Ali beye sıcak bakıyorum, inşallah güzel fiyat verirse ameliyat olurum.Op. Dr. ALI ÇETİNKAYA
Eki Görüntüle 3618572
2014 yılında Monza/İtalya’da düzenlenen Uluslararası Mikrocerrahi Kursu’na katılarak uluslararası geçerliliği olan mikrocerrrahi yeterliliğine hak kazanmış.
Çek fazla yabancı hastası var be sadece bir şikayet var, o da muayene iptali yüzünden, hastanın kendisi hikayeyi anlatıyor ve bana göre hasta haksız. 10 gün boyunca iletişim kurmuyor ve doktor ameliyatı iptal etmek zorunda kalıyor, sonra hasta tüm ailesini toplayıp Türkiye’ye ameliyata geliyor ve şaşırıyor, ne diye benim ameliyatımı iptal ediyorsunuz. Doktor anlatıyor, ameliyathane hastaneye ait ve hastadan ses çıkmayınca mecbur iptal oluyor. Doktor yinede yardımcı olmaya çalışıyor ama hasta inatlaşıyor, uzun hikaye, sonuç olarak bence hasta haksız o yüzden şikayet geçerli değil. RealSelf platformda sahte yorumlar oluyor mu bilmiyorum, o yüzden 100% Emin olamıyorum.
Eki Görüntüle 3618577
Ben bu fotoğrafta çok büyük fark göremiyorum açıkçası, belki cilt kalitesi çok kötü. Madem deriyi sıyırıyorsun, iyice gerdirebilirdi diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 3618697 Eki Görüntüle 3618698
Eki Görüntüle 3618699 Eki Görüntüle 3618700
Keşke sonucu da görebilseydik.
Eki Görüntüle 3618701
Sayfasında video var, kadın sonunda çok güzel olmuş, gerçi biraz filtre yapmış kendisi.
Eki Görüntüle 3618702 Eki Görüntüle 3618703 Eki Görüntüle 3618704
Ben çok doktor gördüm ve asistanlar tanıdım ama bu kadar kaba ve ilgisiz asistan görmedim, böyle asistan varken,adam yakında iflas eder. Bana 45000 Euro fiyat verdi. Ortalama fiyat istedim, olurda fiyat bana uygun değilse, neden muayene olayım ki, fiyatta ısrar ettim diye, her bölge için 15000 Euro dedi. Bende de 3 bölge olduğu için (kal, orta yüz, çene) 45000 Euro. Eminim böyle fiyat olamaz da, asistanın gıcıklığı işte. Mesela 15000 Euro olsaydı ben kabul edecektim. Ama Allah korudu, iyi ki kadın gıcık çıktı, doktor düzgün germe yapamıyormuş. Üç tane şikayet var, üçü de aynı sebepten, yeterince germiyormuş yüzü, gevşek bırakıyor.Kızlar Dr. Özcan Çakmak doktora hiç bir şekilde ulaşamıyorum, geçerli iletişim numarasını bilen var mı?
Dr. ERCAN KARSCAOĞLUDr. Ercan Karacaoğlu
Hastası var mı forumda acaba?
Size katiliyrum, bu onemli bir konu, yardimci olmak tecrubeleri paylasmak cok kiymetli .Bu kadar emek verilip detayli aciklama yapilan bir konuya neden hic yorum yok ??
Aynen artik uctular ama yurtdidindan gelenler de salak degil , nerdeyse ayni fiyata denk gelecek. Ayip yani , kaziklama mantigi plastik cerrahi dede yaygin, tipki turizm gibi , ama yurt disindan gelenler artik uyandi.Fiyatlar öyle uçtu ki, artık eskisi gibi estetik yapamıyor insanlar. (( Ben mesela yıllarca para biriktirdim, biraz annem verdi, annemin ameliyatını kredikartla 3 taksit yaptırdım, yoksa bende bu rakamları asla karşılayamazdım. O yüzden artık bu tarz ciddi ameliyatlara fazla giren yok.
Bazen yabancıların sayfalarında dolaşıyorum, okuyorum, uyaranlar oluyor, gitmeyim, çok riskli yazanlar oluyor ama işte mecbur geliyorlar, çünkü onların çok iyi doktorların aşırı yüksek fiyatları, uygun fiyata olanlar da bizimkilerinden de kötüymüş. Korkuyorlar ama risk alıyorlar. Kendi doktorlarına sitem ediyorlar fiyatlardan dolayı. Gitmedikleri ülke yok Meksika, Küba, Kore, Türkiye…. Napsınlar, çaresiz işte, bizim doktorlarda bunu kullanıyorlar.Aynen artik uctular ama yurtdidindan gelenler de salak degil , nerdeyse ayni fiyata denk gelecek. Ayip yani , kaziklama mantigi plastik cerrahi dede yaygin, tipki turizm gibi , ama yurt disindan gelenler artik uyandi.
Evet Naci bey güzel adam ama bana uygun değil maalesef, yaptığı işleri inceledim ve derin plan yapmadığını farkettim o yüzden vazgeçtim.Naci Çelik’e ben de güveniyorum adam baya iyi sizi reddetmesi de bana bi güven verdi. Ben emzirme sürecimi bitirdim göbek ve meme için istiyorum. Kışın danışabilirim kendisine. Fiyatlar nasılmış?
Süleyman Taş’a da şok oldım. Ben çok iyi biliyordum
Evet ben de okudum , wassup ustunden bir anlasmazlik olmus, bunun disinda bir sikayet olmamakla beraber instigram dan da takip edeyim diyorum. Elimde bir liste tek tek bakiyorum,insan yuzunu emanet edecek , gercekten zor bir karar. Lutfen bayanlar budugunuz olumlu olumsuz post edelim yardimci olalim birbirimize . :))Ali beye sıcak bakıyorum, inşallah güzel fiyat verirse ameliyat olurum.
İnanılmaz tatlı asistanı var, Ebru hanımPazar günü akşam saatlerinde aradım, diğerlerin asistanı saat altıdan sonra cevap bile vermiyor, Ali beyin asistanı çok tatlı dilli ve nazikçe ilgilendi benimle.
Listenizde bizim bilmediğimiz biri var mı?Evet ben de okudum , wassup ustunden bir anlasmazlik olmus, bunun disinda bir sikayet olmamakla beraber instigram dan da takip edeyim diyorum. Elimde bir liste tek tek bakiyorum,insan yuzunu emanet edecek , gercekten zor bir karar. Lutfen bayanlar budugunuz olumlu olumsuz post edelim yardimci olalim birbirimize . :))
Ben de takip ediyrum, USA de cok pahali ama guzel is cikartiyrolar . Ulkemiz diye bizim doktorlar diye gelelim diyruz ama yolunacak kaz gibi gorunmekten de hoslanmiyrum.Bazen yabancıların sayfalarında dolaşıyorum, okuyorum, uyaranlar oluyor, gitmeyim, çok riskli yazanlar oluyor ama işte mecbur geliyorlar, çünkü onların çok iyi doktorların aşırı yüksek fiyatları, uygun fiyata olanlar da bizimkilerinden de kötüymüş. Korkuyorlar ama risk alıyorlar. Kendi doktorlarına sitem ediyorlar fiyatlardan dolayı. Gitmedikleri ülke yok Meksika, Küba, Kore, Türkiye…. Napsınlar, çaresiz işte, bizim doktorlarda bunu kullanıyorlar.
Ben sonraki yorumları okumadım. Siz kime karar verdiniz peki?Evet Naci bey güzel adam ama bana uygun değil maalesef, yaptığı işleri inceledim ve derin plan yapmadığını farkettim o yüzden vazgeçtim.
Kime vermedim kiBen sonraki yorumları okumadım. Siz kime karar verdiniz peki?
valla Vietnamda yapıyor artık kadınlar. Hem uygun hem de baya iyi. Bi araştırın isterseniz ben görmüştüm instada.Kime vermedim ki
Her gece bir isimle yatıyorum, sabah vazgeçiyorum.
İki gün önce Özcan Çakmak vardı, uçuk fiyatlarına rağmen, yüzü yeterince germiyor diye şikayetler gördüm ve vazgeçtim.
Sonra Ulaş Bali vardı, sonra Ali Çetinkaya ve Muhsin Yıldız hoşuma gitti, onlara yöneldim.
Şuan Muhsin beyden fiyat bekliyorum.
Bu gece incelemeye devam edeceğim.
Yarın müdürümle görüşeceğim, eğer iznimi uzatırsa, bir hafta daha araştırma yaparak Ağustosta olacağım ameliyat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?