Gözlerinizdeki şikayet içn Muhsin beyle görüştünüz mü acaba? Bi çözüm önerdi mi? Nasıl oldunuz.
Evet bugün yazıştık ve ben çok rahatladım. Adam bana antidepresan gibi geliyor, hemen rahatlıyorum. Zamanım olmadığı için muayeneye gidemiyorum bu ara o yüzden yazışıyorum, ilk fırsatta gideceğim kliniğine. Kocaman mektup yazdım, beni endişelendirin her konuyu yazdım, o da sağolsun hepsini tek tek yanıtladı. Ben sadece beni korkutan konulardan size bahsedeceğim.
1. Dudak üstü plastik ipler var, almam gerekiyor mu diye sormuştum:
Dudak üstündeki ipler zaten kendiliğinden dökülecek. Ancak burun içerisinde, sonradan eriyecek olan dikişler var. Onları kesinlikle çıkarmayın, kendiniz dokunmayın. Burun içindeki bu dikişler yaklaşık 6 ay civarında eriyor ve bu süre zarfında yara izinin çok daha iyi iyileşmesini sağlıyor.
2. Ağız kısmında yamukluk var ve ben biraz korkmaya başlamıştım:
Bu çok sık görülen bir durum. Ameliyat sonrası ödem ve gerginlik nedeniyle sinirler bir miktar etkilenebiliyor. Bu geçici bir durumdur, korkmanıza gerek yok.
Genellikle 1-2 ay içinde kendiliğinden düzelir.
3. Göz çevresindeki deri alınmadı sandım, çünkü kalıcı makyajım kaybolmamış:
Kalıcı makyajınızın özellikle kaybolmaması için kesi izleri buna göre planlandı. Yeterli deri alındı, hatta tam sınırında çalışıldı, merak etmeyin.
4. Sol gözümde kırpma sorunu var, gerçi geçici olduğunu duymuştum, yinede Muhsin beyden duymak istedim:
Bu durum da ödem ve sinir etkilenmesine bağlıdır. 1-2 ay içerisinde kendiliğinden toparlar. Şimdilik ekstra bir şey yapmayacaksınız.
Sadece gece uyurken gözünüz açık kalmasın diye XAlin Night göz jeli sürün ve o şekilde uyuyun.
5. Kaşlarımın görünümünden memnun olmadığımı size yazmıştım daha önce:
Şu an çok erken bir dönem. Ödemler indikten sonra kaşların nihai şeklini daha net görebiliriz. Kontrole geldiğinizde her şeyi ayrıntılı değerlendirebiliriz.