YERİNE TÜM YÜZÜME BEPANTEN SÜRDÜM SABAH KALKTIGIMDA SANKİ HERZAMANKİNDEN DAHA DİRİ VE BEYAZDI YÜZÜM... BUGECEDE DENİCEM BAKALIM NE OLACAK....

bepanten bazı ciltlerde tüylenme yapıo arkadaşlar dikkat edin :1rolleyes:

Evet bende yaptı mesela ve de bir süre boyunca bepanten in yağsız olanını sürmemene rağmen yüzüm onu sivilce şeklinde kustu.

Cildim yağlı,sabak akşam temızlıyorum,yüzüme uygun bı nemlendırıcıyle nemlendırıyorum ama gözeneklerim çok açık :1no2:

Gercekten bu madensodası ve limon işe yarıyor mu?

Bu nası bişeydir,biraz açıklar mısın? Fiyatlarını da yazarsan bu ürünlerin sevinirim,bir de cildin yağlı mı?

ozaman ben bepanteni arada bir süreyim.. madem bu kadar tüylenme yapıyo.... evet ya bioderma h2o??? acıklarsan sevinrim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…