Sivilceli Ciltler Derin gözenekleri ve kırmızı sivilce lekeleri olanlar burayaa

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
merhaba arkadaşlar,
benim eskiden kalma minik delik şeklinde sivilce izleri ve geniş gözeneklerim var.ayrıca yeni sivilcelerimle artık uğraşmadığım halde kırmızı lekeleri kalıyor.üstelik kılcal damarlarımda belirgin
edkiden yağlı olan cildim maalesef yanlış ürün kullanmaktan karma hale geldi.o yüzden size avon,nivea ve loreal gibi ürünleri tavsiye etmem.yağlı ciltler için kurutucu özellikteki ürünlerin semeresini 30 yaş civarında erken kırışıklıklara merhaba diyerek alıyorsunuz çünkü.
benim tavsiyem kimyasal peeling dışında sorunlar hallolmuyor.o yüzden normal temizlik ve iyi nemlendirme, herşeyden öncede beslenme diyorum.
benim cilt tipime uygun olacak nemlendirici arıyorum.eczacım BİODERMA,doktorum LA ROSHE POSEY,kozmetikçi ROC önerdi. siz bunları kullandınız mı?
cildimin iyice kurumasından ve kırışıklıklarımın artmasından korkuyorum.
cevap bekliyorum.

aynı endişe bende de var. ne yapacağız böyle.. biri bize yardım etsinnnnnnn

yanlış yönlendirme yapmak istemem ama bir faydası olacağını zannetmiyorum. yine de dene gör. daha çok scar tedavisinde kullanıldığını biliyorum. eğer faydasını görürsen benm için daha iyi zira evde 2kutu var :jeyyar:

canım yağlı cildinin karma olmasında ne kötülük var ben bunu anlayamadım. yaş ilerledikçe zaten sebum kanallerı daraldığı için cilt daha az yağ üretmeye başlıyor. annem 50 yaşında yaklaşık 10 senedir avon kullanıyor hiç bir sıkıntısını görmedm cildinden yana..daha doğrusu cildi yağlı olduğu için sarktı onu dışında bi problemi yok

bana kalırsa marka çok önemli değil sadece güvenilir olmasına ve cilt tipine uygun olmasına dikkat et ama nedendir bilmiyorum ROC bana daha çekici geliyor

Ben deniyicem gibi birşey yazmadım zaten. benneyaptımki
Evet daha çok ameliyat izleri veya yanıklar için kullanılan bir krem olduğunuda yazdım.
Faydası olup olmayacağınada dermatolog karar verebilir ancak. :1closedeyes:
İnternettende araştırırsanız gerekli bilgiyi öğrenirsiniz,bazı kullanıcı yorumları ve dermatolog görüşleri mevcut ayrıca.

Benim sivilce problemim yok, izleri var. "sabırlı olun, tedaviye devam edin" deniyor ya hep, işte on yıl oldu, sabırsa sabır, devamsa devam :) La Roche Posey ve Roc kullandım, bana hiiiç bir etki yapmadı, diğer bir çok şey gibi. ızler yine duruyor

off arkadaşlar biz ne olacaz boyle herkes bunalımdaben 3 gundur yumurta akı birazda limon suyu koyuyorum yuzumu actı gıbı bi ay kullanacam atkisini gorursem size soylerim inşallah herkes kuryulur

neostrata kesinlikle dermatologum tester verdi. yüzüme kimyasal peeling yapılacaktı. hazırlık olması için AHA 10 içeren neostrata nemlendirici verdi. faydasını görünce koşa koşa gittim aldım. kimyasala falan da gerek kalmadı!

biraz pahalı ama zaten uzun süre gidiyor. fakat dikkat edin yaz dönemi için uygun değil. içindeki AHA 10 mikro peeling yaptığı için yazın çok iyi korunmazsa cilt lekelerine yol açabilrimiş. ya 30+ ( avrupa birliği 30 da sabitledi güneş koruma faktörünü) güneş koruyucu kullanacaksınız. yüzünüz zerre güneş görmeyecek yada neostrata ya yaz bitince başlayacaksınız.

ama izleri olanlara kesinlikle tek tavsiyem. üstelik kurumuş kistik bir sivilcenin üzerinde bırakın yatın sabaha yok oluyo

eğer izler çukur şeklindeyse ne yazık ki tek tedavisi ya kimyasal peeling yada dermabrazyon. üstteki deriden kurtulmadığınız sürece boşlukları doldurmak imkansız

eee BIOTHERM BIOPUR TOUCHE 20 kullanan arkdaşım neredesin konun aldı başını gitti ama sen etkilerini yazmamışsın

kızlar başka bir yere yazmıştım buraya yazmayı unutmuşum sonuç hiç bir şey geçirmiyor bu gözenekeleri izmir çankayada ssk ya bakan bi yer var özel oraya gittim cildime tca uygulanabileceğini söyledi.bir nevi kimyasal peeling fşyat araştırması yapamadım çünkü yazın yapılmaması gereken bi işlemmiş. o yüzden kışa doğru araştırıcam. ama tahmini fiyat bilen varsa yazarsa sevinirim. birde burdada kullananlar var evde kimyasal peeling yapmak için araştırma yaptım bi ürün var 70-100 lira arası değişiyo fiyatı baya çok kulllanımlık varmış dr. asit derecesi düşük ve mutlaka dikkatle yapılmalı ve yüzden önce vücudun bir noktasında denenmeli dedi yani sakıncalı diil düşük asit oranı olanından alınıp kullanılabiirmiş bakalım korkmazsam onu yapıcam evde.

ImageShack® - Image Hosting adresine giriyorsun resmini bulup ekle diyorsun resminin altında çıkan linki de burda msj bölümünde kopyawla yapıştır yapıyorsun.sayfayı bulamazsan ilk sayfadaki resimlerden birine tıkla siteye düşüyorsun zaten sonra searc imageden resmini bulup linki yazarsın.

merhaba buraya sivilce lekeleri (kırmızı)yüzünden üzülenler için yazacağım. ben salyangoz kremiyle geçirdim bendeki marka anthemis.. 6 ay ka dar kullandım yen i faydasını görmeye başladım gözle görülür şekilde azaldı ama ben düzenli kullanmadım siz düzenli kullanın inat edin günde 2 kere.belki daha da hızlı geçirirsiniz.

Merhaba kizlar,

iri gözenek ve lekeler bendede var, ama bunun icin iyi bir losyon kesfettim , eczanede satiliyor, ismi Neostrata aha plus 15. bu losyon meyve asitleri iceriyor (15%). 2 haftadir kullaniyorum faydasini görüyorum, sicvilcelerimi ciddi derecede azallti, gözeneklerim kücülüyor.

bunun birde Jel kivami var, o biraz daha yogun olani, benim cildimi soydugu icin losyona gectim, cildim karma cünkü.

Basta aksamlari sürüyorsunuz sadece cilt alisana kadar, sonraki zamanlarda sabah aksam kullanabiliyorsunuz. Yanliz gündüzleri günes kremi, veya koruma faktörlü bir nemlendiri kullanmalisiniz.

ben cok memnunum umarim size de yarar

benimde gözenek problemim var fakat doktor bana gözenek sıkıştırıcı tarzda ürünleri kesinlikler kışın kullanma zaten cilt bu dönemde hassas ve kuru egzama olur dedi en uygun cilt daha nemli ve yağlı olduğu için yaz dönemidir dedi

canim bu ürünler cildi günese karsi hassar yaptigi icin, yani leke olusmasini önlemek icin, yazin kullanilmamali diyor doktor? cok kuru cildi olanlara gecerlidir belki dedigin, yagli ve iri gözenekli cilt zaten kisin da yagli....

Sivilce sonrası oluşan kırmızı lekeler niye geçmiyor ya çok
aylardir geçmedi.
Arkadaşlar böyle olan var mi
sadece benim mi yoksaa
kafayı yiyecem ya off :'(

Sivilce sonrası oluşan kırmızı lekeler niye geçmiyor ya çok
aylardir geçmedi.
Arkadaşlar böyle olan var mi
sadece benim mi yoksaa
kafayı yiyecem ya off :'(
Eger oynamissan gecmiyor olabilir ve yuzde bazi hassas yumusak bolgelerde cikan akneler gectikten sonra kirmizilik birakiyor onun disinda gecmesi lazim izler icin serum tarzi urunler kullanirsan daha faydali olur

Eger oynamissan gecmiyor olabilir ve yuzde bazi hassas yumusak bolgelerde cikan akneler gectikten sonra kirmizilik birakiyor onun disinda gecmesi lazim izler icin serum tarzi urunler kullanirsan daha faydali olur
Evet kaç aydır geçmiyor
Uzun süre kalır mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…