Ben ikinci kez gittim yine tatmin olamadan çıktım dünKızlar, Dr. Karaca Başaran, o korkunç olayı dikkate almasak, doktor hakkında ve yaptığı işlemlerle ilgili ne düşünüyorsunuz? Eksi ve artıları nedir sizce? Veya tecrübesi olan var mu aramızda? Eskiden varmış ama onlar artık foruma uğramıyor ne yazık ki.
Ben gerçek hastasıyım:)Ben nedense güveniyorum Naci beye. Belki ışıklarla oynanmış ama görüntüye çok dokunduklarını sanmıyorum. Adam para için işi yapsaydı, beni reddetmezdi bence. Benim ameliyatım maliyetliydi, güzel para kazanabilirdi ama olmaz dedi ve kesti. Prensipli sanırım. Tabiki gerçek hastasıyla görüşme fırsatımız olsaydı, mükemmel olurdu ama yok, maalesef kimse paylaşmıyor.
Tabi ki vermiyorMerhaba, Ben birseyi merak ediyorum bilgisi olan varsa cevap verirse cok sevinirim. Plastic cerrahlar odemeyi nakit olarak istiyor ama karsiliginda fatura vs vermiyor mu ?
Naci Çelik yüz germe ne alaka ya kim açtı bu konuyu ona vaser yapılır yada ip askı gerçekten inanılır gibi değilsinizNaci Celik'i dusunmuyormusunuz artik ?
Arkadaşımı yaptı zor bir vakaydı çok güzel oldu instadan bakabilirsin ludmila martsevaCanım hakkında bir şey biliyor musun, örnek fotoğraf bulabildin mi? Ben bir sayfa önce hakkında yazmıştım, profesör olduğu dışında hiç bir şeyden emin değilim, hiç örnek yok.
Hangi doktor ?Arkadaşımı yaptı zor bir vakaydı çok güzel oldu instadan bakabilirsin ludmila martseva
Merhabalar evet dün ameliyat oldum. Bugün de hastanedeyim. Yüzüm facia şiş gözlerim mosmor . Temporal lift , badem göz oldum . Hem de üst bacak lipo oldum. Alınan yağlar alın, şakak, nazobial,çene ucuna kondu . 3,6 litre yağ alınmış . J plazma da yapılmış ameliyst tam 9 saat sürmüş .j plasma ile çok uğraştım dedi doktor.Merhaba. Ameliyat oldunuz mu?
Çok geçmiş olsun. Şu an tabiki çok erken, ödem bir aya kadar sürer, yüzün tam oturması bir seneyi bulur. Memnunmusunuz diye sormuyorumMerhabalar evet dün ameliyat oldum. Bugün de hastanedeyim. Yüzüm facia şiş gözlerim mosmor . Temporal lift , badem göz oldum . Hem de üst bacak lipo oldum. Alınan yağlar alın, şakak, nazobial,çene ucuna kondu . 3,6 litre yağ alınmış . J plazma da yapılmış ameliyst tam 9 saat sürmüş .j plasma ile çok uğraştım dedi doktor.
Sanırım Selahattin Özmen’den bahsediyor canımHangi doktor ?
Cok guzel sonuclariniz olsun , guzel gunlerde keyfini surunMerhabalar evet dün ameliyat oldum. Bugün de hastanedeyim. Yüzüm facia şiş gözlerim mosmor . Temporal lift , badem göz oldum . Hem de üst bacak lipo oldum. Alınan yağlar alın, şakak, nazobial,çene ucuna kondu . 3,6 litre yağ alınmış . J plazma da yapılmış ameliyst tam 9 saat sürmüş .j plasma ile çok uğraştım dedi doktor.
Ben bu doktora bakmıştım, instagram sayfasında başarılı sonuçlar var, ayrıca bizim seninle çok dikkat ettiğimiz konu dikişler, güzel atıyor, fakat google da videolu şikayet beni korkuttu. Kadın 21000 $ ödemiş ve yüzü gerçekten hiç güzel değil maalesef.Cok guzel sonuclariniz olsun , guzel gunlerde keyfini surun
Evet ben de gordum o sikayeti. Belki biraz da sans isiBen bu doktora bakmıştım, instagram sayfasında başarılı sonuçlar var, ayrıca bizim seninle çok dikkat ettiğimiz konu dikişler, güzel atıyor, fakat google da videolu şikayet beni korkuttu. Kadın 21000 $ ödemiş ve yüzü gerçekten hiç güzel değil maalesef.
Ameliyat Sonrası Hayal Kırıklığı Ve Maddi Kayıp
Prof. Dr. Erdem Tezel için yazılan 'Ameliyat Sonrası Hayal Kırıklığı Ve Maddi Kayıp' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Prof. Dr. Erdem Tezel hakkın...www.sikayetvar.com
Cok gecmis olsun. Dun gece hastanedemiydiniz ? Rekakatciniz varmiydi ? Bende ameliyat dusunuyorum o yuzden soruyorum ihtiyac oluyor mu refakatciye diyeÇok teşekkürler kızlar . Morluklarım geçip şişlikler insin öncesi sonrası atacağım buraya . Şu anda gözlerimi bile açamıyorum o kadar şiş ve sanki mor boya ile boyanmış gibi inanılmaz bir morluk var .Doktor haftaya kadar morluk geçer dedi ama bakalım . Umarım çektiğim bu çileye değer . Çok ama çok zor bir ameliyatmış . Dün grce ölüyorum sandım . Tüm vücudum taş kesti kaskatı kaldım .şükür o setlik ve uyuşukluk hissi bugün yok .
Burdaki kadin mimiksiz durdugunda bir sorun gorunmuyor ama guldugunde tuhaf oluyor yuzu. Bunun nedeni ne acaba ? Deri fazlasi varken endoscopic olmasimi ?Ben bu doktora bakmıştım, instagram sayfasında başarılı sonuçlar var, ayrıca bizim seninle çok dikkat ettiğimiz konu dikişler, güzel atıyor, fakat google da videolu şikayet beni korkuttu. Kadın 21000 $ ödemiş ve yüzü gerçekten hiç güzel değil maalesef.
Ameliyat Sonrası Hayal Kırıklığı Ve Maddi Kayıp
Prof. Dr. Erdem Tezel için yazılan 'Ameliyat Sonrası Hayal Kırıklığı Ve Maddi Kayıp' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Prof. Dr. Erdem Tezel hakkın...www.sikayetvar.com
Evet 2 gece kaldım hastanede . Kesinlikle refakatçi olmalı ., tek başına çok zor olur. Ben bugün hastaneden çıkıyorumCok gecmis olsun. Dun gece hastanedemiydiniz ? Rekakatciniz varmiydi ? Bende ameliyat dusunuyorum o yuzden soruyorum ihtiyac oluyor mu refakatciye diye
Evet bugün artık kendi kendime yapıyorum her şeyimi3. gun eve gectiginizde yardimsiz haraket edebildiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?