- 20 Haziran 2023
- 252
- 99
- 28
Cunku paylastigi fotograflar cok erken donem. Erken donemde yuz odemden dolayi daha sis ve gergin olur ve bunu doktor kesinlikle bildigi halde sadece erken donemi paylasiyor , 6 ay sonrayi degil.Prof. Dr. Süleyman TAŞ
Eki Görüntüle 3619439
Süleyman TAŞ, 50’den fazla Uluslararası Bilimsel Yayını bulunmaktadır, 5+ Canlı Cerrahi Rinoplasti Kursu düzenlemiştir, yazdığı “Klinik Rinoplasti: Modern Cerrahi Tekniklere Algoritmik Yaklaşım” kitabı ile okurlara, deneyimi ne olursa olsun, en iyi rinoplasti uygulamasında ustalaşmalarını sağlamaktadır. Dr. TAŞ Yüz Plastik Cerrahisi ve Mikrocerrahi hakkında 2 Kitap Bölümü yazdı, 5+ En İyi Plastik Cerrah Ödülü kazandı, Total Yüz Rekonstrüksiyonu, Kol Replantasyonu, Ayak Replantasyonu gibi ileri mikrocerrahi deneyimi gerektiren imkansız ameliyatlar ile basında sık sık yer aldı ve 100’den fazla kongreye konuşmacı ve öğretim üyesi olarak davet edilmiş, çok sayıda patentli enstrümanı, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Avrupa ve Türkiye Kurul Sertifikasyonuna sahiptir.
Eki Görüntüle 3619440
Sizce bu doktor neden bu kadar popüler? Mesela bu fotoğrafa bakılırsa, bana göre bu kadına uygun şekil değil.Bilmiyorum, belki yüzü daha çok yeni olduğu için böyle görünüyor. Ayrica çok fazla şikayet var ve yinede adam çok popüler. Bilemedim, arasam mı, aramasam mı.
Fiyatlar öyle uçtu ki, artık eskisi gibi estetik yapamıyor insanlar. (( Ben mesela yıllarca para biriktirdim, biraz annem verdi, annemin ameliyatını kredikartla 3 taksit yaptırdım, yoksa bende bu rakamları asla karşılayamazdım. O yüzden artık bu tarz ciddi ameliyatlara fazla giren yok.Bu kadar emek verilip detayli aciklama yapilan bir konuya neden hic yorum yok ??
Aşırı fazla şikayet var hakkında, hem Türkiye’de, hem yurtdışında ama insanlar yinede deli gibi para ödeyip gidiyorlar. Ön görüşme için € 1000 alıyormuş.Cunku paylastigi fotograflar cok erken donem. Erken donemde yuz odemden dolayi daha sis ve gergin olur ve bunu doktor kesinlikle bildigi halde sadece erken donemi paylasiyor , 6 ay sonrayi degil.
Kaç yaş gençleşmiş inanılır gibi değil
İşte ne kadar gerçek bu fotoğraflar bilmiyoruz.Kaç yaş gençleşmiş inanılır gibi değilDemek ki iyi bir operasyon ile mükemmel sonuç alınır
Eğer derin plan düşünüyorsan, memelerle birlikte yapmazlar. Bende önce öyle düşünmüştüm fakat Erhan Eryılmazla konuştuğumda, olmaz dedi, yüz germe uzun sürüyor, memelere vakit kalmaz. Ben 40 gün önce 360 karın ve kol germe aynı anda oldum ve gerçekten çok zorlandım, hiç tavsiye etmiyorum iki ciddi ameliyatı birleştirmeyi. İnşallah her şey yolunda giderse bu ay yüz germe olacağım ve Ekim ayında meme dikleştirmeyi düşünüyorum.Ben de bütün yazılanları okudum ben de göğüs ile birlikte düşünüyorum orta yüzümde çökme var ama ameliyattan korkuyorum dolgu mu yaptırsam diyorum siz paylaşmaya devam edin lütfen hiç kolay bir süreç değil gerçekten
Bir çok ameliyat olan arkadaşlar var burada fakat benim düşündüğüm doktorlarlara ameliyat olan hiç bulamadım.Bu forumda yüz germe ameliyatı başarılı geçmiş hatta ameliyat fotoğraflarını gün gün paylaşan biri vardı. Yıllar öncenin konusuydu karşıma çıkmıştı. Şimdi aradım da bulamadım maalesef. O kişinin konusuna denk geldiyseniz doktorunu söylemişti. Siz yine de çok iyi araştırın
Kusura bakmayın lütfen ben şimdi gördüm mesajınızı. Ben geçen sene, sanırım Ekim ayında gitmiştim. Bana € 9000 vermişti, içinde derin plan tam yüz germe (kaş, şakak, yanak, çene kaldırma ve boyun germe) Gerçi benim boynumda sorun yok fakat ileriye dönük, hazır ameliyata girmişken ve deriyi sıyıracağına göre onu da yapmak mantıklı olur dedi, nasıl olsa zamanla sarkacaktır dedi.Sakincasi yoksa size ne kadar fiyat verdigini paylasirmisiniz ?
Tesekkur ederim cevap icin. Sinir hasari gibi geriye donusu olmayan bir tehlike varken gercekten cok dikkatli olmak lazim doktor seciminde.Kusura bakmayın lütfen ben şimdi gördüm mesajınızı. Ben geçen sene, sanırım Ekim ayında gitmiştim. Bana € 9000 vermişti, içinde derin plan tam yüz germe (kaş, şakak, yanak, çene kaldırma ve boyun germe) Gerçi benim boynumda sorun yok fakat ileriye dönük, hazır ameliyata girmişken ve deriyi sıyıracağına göre onu da yapmak mantıklı olur dedi, nasıl olsa zamanla sarkacaktır dedi.
Bana bu güne kadar hiç bir doktor vermedi. Bir tek annemin diz protez ameliyatında bana fatura verdiler, o da Acibadem hastanenin doktoru olduğu için, yani kiralamıyor, hastaneye çalışıyorMerhaba, Ben birseyi merak ediyorum bilgisi olan varsa cevap verirse cok sevinirim. Plastic cerrahlar odemeyi nakit olarak istiyor ama karsiliginda fatura vs vermiyor mu ?
Geçen sene ben çok aradım fakat bulamadım. Erhan bey 10 -12 yıl önce çok popülerdi, sonra nedense geri plana geçti. Ben bunu çok fazla eğitim verdiğine yorumluyor, diğerleri gibi her gün ameliyat yapmıyor, ben öyle düşünmüyorum.Merhaba, Erhan Eryilmaz'a ameliyat olan varsa aranizda tecrubesini paylasabilir mi? Simdiden tesekkurler
Acaba ameliyat yapiyorda sosyal medyada mi artik paylasmiyor fazla. Bunu direk Erhan Eryilmaz'a sorsak ayip olur mu acaba ? Beni asil endiselendiren diger plastik cerrahlarin cok fazla filtre kullanmasi o yuzden secim yapmak imkansiz gibi.Geçen sene ben çok aradım fakat bulamadım. Erhan bey 10 -12 yıl önce çok popülerdi, sonra nedense geri plana geçti. Ben bunu çok fazla eğitim verdiğine yorumluyor, diğerleri gibi her gün ameliyat yapmıyor, ben öyle düşünmüyorum.
Bilmiyorum vallah, nasıl tepki verir buna. Bir de ne aklıma geldi, Erkan beyin asistanı yok ve sosyal medya sayfasını sanırım kendisi yönetiyor, belki ondan süslü fotoğraflar yok. Ay vallah benim de kafam çorba olduAcaba ameliyat yapiyorda sosyal medyada mi artik paylasmiyor fazla. Bunu direk Erhan Eryilmaz'a sorsak ayip olur mu acaba ? Beni asil endiselendiren diger plastik cerrahlarin cok fazla filtre kullanmasi o yuzden secim yapmak imkansiz gibi.
Bizim forumdan hanımefendi muayeneye gittiğinde kontrole gelen iki hastasını görmüş. Demek ki ben yanılmışım. Benim hatam. Keşke bir şeyler paylaşsa, sayfayı sıcak tutmak lazım bence. Ben tekrar listeme aldım Erkan beyi, her an gönlüm ona kayabilir.Acaba ameliyat yapiyorda sosyal medyada mi artik paylasmiyor fazla. Bunu direk Erhan Eryilmaz'a sorsak ayip olur mu acaba ? Beni asil endiselendiren diger plastik cerrahlarin cok fazla filtre kullanmasi o yuzden secim yapmak imkansiz gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?