Asena24 Allah razı olsun senden, yorulmadan bıkmadan bizi bilgilendirdigin için, tüm kalbimle yüzünün istediğin gibi olmasını diliyorum...buradan belki birbirimizi hiç tanımıyoruz ama iyi niyetin, bize yardimcı olmanı gerçekten çok takdir ediyorum. Çoğu kisi ameliyatı olup,işim bitti nasıl olsa deyip buraya yazmıyor, ben de eğer ameliyat olursam tüm içtenliğimle burada herkesi bilgilendirmeye çalışacağım, bizim bu sektörde tanıdığımız yok çünkü, unlü de değiliz bu bilgilere oyle hemen ulasabilelim,butün forumları yabancı siteleri taramaya çalışıyorum ve bu çok yorucu bir iş, redditte reklam vereneler vs. Instagram da aynı sekilde, o yüzden bizim gibi ameliyat olmus insanların düşünceleri çok önemliBen de 21 Agustosda Muhsin Yilmaz a derin plan yuz germe sakak germe ve kas kadirma ameliyati oldum. Su an nazobiallerim ve agiz kenari sarkikligim geri geliyor gibi ayrica kaslarimda dustu sadece kas kenarlarim ve gozlerimde hafif cekiklik kaldi.
Hala cok fazla odem var o yuzden yuzum ne olcude dustu tam olarak anliyamiyorum. 1 ay icinde kesin sonuc belli olucaktir. Nacizane tavsiyem Muhsin beye ameliyat olmayi dusunen acele etmesin 1 ay daha beklesin. Burdan yeniden yazicam son durumu.
seven1988 e katılıyorum. gerçekten emeğin büyük en ince detayına varana kadar bilgilendirmelerin için ne kadar teşekkür etsek az. bu bilgiler çok kıymetli. inşallah iyi olur her şey. sizi dinleyip bekleyeceğim. çok teşekkür ederiz her şey için.Asena24 Allah razı olsun senden, yorulmadan bıkmadan bizi bilgilendirdigin için, tüm kalbimle yüzünün istediğin gibi olmasını diliyorum...buradan belki birbirimizi hiç tanımıyoruz ama iyi niyetin, bize yardimcı olmanı gerçekten çok takdir ediyorum. Çoğu kisi ameliyatı olup,işim bitti nasıl olsa deyip buraya yazmıyor, ben de eğer ameliyat olursam tüm içtenliğimle burada herkesi bilgilendirmeye çalışacağım, bizim bu sektörde tanıdığımız yok çünkü, unlü de değiliz bu bilgilere oyle hemen ulasabilelim,butün forumları yabancı siteleri taramaya çalışıyorum ve bu çok yorucu bir iş, redditte reklam vereneler vs. Instagram da aynı sekilde, o yüzden bizim gibi ameliyat olmus insanların düşünceleri çok önemli
'Herhangi bir yuzgerme ameliyatinda asil onemli olan deri altindaki kaslarin dokularin eski yerlerine sabitlenmesi.' ifadesine istinaden sabitlenen dokular nasıl yerinden oynama yapıyor bunu tam idrak edemedimBenim ameliyattan oncede deri fazlaligim pek yoktu. En cok rahatsiz oldugum yerler agiz kenari sarkikligim ve nazobialler di. Muhsin Yilmaz soz verdigi gibi maximum germe yapti ve hic deri fazlam yok. Herhangi bir yuzgerme ameliyatinda asil onemli olan deri altindaki kaslarin dokularin eski yerlerine sabitlenmesi. Benim su an hala cene hattimda ve elmacik kemiklerim de odem var o yuzden nihai sonucu soylemek icin biraz erken ama benim su an gordugum eger gecici bir durum degilse agiz kenarlarimdaki sarkikligin geri gelmesi. Muhtemelen alttaki dokular kendini birakip agirlik yapiyor o bolgeye. Agiz kenarlarim sis ve hafif sarkik gorunuyor (bulldog goruntusu). Odemler gectikten sonra daha fazla sarkmasindan endiseliyorum . Bu agiz kenarlarimdaki sarkik goruntu odemden dolayi da olabilir o yuzden 1 ay daha gecmesini bekliycem. Kaslarimin goruntusunden de memnun degilim ama bunu duzeltmesi cok kolay su an asil onceligim en basindan beri rahatsiz oldugum problemin geri gelmesi. Bunlar duzeltilebilicek sorunlar en azindan bir sinir hasari olmadan atlattim ameliyati.
Cok tesekkurler guzel dilekleriniz icin. Tam olarak sabitlenmemis olabilir yada da sadece odemden dolayi bu bulldog gorunumu geri gelmis olabilir bunu soylemek icin henuz cok erken sadece su an bu goruntuden hic memnun degilim.'Herhangi bir yuzgerme ameliyatinda asil onemli olan deri altindaki kaslarin dokularin eski yerlerine sabitlenmesi.' ifadesine istinaden sabitlenen dokular nasıl yerinden oynama yapıyor bunu tam idrak edemedimderin plan çalışılıyor anlamlandıramadım açıkçası. Kulak önünden kesi yapılarak mı gerçekleşti ameliyanımız? Ayrıca çok şükür sinir hasarı olmadan atlatmıisınız ama her revizyon bi risk değil mi? ameliyatın ilkinde olmadı ama ikincisinde sinir hasarı belki meydana gelirse bu ihtimalde var dilerim ki hiç gerek kalmadan direkt hoşlanmadığınız görüntü ödemlerden kaynaklı olsun ve sonuç içinize sinsin. yoksa aynı süreç takrarlayacak ameliyat ödem vs. sizden ricam fotoğraflarınızı da paylaşabilir misiniz ister formdan ister özelden. çok faydalı olur inanın. sevgiler.
şa anki halinizi de rica etsem paylaşabilir misiniz.Cok tesekkurler guzel dilekleriniz icin. Tam olarak sabitlenmemis olabilir yada da sadece odemden dolayi bu bulldog gorunumu geri gelmis olabilir bunu soylemek icin henuz cok erken sadece su an bu goruntuden hic memnun degilim.
Evet kulak onunden kulak arkasina uzanan kesilerim var. Revizyon da tabiki hem risk hem de 2. bir ameliyat yeniden sagliga zarar veriyor. 1 ayin sonra problem devam ederse ya da daha kotu olursa bana hatirlatin lutfen paylasirim.
selam, odem;ler gecince kesin duzelir. Merak etmeyin.İnşallah. Genelde 100% hiç bir hasta ameliyattan memnun kalmıyor, beğenmediği bir şey mutlaka olacaktır, önemli olan düzeltebilecek kusur olsun. Ben büyük ihtimal seneye kaşlarımı düzelteceğim, bana öyle geliyor, inşallah yanılıyorum ama kaşlarımdan şuan hiç memnun değilim. Bakalım ödemlerim geçince neler daha çıkacaktır meydana.
Teşekkür ederim nasıl isterseniz. peki bu durumu muhsin beye bildirdiniz mi? geri dönüş sağladı ise ne yönde bilgi verdi?Su an cok erken donem, gordugum sarkiklik sadece odemden de olabilir o yuzden kimseyi yaniltmak istemem. Odemler gecince nihai sonucu paylasmam daha dogru olur
Selam ben yabanci siteleri de takip ediyrum, dr Ozan bitik icin cok guzel seyler soyluyorlar, ama neden bizde kilerde sikayet var, cem payasli icinde yabanci sitelerde sikayet okudum. Kime inanacagimi sasirdim. dr muhsin yilmaz icin cok iyi dediler olanlarda da tam bir memnuniyet yok, tevekkul Allah sans kader kismet deyip birinde karar kilmak gerek diyorum. herkese bol sans .Asena24 Allah razı olsun senden, yorulmadan bıkmadan bizi bilgilendirdigin için, tüm kalbimle yüzünün istediğin gibi olmasını diliyorum...buradan belki birbirimizi hiç tanımıyoruz ama iyi niyetin, bize yardimcı olmanı gerçekten çok takdir ediyorum. Çoğu kisi ameliyatı olup,işim bitti nasıl olsa deyip buraya yazmıyor, ben de eğer ameliyat olursam tüm içtenliğimle burada herkesi bilgilendirmeye çalışacağım, bizim bu sektörde tanıdığımız yok çünkü, unlü de değiliz bu bilgilere oyle hemen ulasabilelim,butün forumları yabancı siteleri taramaya çalışıyorum ve bu çok yorucu bir iş, redditte reklam vereneler vs. Instagram da aynı sekilde, o yüzden bizim gibi ameliyat olmus insanların düşünceleri çok önemli
Muhsin bey den cevap geldi. Odemleriniz azaldikca gorunum netlesicek, gerekirse birlikte degerlendirme yapariz yazdi. Gelismeleri yeniden paylasirim.Bugun Muhsin Yilmaz ile gorustum. Yapici bir sekilde agiz kenarlarimdaki sarkikligin (marionette bolgesi) odemler gectikce yavas yavas geri geldigini ve bu konuda ne yapabilicegimizi danismak isterim yazdim. Kaslarimin dusmesinden de hic memnun degilim ama bunu konu dahi etmedim. Bana hic fotograf sormadan bizim bir hatamiz yok ameliyatta overcorrection yapiyoruz dedi. Bana dokularin yerine oturmasi icin 1 yil beklememi tavsiye etti. Her ameliyatta komplikasyon olabilir o yuzden daha ilgili davranip durumu daha net degerlendirmek icin randevu yapmasini ya da en azindan fotograf istemesini beklerdim. Benden 1 yil beklememi istiyor ama odemler gectikce sarkiklik duzelmiyor aksi yonde belirginlesiyor. Ben de cevap olarak 2 ay icinde odemlerim daha da azalicak , umarim sarkma artmaz ama eger artarsa mudahale edilmesi rica edecegim dedim. Eger mudahale edip ilgilenirse tabiki emegini odiycektim ama malesef cevap dahi yazmadi. 2 ay sonra dislerim icin Turkiyeye gelicem, yeniden Muhsin bey le yuzyuze gorusme rica edicem umarim bu sefer tavri yapici olur.
lift lift harika , izler geciyor , begendim. odemler gecince daha guzel olacak , bu aksam US de 48 K ye ameliyat olan arkadasla konustum. 2 yil olmus ameliuat , uzun sure goruemedik, herkes her gecen yil daha da yuz oturuyor cilt guzel olmus diyormus. derin plan yaptir dedi. Hatirliyorum ilk baslarda yuz CO2 dan korkunc gorunuyordu, korkmustum, ama su an gorenler ve kendisi cok memnun. Sizin de yuzunuz oturmaya baslamis. Inanin guzel olacak odemler gecince. Kas ustu toplu diksi gibi gorunen yerlerde duzelmis, scar larda da azalma var. 2 aya tamamen gecer. Ben begendim.
Cok guzel olmus, guzel gunlerde keyfini sur canim
Ssusam merhaba , anneniz nasil oldu ?Ben de arastirma icindeyim, bana da lutfen annenizin son orta yuz germe fotolarini atarmisiniz lutfen ? Karar verme asamasindayim. Cok makbule gecer. Tesekkurler.1 ayda her şey toparladı diyebilirim. İlk etapta bence orta yüz germede bile insanın yanına birisi lazım ağır kaldırılmamalı vs. Gerçekten de annem kaldırdığı zaman yüzü ağrıyordu, ortalama iyileşmesi 1 ay sürdü diyebilirim. Tabi 1 ay boyunca kötü değildi 1 ay içerisinde yavaş yavaş iyileşti. İlk 2 hafta çok fazla ödem oluyor. Galerimde bire bir fotoğraflar yok ama annemle çekildiklerimiz var onlardan size göndereceğim. Tam yüz germe iyileşme olarak daha uzun sürüyormuş. Bu arada böyle yazdım ama bu 1 ay içerisinde annem günlük yaşamına devam etti, sadece ağır kaldırma ve sırt üstü yatmakta zorlandı
Aslında özelden yazanda oldu ama annem rahatsız olur diye sonradan kararsız kaldım ama bugün anneme sorup eğer yükleyebilirsin derse eklerimSsusam merhaba , anneniz nasil oldu ?Ben de arastirma icindeyim, bana da lutfen annenizin son orta yuz germe fotolarini atarmisiniz lutfen ? Karar verme asamasindayim. Cok makbule gecer. Tesekkurler.
Merhaba sizin annenizde de yuz/boyun germe sonrasinda gidi da sislik oldumu ? Benim ameliyat oncesi hic gidim yoktu ameliyattan sonra gidim cok sisti ve 5. haftasi olmasina ragmen hala sis . Bu sislikten dolayi cene hattim ve gidim bir haldeAslında özelden yazanda oldu ama annem rahatsız olur diye sonradan kararsız kaldım ama bugün anneme sorup eğer yükleyebilirsin derse eklerim
Olmadı sadece ilk 3 haftaya kadar ödemleri vardı bu odemler ilk zamanlar gözlerini kapatacak kadardı sonra yavaş yavaş azalarak kayboldularMerhaba sizin annenizde de yuz/boyun germe sonrasinda gidi da sislik oldumu ? Benim ameliyat oncesi hic gidim yoktu ameliyattan sonra gidim cok sisti ve 5. haftasi olmasina ragmen hala sis . Bu sislikten dolayi cene hattim ve gidim bir halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?