DERİN PLAN YÜZ GERME hakkında her şey (en tecrübeli doktorlar,ameliyat olanlar,olmak isteyenler,başarılı ve başarısız sonuçlar,örnek fotoğraflar…)

Gercekten kafam karisiyor, hangisine en azindan gidip durustce once konsultasyon yapatirmak ? O kadar cok doktor ve bazilari unlu ve haklarinda sikayet var ki! Dolayisiyla derin yuz plan ameliyat olan ve memnun olanlardan feed back gerekiyor.
Hanimlar varmi 50 den sonraki yasta bu ameliyati olup hararetle tavsiye edebilecefiniz bir doktor ? Hem fiyat hamde guvenilirlik acisindan ! Kolay gelsin hepimize .

Ben kayboldum, bilgisi olan yazabilir mi lütfen. Kaş kaldırma tüm doktorlar endoscopic mi yapıyor, kaş bölgesinde derin plan yapmıyorlar mı?

Kızlar Dr. Özcan Çakmak doktora hiç bir şekilde ulaşamıyorum, geçerli iletişim numarasını bilen var mı?

Dr. MUHSİN YILMAZ

Yüz Estetiğinde Uzmanlaşmış Çift Kurul Sertifikalı Plastik Cerrah

Böyle yazıyor sayfasında ve sadece övgüler bulabildim internette. Kızlar bilen, tanıyan, duyan var mı? Adamın sayfasını inceledim, hoşuma gitti, yazdım, bakalım ne cevap gelecektir.

Galiba önceden Bursadaydı, şimdi İstanbulda

Eklentiler

• IMG_0030.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 17
Ali beye sıcak bakıyorum, inşallah güzel fiyat verirse ameliyat olurum.
İnanılmaz tatlı asistanı var, Ebru hanım Pazar günü akşam saatlerinde aradım, diğerlerin asistanı saat altıdan sonra cevap bile vermiyor, Ali beyin asistanı çok tatlı dilli ve nazikçe ilgilendi benimle.

Kızlar Dr. Özcan Çakmak doktora hiç bir şekilde ulaşamıyorum, geçerli iletişim numarasını bilen var mı?
Ben çok doktor gördüm ve asistanlar tanıdım ama bu kadar kaba ve ilgisiz asistan görmedim, böyle asistan varken,adam yakında iflas eder. Bana 45000 Euro fiyat verdi. Ortalama fiyat istedim, olurda fiyat bana uygun değilse, neden muayene olayım ki, fiyatta ısrar ettim diye, her bölge için 15000 Euro dedi. Bende de 3 bölge olduğu için (kal, orta yüz, çene) 45000 Euro. Eminim böyle fiyat olamaz da, asistanın gıcıklığı işte. Mesela 15000 Euro olsaydı ben kabul edecektim. Ama Allah korudu, iyi ki kadın gıcık çıktı, doktor düzgün germe yapamıyormuş. Üç tane şikayet var, üçü de aynı sebepten, yeterince germiyormuş yüzü, gevşek bırakıyor.

Aynen artik uctular ama yurtdidindan gelenler de salak degil , nerdeyse ayni fiyata denk gelecek. Ayip yani , kaziklama mantigi plastik cerrahi dede yaygin, tipki turizm gibi , ama yurt disindan gelenler artik uyandi.

Naci Çelik’e ben de güveniyorum adam baya iyi sizi reddetmesi de bana bi güven verdi. Ben emzirme sürecimi bitirdim göbek ve meme için istiyorum. Kışın danışabilirim kendisine. Fiyatlar nasılmış?
Süleyman Taş’a da şok oldım. Ben çok iyi biliyordum

Aynen artik uctular ama yurtdidindan gelenler de salak degil , nerdeyse ayni fiyata denk gelecek. Ayip yani , kaziklama mantigi plastik cerrahi dede yaygin, tipki turizm gibi , ama yurt disindan gelenler artik uyandi.
Bazen yabancıların sayfalarında dolaşıyorum, okuyorum, uyaranlar oluyor, gitmeyim, çok riskli yazanlar oluyor ama işte mecbur geliyorlar, çünkü onların çok iyi doktorların aşırı yüksek fiyatları, uygun fiyata olanlar da bizimkilerinden de kötüymüş. Korkuyorlar ama risk alıyorlar. Kendi doktorlarına sitem ediyorlar fiyatlardan dolayı. Gitmedikleri ülke yok Meksika, Küba, Kore, Türkiye…. Napsınlar, çaresiz işte, bizim doktorlarda bunu kullanıyorlar.

Evet Naci bey güzel adam ama bana uygun değil maalesef, yaptığı işleri inceledim ve derin plan yapmadığını farkettim o yüzden vazgeçtim.

Evet ben de okudum , wassup ustunden bir anlasmazlik olmus, bunun disinda bir sikayet olmamakla beraber instigram dan da takip edeyim diyorum. Elimde bir liste tek tek bakiyorum,insan yuzunu emanet edecek , gercekten zor bir karar. Lutfen bayanlar budugunuz olumlu olumsuz post edelim yardimci olalim birbirimize . :))

Listenizde bizim bilmediğimiz biri var mı?

Ben de takip ediyrum, USA de cok pahali ama guzel is cikartiyrolar . Ulkemiz diye bizim doktorlar diye gelelim diyruz ama yolunacak kaz gibi gorunmekten de hoslanmiyrum.

Ben sonraki yorumları okumadım. Siz kime karar verdiniz peki?
Kime vermedim ki
Her gece bir isimle yatıyorum, sabah vazgeçiyorum.
İki gün önce Özcan Çakmak vardı, uçuk fiyatlarına rağmen, yüzü yeterince germiyor diye şikayetler gördüm ve vazgeçtim.
Sonra Ulaş Bali vardı, sonra Ali Çetinkaya ve Muhsin Yıldız hoşuma gitti, onlara yöneldim.
Şuan Muhsin beyden fiyat bekliyorum.
Bu gece incelemeye devam edeceğim.
Yarın müdürümle görüşeceğim, eğer iznimi uzatırsa, bir hafta daha araştırma yaparak Ağustosta olacağım ameliyat.

Bir de
valla Vietnamda yapıyor artık kadınlar. Hem uygun hem de baya iyi. Bi araştırın isterseniz ben görmüştüm instada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…