DERİN PLAN YÜZ GERME hakkında her şey (en tecrübeli doktorlar,ameliyat olanlar,olmak isteyenler,başarılı ve başarısız sonuçlar,örnek fotoğraflar…)

Çağıl Erenoğlu beni ilgilendirmiyor, genç doktorlar için laboratuvar faresi olmak istemiyorum, büyüsün öyle gelsin. ))
Dr Rahmi Evinç hastasını merak etti, forumda mı kendisi?
evet . nisan ayından beri girmemiş soru sordum bakmadı . merak ediyorum hala iyi mi. doktora gelince genc ya da yaslı bilemiyoruz bazn gencler daha iyi iş cıkarıyor. rahmi evinc bende merak ediyorum acıkcası.

Dr Rahmi Evinç sayfasına baktım, maşallah boy boy kendini çekmiş. Acaba gerçekten onların konuşmaları gerçekten insanların umrumda olduğunu mu zanediyorlar? 🤔 Biz bunları arama motorunda da bulabiliriz. Yaptığın işleri göster, konuşmalarından bana ne!🧐

evet . nisan ayından beri girmemiş soru sordum bakmadı . merak ediyorum hala iyi mi. doktora gelince genc ya da yaslı bilemiyoruz bazn gencler daha iyi iş cıkarıyor. rahmi evinc bende merak ediyorum acıkcası.
Elin oturması gerekiyor, bunun için de çok pratik yapması gerekiyor, çok öğrenmesi gerekiyor, ben genç cerraha kendimi emanet edemem. Biz Ethan Eryılmazı bile eledik, fazla ameliyat yapmadığı için, eli soğumuş olabilir diye. Bana deneyimli ve eli sıcak doktor lazım.

Elin oturması gerekiyor, bunun için de çok pratik yapması gerekiyor, çok öğrenmesi gerekiyor, ben genç cerraha kendimi emanet edemem. Biz Ethan Eryılmazı bile eledik, fazla ameliyat yapmadığı için, eli soğumuş olabilir diye. Bana deneyimli ve eli sıcak doktor lazım.

Dr Rahmi Evinç sayfasına baktım, maşallah boy boy kendini çekmiş. Acaba gerçekten onların konuşmaları gerçekten insanların umrumda olduğunu mu zanediyorlar? 🤔 Biz bunları arama motorunda da bulabiliriz. Yaptığın işleri göster, konuşmalarından bana ne!🧐

attım o arkadasın yazısmalarını rahmi evinç e giden.

burda da baska bir hastası yazmıs

Muayenehanede mini yüz germe olmuş. Galiba bu doktor İzmir’de meşhur, araştırmak lazım, belki başka hastaları da var burada. Derin plan yapıyor mu acaba? Ben artık başka şehire gitmeye razıyım, yeterki istediğim gibi doktor olsun

Son düzenleme:
whatsaptan atacak yazdım şimdi. yasak paylasmamiz dedi.

6 yillik deneyim az mi acaba ?

6 yillik deneyim az mi acaba ?
Bir cerrah için bence az canım. Ha diyelim ki haftada 4 gün ameliyat yapıyorsa o zaman tamam, tecrübeli olabilir. Ama biz bilmiyoruz ki ne kadar ameliyat yapıyor. Derin plan biliyorsun çok riskli ameliyat, felç kalma riski var ve bunun için hem eğitim lazım, hemde çoook büyük tecrübe.

Bir cerrah için bence az canım. Ha diyelim ki haftada 4 gün ameliyat yapıyorsa o zaman tamam, tecrübeli olabilir. Ama biz bilmiyoruz ki ne kadar ameliyat yapıyor. Derin plan biliyorsun çok riskli ameliyat, felç kalma riski var ve bunun için hem eğitim lazım, hemde çoook büyük tecrübe.
Muhsin Yilmazin sanirim tecrubesi 6 yildi ama emin degilim. Ne kadardi tecrubesi canim arastirdin mi ?

Burada ELMAVETURTA ismiyle yazan biri vardı. Tum surecinin fotograflariyla paylasmisti ve cok memnundu, bir hayli de guzel olmustu. Bir de onun başlıklarına bakın. Doktorun adını hatırlamıyorum ama yazmıştı

Burada ELMAVETURTA ismiyle yazan biri vardı. Tum surecinin fotograflariyla paylasmisti ve cok memnundu, bir hayli de guzel olmustu. Bir de onun başlıklarına bakın. Doktorun adını hatırlamıyorum ama yazmıştı
Onu ben de dusundum ama hem ist disi diye uymadi hem de smas diye. Ben derin planin daha etkili oldugun dusunuyorum.

Bu başlık ve detaylı doktor bilgileri çok iyi oldu benim için. 46 oldum bu sene bir iki kaz ayağı ve genetik düşük höz kapağı dışında şükür yüzümden memnunum. Şu an zaten maddi olarak bu kadar bir bütçem yok maalesef ama açıkçası paylaştığınız hekimlerin befor'larındaki gibi de durmadığımı düşünüyorum. En filtresiz makyajsız sahilde çektiğim son fotoyu ekleyeceğim bu işlerden anlayan arkadaşlar bir kaç sene daha zamanım var mı söyleyebilirse çok mutlu olurum.

Eklentiler

• IMG_4697.webp
    IMG_4697.webp
    171,5 KB · Görüntüleme: 23
Muhsin Yilmazin sanirim tecrubesi 6 yildi ama emin degilim. Ne kadardi tecrubesi canim arastirdin mi ?
Bu yazıya göre 3 yıl mı oluyor tecrübesi? :KK57::KK64:Ben mi yanlış anladım?
Tek teselli adam ,,Sinir iyileşmesi uzmanı”
Yani, olurda yanlış kabloyu keserse, tamir edebilir anlamına geliyor sanırım. :KK48:

Op. Dr. Mahmut Muhsin YILMAZ Adana’da doğmuştur. 2007 yılında TOBB
Osmaniye Fen Lisesi’nden okul 1.liği ile mezun olmuştur. Lise döneminde Bölgesel ve Ulusal
Bilgi yarışmalarından birçok ödülü bulunmaktadır. 2007 yılı ÖSS sınavında Sayısal, Sözel ve
Eşit Ağırlık dallarında Türkiye 1.si olmuştur. 2007-2014 yılları arasında Hacettepe
Üniversitesi Tıp Fakültesinde (İngilizce) tıp eğitimini almıştır. 2015 yılı Tıpta Uzmanlık Sınavı
Klinik ve Temel başarı sıralamasında Türkiye 6.sı olmuştur. 2015-2020 yılları arasında
Hacettepe Üniversitesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kliniğinde Uzmanlık eğitimini
başarı ile tamamlanmıştır. Uzmanlık tezini ‘Sinir iyileşmesi’ üzerine yapmış olup, çalışması
TUBİTAK 1001 programı kapsamında desteklenmiştir. Uzmanlık tezi 2021 yılında Plastik
Cerrahi Ulusal Kongresinde ödül kazanmıştır. 2019 yılında Board Sertifikasyonunu almıştır.
2020-2022 yılları arasında Bursa Şehir Hastanesinde uzman doktor olarak görev yapmıştır.
Ulusal ve Uluslararası dergilerde yayınlanmış çalışmaları bulunmaktadır. Türk Plastik
Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği, Estetik Plastik Cerrahi Derneği, Dudak Damak
Yarıkları Derneği, The International Society of Plastic Surgery başta olmak üzere Ulusal ve
Uluslararası Dernek üyelikleri bulunmaktadır.

Doktor Elazığ’da ama. Haritaya bskmıştım o zamanlar, Türkiye’nin diğer ucunda. Bursa, İzmir, Ankara yine kabul edilir de, Elazığ çok uzak ya, bende öyle cesaret yok.😞

Bu başlık ve detaylı doktor bilgileri çok iyi oldu benim için. 46 oldum bu sene bir iki kaz ayağı ve genetik düşük höz kapağı dışında şükür yüzümden memnunum. Şu an zaten maddi olarak bu kadar bir bütçem yok maalesef ama açıkçası paylaştığınız hekimlerin befor'larındaki gibi de durmadığımı düşünüyorum. En filtresiz makyajsız sahilde çektiğim son fotoyu ekleyeceğim bu işlerden anlayan arkadaşlar bir kaç sene daha zamanım var mı söyleyebilirse çok mutlu olurum.
Bu açıdan net bir şey söylemek ne kadar doğru olabilir bilmiyor. Bu açıdan bakınca şimdilik ihtiyacınız yok bana göre, bu bir genel bakış. Tabiki insanın bakış açısı, beklentileri, amacı önemli bu durumda. Ben mesela şimdiki yüzüne alışamıyorum, aynaya bakınca yabancı bir kadını görüyorum. Fotoğraf hiç çekilmiyorum. Yoksa çevremde bazı insanlar ne gerek var diyor ama ben memnun değilim ve çok istiyorum. O yüzden bunun doğru cevabı sadece sizde. 😉

Pazartesi iznim bitiyor, işe çıkmam lazım, o yüzden bu iki günüm çok yoğun, çok işim var evde. Bu iki gün ara vereceğim ama Pazartesi itibariyle her akşam tekrar araştıracağım ve Cumartesi muayenelere gideceğim, benim Ağustosta ameliyat olmam gerekiyor, çünkü yıl sonunda kadar tüm ameliyatlarımı olmam gerekiyor. Sırada memeler var. :oops:

Merhaba arkadaşlar. Ben ay sonu derin plan yüz germe ameliyatı olmak istiyorum. Fakat hala doktor seçemedim. Aslında bu hafta olmam gerekiyordu, fakat annemin diz ameliyatı daha önemliydi benim için. Çok şükür Pazartesi annem ameliyat oldu, şü an hastane odasından yazıyorum, şimdi kendi ameliyatımı ayarlamam gerekiyor, bu ay olmam şart aslında fakat nasıl olacak bilmiyorum. Ben bir ay önce karın ve kol germe ameliyatı oldum, kendimi iyi hissediyorum ama doktorlar kabul eder mi bilmiyorum. Aslında 1,5 ay ara vermek yeterli diyorlar, bakalım ne diyecekler bana. Şimdi, ben küçük bir liste yaptım kendime, o listeyi paylaşacağım ve elimden gelirse örnek fotoğraflar ekleyeceğim, sizin fikrinize, deneyiminize ihtiyacım var. Bana yardımcı olursanız, çok mutlu olurum. Benim bu seneye bir ameliyat daha sığdırmam gerekecektir, o da 3 ay sonra, bu sene olmazsam, sonra ne zaman olabilirim belli değil. Bu sene baştan yaratma zamanım, aşırı güzel gireceğim 2026 yılına:KK45:
Benimde karın germe ameliyatım 1 ay oldu ama hala iyi hissetmiyorum korseyi çıkardıgıöda çok rahatsız oluyorum hala ödemlerm var sizin ödemleriniz tamamen geçti mi

Back
X