canlarım fondoten yerine imex kullanın fondotenden farksız ben geceleri sivilcelerim için lekeler için doktor tavsiyesi benzamin kullanıyorum gündüzde imex tüm yüzüme kullanıyorum kısa süredir kullanmama rağmen yüzümdeki değişikliler fakediliyor artık.bu 2 ilaç arkadaşlarımda da çok faydalı oldu doktora gidip sorun tavsiye edebilir ben faydasını görüyorum
canlarım fondoten yerine imex kullanın fondotenden farksız ben geceleri sivilcelerim için lekeler için doktor tavsiyesi benzamin kullanıyorum gündüzde imex tüm yüzüme kullanıyorum kısa süredir kullanmama rağmen yüzümdeki değişikliler fakediliyor artık.bu 2 ilaç arkadaşlarımda da çok faydalı oldu doktora gidip sorun tavsiye edebilir ben faydasını görüyorum
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim bahsettiğiniz şeyleri bende yaşıyorum yuzumde küçük sivilceler vardı yağ bezesi gibi ama akne değildi 2 yıldır dermatoloğa gidiyorum ve yüzüm mükemmel oldu.neutrogena sabunu kullanıorum sabah akşam solüsyon verdi antibiyotıklı ama o yuzumu tahriş ettiği için kullanmıyorum bır de ımex ve acnelyse verdı onları kullanıyorum ama şimdi bıraktım yuzum çok tahriş oldugu için. kil sabunu kullanıyorum ve ardından gül suyu ıle temizleyip sivilceli yerlere imex sürüyorum yuzum bebek cildi gibi oldu sizde deneyinama gözeneklerım çok açık ve fazla onlar için bişi önerirseniz çok sevinirim
merhaba bir şey sorabilr miyim?
soyucu özelliği olan kremleri kullanırken nasıl makyaj yapıcaz ? ben contractubex'e başladım dün akşam sürdüm makyaj yapsam da dışarı çıkarken güneş koruyucu sürmem gerekiyor mu?
Contractubex'in dermatolojiyle ilgisi olmaması da nereden çıktı ? benneyaptımkicontractubexi sana doktor önerdiyse acilen doktorunu değiştirmeni tavsiye ederm. bu ilaç kaza ameliyat izi gibi çok ciddi izlerin giderilmesinde kullanılır dermatolojiyle alakası yoktur. kaza geçirdğimde uzunca bir süre kullandım oradan biliyorum. ki zaten o kremin üzerine makyaj yapman da imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?