Sivilceli Ciltler Derin gözenekleri ve kırmızı sivilce lekeleri olanlar burayaa

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ya ben 22 yaşındayım her ay mutlaka yüzümde beş altı sivilce çıkıyor deli oluyorum bide izleri kalıyor çok değil ama kırmızı birkaç leke var yüzümde geçmek bilmiyor. Neutrogena nın likit yüz temizleme jelini kullanıorum bi işe yaramadı sinir oluyorum yardım edinnn

tatlım bende kullandım onu.. ama cok etkili bişeyi oldumu söyleyemem :sm_confused: yada ben farkedemedim....CADIARZU temizleme jelini değiştir istersen ben clean&cleara geçtim cok memnunum ya... 3lü setini kullanıyorum etkisi yok dersem yalan söylerim.. hem akne karsıtıda... hem kızlarada önerim.... yüztemizleme jeli(derinlemesine temizleyici jel), tonik (etkili temizlik ve sivilce oluşumunu önlemeye yardımcı olmak için yumusak formül) krem(nemlendirir ve sivilce oluşumunu engellemeye yardımcı olur"cift etkilinemlendirici")

Deruşcum ya çok saol ama ben clean and clear serisini 2-3 yıl önce kullanmıştım ilk zamanlar iyiydi ama gitgide yüzümde sivilcelenme başladı tabi her ürün herkese iyi gelcek diye birşey de yok bana hiç yaramamıştı. Arkadaşlarım da memnun değillerdi. Ben dün bu sitede o kadar dolaştım ki sonunda tek bir çözüm yolu buldum Rosense markası biliyordum ama bu kadar iyi oldugunu sanmıyordum ama herkes çok memnunmuş yüz temizleme köpüğü, toniği %100 gül özünden, nemlendirici maskesi, peelingi ve nemlendirici kremi hepsi gül özünden yapıldığı için diğerlerine göre daha doğal diyorlar. Send Bir de onu denicem :) Neutrogena nın da yanında toniğiyle maskesiyle kullanmadığım için bir de öyle deniyeym die tam da onları almayı düşünüyordum. Bu arada dün elma sirkesi ni sulandırarak pamukla yüzüme sürdüm sanki bu sabah lekelerin rengi açılmş gibime geldi sen de dene istersen

Bu arada bepanten de denemeye başlamıştım hakkaten cildi güzelleştiriyor ama tüylenme olduğunu yazmış bazı arkadaşlar o yüzden korkumdan bıraktım :S

caım iyi hoş diyorsun haklısın canım ama doktora gidiyorsun sana yazabilecegi ki cogu zamanda kimyasal seyler yazıyor... onlar yüzü hiç mi yıpratmıyor... ayrıca kozmetik tavsiye etmiyorlar.. ettikleri sadece güneş koruyucular falan.. 22 yasındayım 13-14 yasından beri akne tedavisi görüyorum yuttugum antibiyotik sayısı kac olmustur bilmiyorum.. ama antibiyotikte bi yerde zarar.. doktorların vermediği akne ilacı kalmadı.. şükür cok derin cok iltihaplı akneler degil ama akne akne sonucta.ve onca yıldır izleri kalıyor lekeleri kalıyor akneler kurucak yok olcak diye.. yani bi şekilde insan basının caresine bakmak zorunda kalıyor... ben doktora gidicem doktor hanım/bey siz bana bu zaman kadar bu ilaçları verdiniz iyi hoş ama su lorealin ürünü varya ii gelir mi gelmez mi dicem... eminim burada yazı yazan bi çok insan doktora gitmiştir tedavi görmüştür ve en sonunda aknesine şusuna busuna cevap alıp ama cildinde kalan hasarları yok etmek için care arıyorlardır aynen benim gibi....

Son düzenleyen: Moderatör:
canlarım fondoten yerine imex kullanın fondotenden farksız ben geceleri sivilcelerim için lekeler için doktor tavsiyesi benzamin kullanıyorum gündüzde imex tüm yüzüme kullanıyorum kısa süredir kullanmama rağmen yüzümdeki değişikliler fakediliyor artık.bu 2 ilaç arkadaşlarımda da çok faydalı oldu doktora gidip sorun tavsiye edebilir ben faydasını görüyorum

cnm açtığın konuyu yeni gördüm benimde yüzümdeki gözenekler ve kırmızı lekeler var bende fondoteni çok kullanyodum artık bıraktım cildimi temiz tutuyorum
sende fondötenle bu gözenekleri kesinlikle daha da büyütürsün kullnmamaya gayret et ve cildini mutlaka temizle buhar yap allık pudra gibi ürünleri çok cildinde bekletme

düzenli tonik kullanarak cildini yatıştırabilirsin ve yaşına uygun maskelerde kullanabilirsin

imex'i bende kullandım öyle kapatıcı fondoten gibi kullanmak ne kadar doğru olabilirki ilaç sonucta.. hatta onu sivilcelerin üzerine kibrit ucu büyüklügünde azcık sürüp yedirceksin...

gözenekler ve sivilce izleri için kimyasal peeling diye bir tedavi uygulanıyor. işlemden sonra cildin güneş görmemesi çok önemli. yaptırıp da memnun kalan çok kişi var. bir de uzmanlarına yaptırmak gerek. araştırmanızı tavsiye ederim.

Acnelyse ve Tretin çok tahriş edici kremler, hassas cilt ve kılcal damar problemleri olanlara tavsiye edilmiyor pek. Bu ürünleri kullanacaksanız cildinizi alıştırarak kullanın gün aşırı ya da 2 günde bir gibi (özellikle acnelyse'i hergün sürmeyin). Güneşe çıkmadan sakın sürmeyin ve de güneş koruyucuyu mutlaka kullanın... Ama lekeler konusunda gerçekten işe yarıyor. Dikkatli kullanmak şartıyla... Benden söylemesi....a.s.

evet sözlerıne katılıyorum ama tretın i 2 ay kullandm sen ve bırçok kısı dıkkatlı kullanın dıyor 2 günde 1 dıyor ben sürekli olarakher gun kullandm ama birşey olmadı acnelyse farklımı teşekkürler

Evet Acnelyse Tretin'e göre biraz daha yoğun retinoik içeriyor, bu yüzden de biraz daha tahriş edici. Tabi her cilt aynı reaksyonu göstermeyebilir.

imex i ben de kullandım ama o sadece sivilceleri daha kısa sürede geçiriyo ayrıca çok yağlı o nasıl fondoten gibi bütün yüze sürüyorlar anlamıyorum yanlış kullanım.. lekeleri de geçirmiyo walla ben aylardır kullandım lekelerin üstüne sürüodum pek bi fark olmadı.. Elma sirkesini kullanmaya başladım çok iyi geldi kırmızılıklar gidiyo yawas yawas. Gözenekleri de sıkılaştırıyo. Deneyn bence hem doğal bi zararı olmaz ama sulandırmanz gerekio..

MUKONUR Canım bepanten yüzde tüylenme yapıyormuş çoğu sitede öyle yazıodu bilgin olsun ve ben de kullanmayı bıraktım..

kızlar bende imex kullandım çokta bir faydasını görmedim bepanten de yüzde tüylenme yapıyor diye bıraktım yani sonuçta yine kırmızı sivilce lekeler aynen yerinde duruyor ten rengim açık olduğu için daha bir kötü duruyor yok mu kızlar bu kırmızı sivilce lekesine kesin çözüm hiç kimse bu lekelerden kurtulamadı mı şimdi , Birde inadıya çıkan sivilcelerde kırmızı leke şeklinde çıkmaz mı ...........

kızlar sakın aseton gibi şeylleri yüzünüze sürmeyin cildi tahriş edip yara olmasına sebep oluyor sakın

tümüyle katılıyorum.. düzenli kullanımında etki gösteriyor bu kremler. ilk kullanımında tahriş olursa sabahları tahriş olmuş bölgeye locoid pomat sürülerek rahatlama sağlanabilir..

iyi diyonda bacım.devletin doktorları leke ve gözeneklerle uğraşmıyo.özele gitmek lazım.onun verdiği reçeteleride devlet ödemiyo...:bbo:
ee zaten gidebilsek burda lak lak yapmayız.:içelim:

kızlar başlık açmıstım ama oraya ragbet olmadıgından burada devam edeyim:) portakal kabugu yagı kullanıyorum bikaç gündür sanki etkisi oldu.. insan farkeder yani.... bide bişey farkettim siyah noktaya benzer seler var bende onları dısa dogru atıyo... sabah kalktıgımda yüzümdeki renkte sanki daha beyaz yani lekeler varya o lekerrrr onlardan daha bi kurtulmus gibiyim.. aklınızda olsun.. ama yinede arastırım derim.. aklınıza yatarsa kullanın ben memnunum acıkcası... sizede faydası olsun isterim :) öpüldünüz....:)))

Walla arkadaslar ben her sabah we gece elma sirkesini sulandırarak yüzümü siliyorum gözenekleri sıkılaştırıyor lekelere de iyi geldi baya doğal bişey olduu icin zararı olmaz bence deneyin derim. Birde ünlüler de bu maskeyi yapıyorlarmış cildi güzelleştiriomuş bnmkini de güzelleştrdi Maya we sütü karıştırın maske kıvamına gelince yüzünüze sürün 15-20 dk sonra ılık suyla durulayın arkasndan da elma sirkesi süper walla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…