yanlış yönlendirme yapmak istemem ama bir faydası olacağını zannetmiyorum. yine de dene gör. daha çok scar tedavisinde kullanıldığını biliyorum. eğer faydasını görürsen benm için daha iyi zira evde 2kutu var :jeyyar:Contractubex'in dermatolojiyle ilgisi olmaması da nereden çıktı ? benneyaptımki
Evet,kaza,estetik,ameliyat...v.s. sonrası gibi yara durumlarında kullanılır.
Ama dermatologlar bazı ilaçların yanında da kombine edebiliyor contractubexi.
Cildi yenileme özelliği var çünkü.
canım yağlı cildinin karma olmasında ne kötülük var ben bunu anlayamadım. yaş ilerledikçe zaten sebum kanallerı daraldığı için cilt daha az yağ üretmeye başlıyor. annem 50 yaşında yaklaşık 10 senedir avon kullanıyor hiç bir sıkıntısını görmedm cildinden yana..daha doğrusu cildi yağlı olduğu için sarktımerhaba arkadaşlar,
benim eskiden kalma minik delik şeklinde sivilce izleri ve geniş gözeneklerim var.ayrıca yeni sivilcelerimle artık uğraşmadığım halde kırmızı lekeleri kalıyor.üstelik kılcal damarlarımda belirgin
edkiden yağlı olan cildim maalesef yanlış ürün kullanmaktan karma hale geldi.o yüzden size avon,nivea ve loreal gibi ürünleri tavsiye etmem.yağlı ciltler için kurutucu özellikteki ürünlerin semeresini 30 yaş civarında erken kırışıklıklara merhaba diyerek alıyorsunuz çünkü.
benim tavsiyem kimyasal peeling dışında sorunlar hallolmuyor.o yüzden normal temizlik ve iyi nemlendirme, herşeyden öncede beslenme diyorum.
benim cilt tipime uygun olacak nemlendirici arıyorum.eczacım BİODERMA,doktorum LA ROSHE POSEY,kozmetikçi ROC önerdi. siz bunları kullandınız mı?
cildimin iyice kurumasından ve kırışıklıklarımın artmasından korkuyorum.
cevap bekliyorum.
Ben deniyicem gibi birşey yazmadım zaten. benneyaptımkiyanlış yönlendirme yapmak istemem ama bir faydası olacağını zannetmiyorum. yine de dene gör. daha çok scar tedavisinde kullanıldığını biliyorum. eğer faydasını görürsen benm için daha iyi zira evde 2kutu var :jeyyar:
Benim sivilce problemim yok, izleri var. "sabırlı olun, tedaviye devam edin" deniyor ya hep, işte on yıl oldu, sabırsa sabır, devamsa devam :) La Roche Posey ve Roc kullandım, bana hiiiç bir etki yapmadı, diğer bir çok şey gibi. İzler yine duruyor
eee BIOTHERM BIOPUR TOUCHE 20 kullanan arkdaşım neredesin konun aldı başını gitti ama sen etkilerini yazmamışsın
benimde gözenek problemim var fakat doktor bana gözenek sıkıştırıcı tarzda ürünleri kesinlikler kışın kullanma zaten cilt bu dönemde hassas ve kuru egzama olur dedi en uygun cilt daha nemli ve yağlı olduğu için yaz dönemidir dedi
Eger oynamissan gecmiyor olabilir ve yuzde bazi hassas yumusak bolgelerde cikan akneler gectikten sonra kirmizilik birakiyor onun disinda gecmesi lazim izler icin serum tarzi urunler kullanirsan daha faydali olurSivilce sonrası oluşan kırmızı lekeler niye geçmiyor ya çok
aylardir geçmedi.
Arkadaşlar böyle olan var mi
sadece benim mi yoksaa
kafayı yiyecem ya off :'(
Evet kaç aydır geçmiyorEger oynamissan gecmiyor olabilir ve yuzde bazi hassas yumusak bolgelerde cikan akneler gectikten sonra kirmizilik birakiyor onun disinda gecmesi lazim izler icin serum tarzi urunler kullanirsan daha faydali olur
Aylardir gecmiyorsa gecme ihtimali cok dusuk destekleyici urunler kullanman lazimEvet kaç aydır geçmiyor
Uzun süre kalır mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?