DERİN PLAN YÜZ GERME hakkında her şey (en tecrübeli doktorlar,ameliyat olanlar,olmak isteyenler,başarılı ve başarısız sonuçlar,örnek fotoğraflar…)

Merhabalar bu ameliyattan sonraki görüntünüz mü acaba, nasolabialler neden gitmemiş ki, bakalım ödemden sonra nasıl görünecek,inşallh istediğiniz gibi çok güzel olur.
Ben gözaltı ameliyatı oldum beraberinde, gözlerim hala ödemli. Ben açıkçası anlamıyorum bu nasıl çalışıyor, bir gün kalkıyorum çizgi var, ertesi gün yok, sonra yinede çıkıyor. Belki ödemden kaynaklı, bilmiyorum.

Sabahları genelde yüzümüz nemsiz olduğu için çizgiler daha belirgin oluyor, sonrasında krem filan sürünce biraz daha azalıyor. Siz daha iyi bilirsiniz tabi.

Merhaba yaşınız kaç acaba bir de özelden fotoğraf gönderebilirsiniz çok sevinirim orta yüz düşümüyor ve korkuyorum

Merhaba ulaş baliye hangi ameliyatı oldunuz karın germe mi liposuction mı yoksa ikisi birlikte mi

Bütün mesajları okudum gerçekten çok zor bir süreç insan heves ediyor ama korkuyor da süreç sonunda nasıl oturacak merakla bekliyoruz forumdaki tüm bilgilendirme ve paylaşımlar için ben de çok teşekkür ederim kendi adıma içimden geldi valla bunları yazmak :)

Merhaba ulaş baliye hangi ameliyatı oldunuz karın germe mi liposuction mı yoksa ikisi birlikte mi
Karın germe ve belimi inceltmesini istedim lipo yaparak ama lipo hiç başarılı olmadı, tavsiye edemem ama karın germe fena değil. Maalesef dikey dikişleri ayrılıyor, sebebini bilmiyorum, ay sonu gidecek kendisiyle görüşmeye.

Hepimiz bu süreçten geçtik, ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Ben hata hala devam ediyorum, yıl sonu bir ameliyat daha olmak istiyorum, bütçem ve sağlığım el verirse

Geçmiş olsun çok dikişler ayrılıyor mu ne kadar süre geçti dikişleriniz iyileşmedi ? Bir de ben bu forumda okumuştum hiperbarik oksj tedavisi iyi geliyor diye denediniz mi
Lipo da beklenen incelme olmadı mı

Asena24

arkadaşım Fatih Dağdelen inide inceleyebilir misin rica etsem
instagram da karşıma çıkıyor
sonuçlar güzel
tekniği falan nasıl
sen bu konu da bilgili olduğun için sana sordum :))

Geçmiş olsun çok dikişler ayrılıyor mu ne kadar süre geçti dikişleriniz iyileşmedi ? Bir de ben bu forumda okumuştum hiperbarik oksj tedavisi iyi geliyor diye denediniz mi
Lipo da beklenen incelme olmadı mı
Ben kol germe olmuştum ve dikişler çok kötü durumda. Yarın randevu almaya çalışacağım, aralıkta iş çok yoğun olmayacak, belki işten izin alabilirim, kollarım için revizyon isteyeceğim. Eskiden belim inceydi, şuan o belirgin fark kayboldu, hiç beğenmiyorum. Bakalım ne diyecek muayenede.

Asena24

arkadaşım Fatih Dağdelen inide inceleyebilir misin rica etsem
instagram da karşıma çıkıyor
sonuçlar güzel
tekniği falan nasıl
sen bu konu da bilgili olduğun için sana sordum :))
Ben pek beğenmiyorum yaptığı işleri, mediatik doktor, ben bu tarz doktorlara güvenmiyorum nedense.

1,5 ay oldu ameliyat olalı. Öncelikle demek istiyorum ben bu kadar uzayacağını hiç düşünmemiştim. Ben hala çirkinim ve hala insanlar benden gözlerini alamıyor. Tabiki her gün daha iyi oluyorum ama aşırı yavaş ilerliyor. Çok fazla bilgisayar kullandığım için iki kat zorluyor. Bir ay kendime işkence ettim, tek gözle çalıştım, ekranı koyulaştırdım (ışığa hassasiyetim vardı) meğerse sadece göz doktoruna ihtiyacım varmış. Bir hafta önce muayene oldum, bana iki çeşit damla verdi ve çok şükür artık gözlerim rahatsız etmiyor. Ben daha önce neden gitmedim aklım almıyor.

Hala ödem var yüzümde, çok uzadı. 1,5 ay geçti, dikişlerim mükemmel iyileşiyor, göz altı dikişlerim ben söylemezsem kimse ameliyat olduğumu farketmiyor ama ödem, özellikle göz altı ödem çok yavaş iniyor.

Bu arada ben hala iz kremi sürmüyorum, Pazartesi başlamaya düşünüyorum

Ben memnunum çünkü eskiden çok belirgin buldog yanaklarım vardı ve kurtulduğum için ben mutluyum. Tabiki minik bir kusurunuz varsa belki memnun olmazsınız ama ben o yanaklardan kurtulduğum için mutluyum.

Ben memnunum çünkü eskiden çok belirgin buldog yanaklarım vardı ve kurtulduğum için ben mutluyum. Tabiki minik bir kusurunuz varsa belki memnun olmazsınız ama ben o yanaklardan kurtulduğum için mutluyum.
Eski halinizin fotosunu koyma sansiniz var mi, kiyas acisindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…