Derin konu

Teşekkür ederim inşallah öyle olur. Çalışacağım atanmak için gayret göstereceğim fakat bu süreçte erkek arkadaşımın da anlayışlı olması lazım. Aile içinden olmayan insanların müdahalesi saygı çerçevesinde dahi olsa kabul edilemez. Saygısızlığı hiç söylemiyorum.

Babam figüranı çok dinliyor. Bir de bana etmediği hakaret kalmamış. Babam da onu dinlemiş ayrıl diye tutturuyor.

Hakaret etme cüretini baban veriyor... figuranda araziyi boş buldu düz gidiyor...

O maileri basip babanin önüne koy masaya. Millet kizina toz kondurmaz senin baban hakaret etdiriyor.

Suclu baban. Benim çocuğum yok ama biri benim kuzuma hakaret etse narkozsuz kalp ameliyati yaparim vallah

Babam da biliyor o hakaretleri. Ağzını açıp o konuda bir şey diyemiyor. Aslında amcasına lafları giydirmeliyim ama yine suçlu ben olurum. Vallahi bıktım evdeki tüm telefonları kırasım var.

Babam da biliyor o hakaretleri. Ağzını açıp o konuda bir şey diyemiyor. Aslında amcasına lafları giydirmeliyim ama yine suçlu ben olurum. Vallahi bıktım evdeki tüm telefonları kırasım var.

Bence babana güzel bir tavir al.
Amcaya hic bulaşma. Dediğim gibi... suclu bence baban. Bu konuyu bir zaman icin kapa ve atanmaya caliş.
Kendi parani kazan. Ondan sonra zaten kimse agzini acamaz. Yüz göz olma ve nişanlina yansitma.

Erkek arkadaşım da sürekli gelme konusu açıyor. Ortalık böyle dağınıkken gelmemeleri daha mantıklı bence. Derslerime asılacağım fakat bu konuları netleştirmem de gerekli.

Erkek arkadaşım da sürekli gelme konusu açıyor. Ortalık böyle dağınıkken gelmemeleri daha mantıklı bence. Derslerime asılacağım fakat bu konuları netleştirmem de gerekli.

Erkek arkadaşın coşmasin.
Figuran azda olsa hakli... iş, para, güvence yokken evlenme karari almak çocukça bir düşünce. Nişanlın bunu anlayip senin bazi konularda huzurla iş başına gecmek istediğini bilmesi lazim.
Hangi kadin stresli bir ortamda söz kesilmesini ister?

ayyyy inanmıyorum ya bütün baba amcaları mı aynı anlam veremiyorum benimde baabmın amcası okumama karşı çıkmıştı neymiş okuyunca bilmem ne mi olacak falan filan bir sürü şeyler söylemişti babamda onu dinlemişti beni okula göndermemişti ben günlerce ağlamıştım arkadaşlarımı görürdüm eve kitlerdim kendimi bende bir akşam eşyalarımı toplayıp abime gitmiştim artık senin benim gibi kızın yok diye keşke yapmasaydım ama dayanamamıştım hayatımı karartmıştı evi terk ettiğim akşam babam bana dayanamamıştı ve beyin kanaması geçirmişti yoğun bakımdan çıkar çıkmaz ilk sözü kızımı okula yazdırın bir daha beni terk etmesin olmuştu keşke babam öyle olmasaydı ama nedir bu baba amcalarından çektiğimiz trombosit

Elbette hemen istemiyorum yalnızca ben figüran müdahalesinden yıldım. Depresyona girdim. Kendi kararlarımı alamamaktan bunaldım.

İyi ki evden gitmişsiniz. Gitmesediniz okula gidemeyecektiniz. En azından babanız gerçekleri görmüş. Allah sağlık versin, bir daha yaşatmasın.

İyi ki evden gitmişsiniz. Gitmesediniz okula gidemeyecektiniz. En azından babanız gerçekleri görmüş. Allah sağlık versin, bir daha yaşatmasın.

babamı kaybettim evet babam gerçekleri gördü ama o adam şimdi kendi torunları üniversite okutuyor ama onlara laf yok tüm sıkıntıyı bana çektirmişti belki 15 sene oldu konuşmuyorum o adamla bence sende benim gibi yap biraz evden uzaklaşmak sana da iyi gelir

Elbette hemen istemiyorum yalnızca ben figüran müdahalesinden yıldım. Depresyona girdim. Kendi kararlarımı alamamaktan bunaldım.

Canim aileler nekadar sonra tanışırsa okadar iyi olur.
Sen saman altindan işini gücünü hazirla... parani biriktir... bir göster insanlara güçlü ve ayaklari üzerinde durabilen kadin oldugunu...

Bakdin hala karışıyorlar acarsin ağzını...

Depresyona girilcek durum yok... ağızı olan konuşuyor. Bunlara alışman lazim. Bu tip olaylar hepimizin başında mevcut. Ya kv, kp, görümce... yani ariza cikaran insan cok.

Sakin ve soğuk kanli ol. Yavaş yavaş hazirlik yap...
Birak figuran konuşsun... kedilerin duasi kabul olsa dünya fare dolardi...

Depresyona girip kendini küçük korkak kiz çocuğa durumunda gösterme kimseye. Güçlü ve sabit ol

Evden nasıl uzaklaşacağımı bilmiyorum.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Teşekkür ederim haklısınız. Ağzı olan konuşuyor. Kendime müdahale ettirmeyeceğim. Olmadı gider birinde kalırım onlar bize gelirse. Ben şımarıkmışım öyle tanımlıyor beni. Daha nice sıfatlar yakıştırıyor. Ya sabır dedim. Ders çalışmaya başlayacağım en kısa sürede.

Halam teyzem şehir dışında ama anneannemin kız kardeşi var ona gidebilirim.

olabilir en azından biraz kafanı dağıt uzaklaşmak hem sana hemde ailene iyi gelir inşallah oratk bir noktada buluşursunuz. bende baba amcası olayı yaşadığım için seni çok iyi anlayabiliyorum. Allah'tan benim babam bana aşırı düşkündü inşallah seninki de öyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…