DERİN PLAN YÜZ GERME hakkında her şey (en tecrübeli doktorlar,ameliyat olanlar,olmak isteyenler,başarılı ve başarısız sonuçlar,örnek fotoğraflar…)

Çağıl Erenoğlu beni ilgilendirmiyor, genç doktorlar için laboratuvar faresi olmak istemiyorum, büyüsün öyle gelsin. ))
Dr Rahmi Evinç hastasını merak etti, forumda mı kendisi?
evet . nisan ayından beri girmemiş soru sordum bakmadı . merak ediyorum hala iyi mi. doktora gelince genc ya da yaslı bilemiyoruz bazn gencler daha iyi iş cıkarıyor. rahmi evinc bende merak ediyorum acıkcası.

Dr Rahmi Evinç sayfasına baktım, maşallah boy boy kendini çekmiş. Acaba gerçekten onların konuşmaları gerçekten insanların umrumda olduğunu mu zanediyorlar? 🤔 Biz bunları arama motorunda da bulabiliriz. Yaptığın işleri göster, konuşmalarından bana ne!🧐

evet . nisan ayından beri girmemiş soru sordum bakmadı . merak ediyorum hala iyi mi. doktora gelince genc ya da yaslı bilemiyoruz bazn gencler daha iyi iş cıkarıyor. rahmi evinc bende merak ediyorum acıkcası.
Elin oturması gerekiyor, bunun için de çok pratik yapması gerekiyor, çok öğrenmesi gerekiyor, ben genç cerraha kendimi emanet edemem. Biz Ethan Eryılmazı bile eledik, fazla ameliyat yapmadığı için, eli soğumuş olabilir diye. Bana deneyimli ve eli sıcak doktor lazım.

Elin oturması gerekiyor, bunun için de çok pratik yapması gerekiyor, çok öğrenmesi gerekiyor, ben genç cerraha kendimi emanet edemem. Biz Ethan Eryılmazı bile eledik, fazla ameliyat yapmadığı için, eli soğumuş olabilir diye. Bana deneyimli ve eli sıcak doktor lazım.

Dr Rahmi Evinç sayfasına baktım, maşallah boy boy kendini çekmiş. Acaba gerçekten onların konuşmaları gerçekten insanların umrumda olduğunu mu zanediyorlar? 🤔 Biz bunları arama motorunda da bulabiliriz. Yaptığın işleri göster, konuşmalarından bana ne!🧐

attım o arkadasın yazısmalarını rahmi evinç e giden.

burda da baska bir hastası yazmıs

Muayenehanede mini yüz germe olmuş. Galiba bu doktor İzmir’de meşhur, araştırmak lazım, belki başka hastaları da var burada. Derin plan yapıyor mu acaba? Ben artık başka şehire gitmeye razıyım, yeterki istediğim gibi doktor olsun

Son düzenleme:
whatsaptan atacak yazdım şimdi. yasak paylasmamiz dedi.

6 yillik deneyim az mi acaba ?

6 yillik deneyim az mi acaba ?
Bir cerrah için bence az canım. Ha diyelim ki haftada 4 gün ameliyat yapıyorsa o zaman tamam, tecrübeli olabilir. Ama biz bilmiyoruz ki ne kadar ameliyat yapıyor. Derin plan biliyorsun çok riskli ameliyat, felç kalma riski var ve bunun için hem eğitim lazım, hemde çoook büyük tecrübe.

Back
X