DERİN PLAN YÜZ GERME hakkında her şey (en tecrübeli doktorlar,ameliyat olanlar,olmak isteyenler,başarılı ve başarısız sonuçlar,örnek fotoğraflar…)

Buyuk gecmis olsun Asena , su an iyi oldugunuza sevindim. Bayagi bir tehlike atlatmissiniz. Annenize de gecmis olsun. Anestezi doktorlari sizi ameliyat oncesi iyice kontrolden gecirmeleri , tansiyona bakmalari heyecen varsa onu gecistirecek extra bir ilac vermeleri gerekirdi. Neyse su an iyisiniz . Ben de gozkapagi ameliyati USA de oldugmda genel anestezi doktor u ve hemsiresi inanin 4 kere geldiler , tansiyon olcme , sorular sordular. Ben memnun kaldim, sigorta yada odetince daha da memnun oldum )
Foto ve son gelismelerden haberdar ederseniz sevinirim. Doktorunuz kim, neler tam olarak yapildi ve ucret ne kadardi .
Bu arada bende helicegim yaknda bakalim doktor ziyaretleri baslayacak. Gazamiz mubarek olsun tum hanimlara gelsin. Selamlar .

Bildiğim kadarıyla çok gazla şikayetçisi var bu doktorun.
Cok fazla sikayet derken , ben gormedim, ama daha aciklayaici olurmusunuz , credential lar dr ozan ABD de calismis , harika bir egitim ve sonuclara baktim , web sayfasi , aciklamalai muhtesem.
buldugunuz sikayetleri bana post edermisiniz lutfen

Serkan balta var bbl de ii onada bi bakın. Erdem güvenle görüştüm muayenehanesine gittim bana orada tüm fotoları gösterdi bence meme ve karın germede çok iyi ama popoyu fotoları inceleyemedim ama dikişleri gerçekten incecik yapıyor birde göbek deliğini çok güzel yapıyor ama işte geçen sene bana karın germe ve bbl için 650 bin demişti meme içinde 350 bin

Selam. Geçmiş olsun. Tüm yüz germemi oldunuz? Dr derin planda mı yaptı ameliyatınızı acaba? Dr adı öğrenebilir miyim ve fiyat ne kadar ödediniz sevgiler
Doktorum Muhsin Yılmaz. Kendisini microcerrah olduğu için seçtim ve çok sık yüz germe ameliyatı yapıyor. Biraz hesap yaptım,adam haftanın 4 günü ameliyatta. Sadece derin plan yaptığını söyledi. Bana Derin plan yüz germe, boyun germe ( sorunum yoktu, ileri yönelik yaptık), şakak germe, göz üst kapak, göz alt kapak ( biraz badem göz yaptık), dudak kaldırma, göz altı yap enjekte etti. Of aşırı abarttık ve çok zor atlatıyorum. İnşallah yaşadığım acılara ve harcadığım paraya değer. 400000 ödedim. Acibadem hastanesinde ameliyat yapıyor. Aslında her şey güzel olabilirdi, anestezi ekibi hata yapmasaydı, beni yüksek tansiyonla almasaydılar ameliyata. Canıma okudular, çok konforlu geçebilecek ameliyatı, kabusa çevirdiler. Şikayetimi yapacağım zaten. Sonuç konusuna gelince, çok erken olduğu için bir şey yazamıyorum. Güzel olacak gibi görünüyor. Dikişler şimdilik ince ve özenli görünüyor ve inşallah Ulaş Bali de olduğu gibi iki ay sonra genişlemez. Bugün kafama çaktığı zımbaları çekip aldı Muhsin bey. Çok acılı bir işlem ama şakak germede destek olarak çok gerekli olduğunu söyledi. İnşallah dediği gibi olur. Ama doktor çok özenli ve titiz yaklaşıyor işine, en azından ben kendimde böyle hissettim. Tek kırgınlığım, bana o korkunç gecede uğramadan gitmesi, çok kırıldım buna, çünkü kendisine çok ihtiyacım vardı, psikolojim çökmüştü resmen. Neyse, artık hepsi geride kaldı, çok şükür hayattayım. Şimdi sonuçlarını bekleyeceğim.

Cok fazla sikayet derken , ben gormedim, ama daha aciklayaici olurmusunuz , credential lar dr ozan ABD de calismis , harika bir egitim ve sonuclara baktim , web sayfasi , aciklamalai muhtesem.
buldugunuz sikayetleri bana post edermisiniz lutfen
Ben burada bir seneden fazla araştırma yaptım, forumu didik didik ettim, şuan artık nerede ne yazıldığını hatırlamıyorum. Artık sadece kendiniz okuyarak bulabilirsiniz, ben en başta çıkan ikisinin linkini atıyorum sizin için, ondan sonrası sizde. Ama siz güveniyorsanız, beni aldırmayın lütfen, hepimizin doktordan beklentimiz farklı. Gerçekten iyi değilim, tansiyonum yüksek, başım ağırıyor. Sırf söz vermiştim diye, gidip yorumları cevaplamaya çalışıyorum. Ben yüz için inşallah uzun süre yapmam bir hamle umuyorum. Çok yoruldum, bu sene üçüncü ameliyatım.

Tansiyonumu ölçtüler ve heyecandan yüksek olabilir dedi. Sonra beni yatağa alıp götürdüler. Açıkçası ilk defa Acibademde bana anestezi amelyathanede yaptırlar. Sanırım hangi semtte olduğun önemlidir. Ataşehirde olduğumda ben yolda uyumuştum, çok konforlu uyanmıştım, ismimi hitap ederek uyandırdılar. Kartalda oldum bu sefer ve tüm anestezi ekibiyle biraz sohbet ettik, damar yolu bile önceden açmadılar, orada yapıldı. Uyanmam kabustu ve sonra yaklaşık 5 saat yoğun bakımda, kapalı gözlerimle, yüksek tansiyonla acı çektirdiler bana. Beni duymuyormusunuz soruyordum, bir Allah’ın kulu benimle konuşmadı, oysaki ses verseler, biz buradayız, müdahale ediyoruz deseler, benimle konuşup rahatırsaydılar, belki dayanma gücüm olurdu, korkmazdım bu kadar, bir sese ihtiyacım vardı, fakat onlar sadece aralarında konuştular ve suçluyu arıyorlardı. Benim kapalı alan korku fobim var ve gözlerim açılmayınca panik atak başladı. Vücuduma spazmlar giriyordu, bir taraftan diğerine vücüdüm kendini çekiştiriyordu, sonra birden sallamaya başlıyordu beni, neden etrafım sallanıyor diyordum ve maalesef odada bu durum devam etti, annemi göremiyordum (gözlerim kapanmıştı) ama duyuyordum, canım benim her benim hareketimde yardım edin bağırıyordu, içim sallanıyor diyor kızım o korkuyu sesinde duyuyordum, kendimi tutmaya çalışıyordum, daha fazla korkmasın diye ama vücut beni dinlemiyordu. Yani şöyle, doktorum güzel ameliyat geçirdi, attığı dikişlerden anlıyorum ki çok özenmiş ama hastane çalışanları adamin işin içine ettiler resmen. )) Ama doktorumun suçu yok o yüzden ben hastaneye şikayetimi yapacağım, başka birisinin canını yakmasınlar. Allahtan ben güçlüyüm ve sağlığım sağlam, başka birisi belki kaldıramazdı, kim bilir.

Konunuzu takipteydim. Çok geçmiş olsun umarım sonuç tam istediğiniz gibi olur. İleride ben de böyle bir ameliyat olmak istiyorum ama ameliyat süreci gerçekten sancılı oluyor. Umarım bu süreci yaşadığınıza değer, bakalım takipteyim yine

Okudukca icim ezildi , bayagi buyuk bir tehlike atlatmissiniz, malpractice olsa kesin mahkeme kapisi acilir burdan .Sizi izleyen ameliyat sonrasi ekip koyuymis, hemsireler , acil durumda hasta bakan doktor sizin yaniniza gelip rahatlatmadilar mi, gozunuz kapanmis , hemsireler en azindan size bir rahatlatici igne yapip , acilen mudahale yapmalati gerekirdi , evet ameliyati yapan doktor iyiydi diyorsunuz ama ameliyat sonrasi kontrol edip hastayi bu halde terketmesi de bence hiz olmamis . Essek yukuyle para aliyorlar, ilgi yok , ustelikte Acibadem hastanesi ! Insallah sonuc guzel olacak ve gecirdiniz aci tecrubeyi unutturacak . Ama mutlaka sikayetci olun, hatta doktorunuza da sikayet edin bence . Insan yuksek tansiyonlu hastayi tansiyonu dusmeden nasil ameliyat yapar .
Inanin benim gozum korkti su an . Zaten ust goz kapagimda kac ay gecti hala derim benim cok ince ve hala tam anlamiyla iyilesme ve izler kapanmadi . Izzsiz ve eriyen dikisler atildigi halde boyle. Su an Volkan Kiyak bana daha uygun geliyor hic olmazsa hemen iyilesme soz konusu , morarma susme o kadar degil . Bakacagiz artik , hayirlsi olsun . Gecmis olsun tekrar .

Bu arada Dr muhsuin yilmaz;i arastirdim. St Louis 'de dr NAYAK' in yaninda egitim almis , tevekkeli degil yuxde kanamasi olabilece hastalara yuzune hemotatik suture atmis bazilarinda , instigraminda gezinirken grdum. Dr Nayak Istanbulda bir hemsireye ki burdan secim yapti yazdim bende ama cikmadi bana lottery , :)) Muths bir doktor Nayak en iyilerden biri burada . Onun yaninda egitim aldiysa iyi, ama ameliyat sonrasi hasta bakiminda sinifta kaldi, Nayak $150-200-250 ameliyatina gore fiyat biciyor ama hastalaruyla mikemmel ilgileniyormus. Zaten cok hsta almasina gerek yok , onca parayi 1 hastadan alinca kendini parcalamsina her gun ameliyata ne gerek var ? Yuze boyle hemotatik net atan bir Turk doktaorda Texas da var ama o da cok $$$.Dr Ozan Sozer o da yuzde net kullaniyr.

Cok gecmis olsun size ayri annenize ayri gecmis olsun. İnsallah sonuc tum yasadiklarinizi telafi edecek kadar guzel olur

Çok geçmiş olsun, umarım bu kadar acı çektiğinize değer sonuç alırsınız. Daha çok yeni ama istediğiniz gibi oldu mu? Şikayetleriniz var mı? Dikişler de istediğiniz gibi mi?

Muhsin beyi chatgpt ye sordum baya detay verdi. Cevap için çok teşekkürler. Hatta instadan baktım bi hikaye paylaşmış bütün yapılan işlemler sizinle örtüşüyor. Bütün işlemler için 400 bin ciddi bi meblağ. Ama sonuç güzel olacak gibi hissediyorum ama Allah gönlünüze göre versin. B arada yaşınız kaç acaba. Kendinizi iyi hissedince. Özelden foto atarsanız sevinirim. Bende instadan yazdım Muhsin beye görüldü attı ama cevap vermedi. Umarım yerli hasta yurtdışı hastası diye ayrım yapmıyordur. Üzücü olur. Siz hangi platformdan iletişime geçtiniz.

Bence içiniz rahat olsun. İnanın her ş
ey güzel olacak Allahn izni ile. Moralniz yüksekolsun.

Ben vücudumda defalarca bir şeyler yaptım, yüz için tecrübe yoktu ve beni neler bekliyor hesaplayamadım, açıkçası bunları düşünmeye zamanım olmadı, çok hızlı gelişti her şey ve karar aniden verdim, şartlar öyle gerektiriyordu. İnşallah değer. Bugün sol gözümü kırpamadığımı farkettim. Umarım ödemdendir, çünkü hala çok ödem var ve çıkardığı zımbaların yeri yara oldu ve hepsi şiş. Sabrediyorum

Odaya getirdiklerinde hemşireler ilgilendi tabi, zaten sadece onlardan memnunuz, ben görmüyordum ama bir hemşireyi Annem çok övdü, tüm gece devamlı gelmiş, iğneler zamanında yapmış, gözlerimden yaş akıyordu, temizleyip krem sürüyormuş. Diğerleri orta seviyede ilgilendi ama yinede ilgilendiler. Gerçi bende ilk gün çok agresiftim diyor annem, sabırsızdım, hatta ilk odaya getirdiklerinde hemşirenin koluna vurmuşum. Ben o kısmını net hatırlamıyorum, odaya getirdiklerinde ve benimle iletişime geçtiklerinde ben sitem etmeye başladım, bunu hatırlıyorum, saatlerdir acı çekiyorum, nerdeydiniz hepiniz sordum, neden beni karanlıkta bıraktınız sordum, oysaki karanlık değilmiş, benim gözlerim kapalıydı ama o psikolojiyle algılayamadım.Ama beni odaya ortalama 5 saat sonra getirdiler, şiddetli acıları bana bekleme odasında yaşattılar, orada kimse yaklaşmadı bana. Doktorum yeter ki güzel iş çıkarmış olsun, benim kırgınlığım geçer ama hastaneyi affetmiyorum, benim helal etmediğim paramın kimse hayrını görmedi bu güne kadar. Tansiyonumu kontrol etmek anestezi ekibin görevi, doktorun haberi olmaz, sonra öğrendi zaten. Şansıma tüküreyim, o kadar güzel gidiyordu ki her şey, iş yerimde kolay izin ayarladım, parayı toparlayabildim, doktoruma güvenim tamdı, bir gram endişe yoktu içimde, çok yüksek moralde geldim hastaneye o sabah. İllaki bir şey ters gidecekti )) Ben dikişlerden bu aşamada memnunum, özellikle dudak kaldırma için attığı dikişler şimdiden çok ince ve silik, aynı şekilde kulak izahında olan dikişler de şimdi bile az belli oluyor. Benim tek endişem şakak bölgem, ödemler indiğinde nasıl görüntü olacaktır. Kafam bile ödemli olduğu için, sonucu hayal edemiyorum. Yaşayıp göreceğim. İlerde ne olacaktır bilmiyorum ama benim programımda sbimi de Muhsin beye göndermek, üst göz kapakları çok sarktı. Görme engeli oluşuyor artık. Demek istediğim ben şuan bir tek Muhsin beye güveniyorum yüz konusunda, İnşallah kararım değişmez. Ayrıca Muhsin bey kendinden çok emin, bu da benim güvenimi güçlendiriyor. Neyse biraz zaman geçsin, çok erke konuşmaya başladım sanırım.

Umarım zamanla tam istediğiniz gibi bir sonuç elde edersiniz. Zorlu bir ameliyat geçirdiniz bakalım gerisi zamana bakıyor

Cok gecmis olsun size ayri annenize ayri gecmis olsun. İnsallah sonuc tum yasadiklarinizi telafi edecek kadar guzel olur
Çok sağolun. Ben neyse de, Annem için çok üzülüyorum, hala üstüme titriyor, geceleri odama geliyor, kontrol ediyor beni. Dün dışarı çıkardım, biraz stres atsın dedim. Doktora kontrolüm vardı dün, sonra biraz gezdik, yemeğe götürdüm ,çok iyi geldi annem için. Yeğenimde bizimle geldi, çok eğlendik. Ben maske takmadım ve insanların tepkileri bizi çok güldürüyordu, benim yüzüm bazı insanları felç ediyordu korkudan Hepsi geçecektir, yeter ki sonuç güzel olsun.

Çok geçmiş olsun, umarım bu kadar acı çektiğinize değer sonuç alırsınız. Daha çok yeni ama istediğiniz gibi oldu mu? Şikayetleriniz var mı? Dikişler de istediğiniz gibi mi?
Dikişlerden memnunum, çene kısmı güzel oldu, hayalimde aynı çenem vardı, sadece şakak bölgesinden emin değilim, çünkü neler olacaktır ödemler indiğinde, hiç kestiremiyorum ve göz altı kapaklarım nasıl olacaktır şimdilik belli olmuyor, ben bir de yağ enjekte yaptırdım. Dediğim gibi sadece yüzümün üst kısmı benim için endişe şuan. Yarın fırsat olursa dikişleri fotoğraf çekerim

Ben asistanın numarasını atarım şimdi özelden, size dönüş yapar. Bazen geç cevap veriyor kız. Bende yazar tembihlerim. Hastalarda ayırım yapmıyor, zaten fiyat listesi var ve herkese aynı fiyat veriyor, sadece işlem sayısına göre fiyat değişiyor. Ben ilk başta 190000 tl den başladım, sonra bölge ekledikçe, fiyat yükseldi. Açıkçası bir tek ben bu kadar kötü uyandım, o da tansiyonumdan ve çok fazla işlem yapıldığından kaynaklı. Benim yaşadıklarımı sanırım 1000 hastadan bir ben yaşamışımdır. Çünkü ben çok özel hastasıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…