- 14 Haziran 2008
- 712
- 189
- 323
- Konu Sahibi Harbifitness
-
Hahaaaaaa valla dogru haaahaaa çoban oldum...nerden bildin kız Allah aşkına içinemi doğdu izlemedigimAnlasildi sen izlemiyosun ki gorebilsin
Hayir tatlim izlediklerin belli zaten listeni herkes gorebiliyor kim kimi izliyor belli yaniHahaaaaaa valla dogru haaahaaa çoban oldum...nerden bildin kız Allah aşkına içinemi doğdu izlemedigimunutum bapim insanlik hali ama özelden gönderdim resimleri...
Dolgu ameliyata yapilmış ama hatırladığımı söylüyorum 6 ay sonra tekrar gelmen gerekiyor dolgu icin dedigini cok iy biliyorum bir resim daha var bende son hali fakat sistem hata diyip o resmi yükletmiyor...Arkadaslar herhalde cok uzun yaziyorum aciklamalarimi sıkılıp okumuyorsunuz.yada ben mi karışık anlaşılmaz anlatiyorum acaba.endoda dolgu yapılıyor bunun 6 ayda bir tekrari gerekiyor diyorsunuz boyle bişey yok.ameliyattaki bu dolgu kendi yağınız karin yaglari alinarak ayristirilarak yapiliyor bu sebeple botoks gibi gecici birsey degil.sevgiye dr 6 ay sonra gel dolgu yapariz demiş sanırım.bunu su sebeple demistir bence:6 ay sonra yuz tam oturunca yüzünde dolgu takviyesine gerek olursa dolgu yapacagini söylemiştir.banada soyledi çünkü.sizin anladiginiz gibi degil yani.bir defaya mahsus yapilan bisey ve dr bundan ekstra bir ucret almiyor.dedigim gibi bu dolgu kalici 6 ayda bir yapilacaksa ozaman bu ameliyati olmaya gerek yok zaten
Sevginin resimlerini gecen yil görmüştüm dr un bilgisayarından inanamamistim bu kadar bir değişime.benim degisim nasil gordunmu resimleriHahaaaaaa valla dogru haaahaaa çoban oldum...nerden bildin kız Allah aşkına içinemi doğdu izlemedigimunutum bapim insanlik hali ama özelden gönderdim resimleri...
Bana kızma dürüst söylememi yalansız bir cevap istiyorsan dürüst olurum gururunu okşamamı istersen yalandan söylerim..Ama bence herkes dürüst olmalı neden cünkü bu ameliyatlara bir dünya para veriyoruz sonra tirnak icinde yalandan güzel olmuşsun diyor ben böyle şeylere gelemem..sevgi benden 2 üc yas kücük belki yaslada bir alakası vardır bilmiyorum o konuda fransızım eğer sen sevgiyle aynı yaştaysan yada ondan kücük sen sen kıyasen aynı ameliyatan olduysan sence devgininkimi seninkimi böyle soruna soruyla cevap veriyim..Yanlış birşey dedimse af ola ..Sevginin resimlerini gecen yil görmüştüm dr un bilgisayarından inanamamistim bu kadar bir değişime.benim degisim nasil gordunmu resimleri
6 ay sonra gel demekle 6 ayda bir gel demek cok farkli.sen 6 ayda bir dolgu icin gidilecekmis diye söylüyorsun bu bilgi yanlış.sevginin yüzünde cok cokuklukler varmış resimden de anlasiliyor.bu gibi yuzleri sadece germek sonuc vermedigi icin drlar ameliyatta kendi yagindan dolgu yapiyorlar.ancak fazla da yapmamaya çalışıyorlar dogalligi bozmamak için.yüz 6 ay sonra tam oturunca daha fazla dolguya ihtiyac olup olmadigi anlasilacagindan 6 ay sonra gel bakalim takviye gerekirse yapariz demistir.bana da yapildi dolgu bazi bolgelerime cok iyi durdu.ben de simdi derin plan yuz germe ameliyati olacagim zaman (nisanda)takviye dolgu yaptiracagimDolgu ameliyata yapilmış ama hatırladığımı söylüyorum 6 ay sonra tekrar gelmen gerekiyor dolgu icin dedigini cok iy biliyorum bir resim daha var bende son hali fakat sistem hata diyip o resmi yükletmiyor...
Ben her 6 aya bir gelecekmiş demedim bak yazım orda duruyor canım..Ben 6 ay sonra tekrar gidecek diye yazďim..Ama şu var endoskopi ameliyatı kalıcı değil canım en çok yağ ile yüzü dolgunlaştırıyorlar ..Benim okuduklarım araştırdıklarım duyduklarım bu yönde ...Zaten bu konuda herkes çatışıyor kalıcılığı az ama kesisiz iz yok ..Diğerinde kesi var ama kalıcılıgı çok ..Mesele dolgu ile burun düzeltiliyor köz kapagi yanak 10 dakka sürmüyor ağnında değişim etkisi 6 ay bu endoskopidede 5 yil belki ... sonra tekrar..Örümcek agı ilede aynı dolgu var..Parası olan 6 ay sonra tekrar tekrar önümüze gene çıkıyor dolgu..6 ay sonra gel demekle 6 ayda bir gel demek cok farkli.sen 6 ayda bir dolgu icin gidilecekmis diye söylüyorsun bu bilgi yanlış.sevginin yüzünde cok cokuklukler varmış resimden de anlasiliyor.bu gibi yuzleri sadece germek sonuc vermedigi icin drlar ameliyatta kendi yagindan dolgu yapiyorlar.ancak fazla da yapmamaya çalışıyorlar dogalligi bozmamak için.yüz 6 ay sonra tam oturunca daha fazla dolguya ihtiyac olup olmadigi anlasilacagindan 6 ay sonra gel bakalim takviye gerekirse yapariz demistir.bana da yapildi dolgu bazi bolgelerime cok iyi durdu.ben de simdi derin plan yuz germe ameliyati olacagim zaman (nisanda)takviye dolgu yaptiracagim
Sevgi kadar bir degisim bende olamaz zaten.cunku benim sevgi kadar acil bir yuz germe ameliyatina ihtiyacim yoktuki.mesela soyle düşün:kemerli bir burunun ameliyat sonucundaki değişimimi çok iyi olur yoksa cok hafif bir kusuru olan bir burunun mu degisimine mi waaaww dersin.iste benimle sevgi arasinda böyle bir fark var.o sebeple iki farkli kisiyi kiyaslaman yanlis bence.biz burda yarisma yada nispet yapmiyoruz.ben sadece yorum istedim kiyaslama degil.kötü de yorum yapabilirsiniz tabiki ama böyle kiyaslamalar yapilmamali diye düşünüyorumBana kızma dürüst söylememi yalansız bir cevap istiyorsan dürüst olurum gururunu okşamamı istersen yalandan söylerim..Ama bence herkes dürüst olmalı neden cünkü bu ameliyatlara bir dünya para veriyoruz sonra tirnak icinde yalandan güzel olmuşsun diyor ben böyle şeylere gelemem..sevgi benden 2 üc yas kücük belki yaslada bir alakası vardır bilmiyorum o konuda fransızım eğer sen sevgiyle aynı yaştaysan yada ondan kücük sen sen kıyasen aynı ameliyatan olduysan sence devgininkimi seninkimi böyle soruna soruyla cevap veriyim..Yanlış birşey dedimse af ola ..
Benim kiyasım endoskopi ikinize farklı bir işlemi yapıldı endoskopide sen güzelsin o güz degil bu ameliyatı yaptırdınya sende onu diyorum ..yanlış anlaşılıyorum ben şuan benim kiyasım endoskopi eger yas olarak ayniysaniz seninkide mükenbel durmalı bak kendin diyorsun sevgiyi görünce vaaav oldum diye...Sevgi kadar bir degisim bende olamaz zaten.cunku benim sevgi kadar acil bir yuz germe ameliyatina ihtiyacim yoktuki.mesela soyle düşün:kemerli bir burunun ameliyat sonucundaki değişimimi çok iyi olur yoksa cok hafif bir kusuru olan bir burunun mu degisimine mi waaaww dersin.iste benimle sevgi arasinda böyle bir fark var.o sebeple iki farkli kisiyi kiyaslaman yanlis bence.biz burda yarisma yada nispet yapmiyoruz.ben sadece yorum istedim kiyaslama degil.kötü de yorum yapabilirsiniz tabiki ama böyle kiyaslamalar yapilmamali diye düşünüyorum
Biz bence iletişimde sorun yasiyoruz.sen burda bir konu acmissin ben de tecrubelerimle insanlari aydinlatmaya çalışıyorum ama konuyu acan sen hicbir tecruben yokken kulaktan dolma yalnis bilgilerle insanlara endoskopiyi kotuluyorsun yalan yanlis bilgiler veriyorsun.madem endo hakkinda bu kadar olumsuz düşünuyorsun ve kotuluyorsun ozaman neden boyle bir konu actin.tecrübeli kisi bulmak oldukca zorken sen bulmusken faydalanmak yerine yerden yere vuruyorsun.ben endodan cok memnunum goren herkes gözünü alamiyor senin beğenmemenin nedenini anlayamadimBenim kiyasım endoskopi ikinize farklı bir işlemi yapıldı endoskopide sen güzelsin o güz degil bu ameliyatı yaptırdınya sende onu diyorum ..yanlış anlaşılıyorum ben şuan benim kiyasım endoskopi eger yas olarak ayniysaniz seninkide mükenbel durmalı bak kendin diyorsun sevgiyi görünce vaaav oldum diye...
Gözümde lens yokki kendimin.dislerim zirkonyum izmirde yaptirdim.iyi bisey cikti ağzından sonunda saolGöz cevren cok güzel frisch duruyor ..Gözündeki lensler soloticamı canım bende ondan kulanıyordum fakat kuruluk yapiyordu batma oluyordu ..ön dişindeki laminemi kapsül mü benim istedigim gibi nerde yaptirdin kaca bilgi verirmisin eger kendi dişinse Çok şanslısın..ctlmbk
Arkadaşim canım ben endoskopiyi neden karalayım endoskopide dolgu varmı yokmu yanlış olan nedir yazdıklarımda ..Birisinde dolgu ile yapılıyor diğerinde kesiler açılıp deri cekiliyor ..Eger kalıcıysa endoskopi ondan olurum ama kalıcı degilse neden endoskopi olayım ve neden sen alt kısmsda endoskopi yerine derin estetik ameliyatı yaptırmak istiyorsun memunsan ensdoskopi yaptır ozaman..Burda tabiki yanlışlar dogrular tartışılacak yanlış bilgi varsa düzeltirsin sen çok iy biliyorsan bu ameliyatları..Dediğin gibi bir elektiriklenme meselemiz var ..Biz bence iletişimde sorun yasiyoruz.sen burda bir konu acmissin ben de tecrubelerimle insanlari aydinlatmaya çalışıyorum ama konuyu acan sen hicbir tecruben yokken kulaktan dolma yalnis bilgilerle insanlara endoskopiyi kotuluyorsun yalan yanlis bilgiler veriyorsun.madem endo hakkinda bu kadar olumsuz düşünuyorsun ve kotuluyorsun ozaman neden boyle bir konu actin.tecrübeli kisi bulmak oldukca zorken sen bulmusken faydalanmak yerine yerden yere vuruyorsun.ben endodan cok memnunum goren herkes gözünü alamiyor senin beğenmemenin nedenini anlayamadim.
Tekrar tek tek baktım sonucun erken evre olmasına rağmen çok iyi keyfini çıkar şuda var sevgini de dr si aynı doktor burada aynı doktora karın meme endo olan çok arkadaşım var herkesin sonucu bünyesine ve sorununa göre farklılık gösterdi önemli olan seni mutlu etmesi güle güle kullanGözümde lens yokki kendimin.dislerim zirkonyum izmirde yaptirdim.iyi bisey cikti ağzından sonunda saol
Sen bu konuyu acmissin ilk aciklama yapan benim ve cok ayrintili bir aciklama yaptim ayni şeyleri şimdi yinemi anlatayim.1.sayfaya bak anlarsin.senin yuzunde cokukluk varsa ne sekilde gerdirirsen gerdir dolgu yapilmazsa yine guzel olmazsin.dolgu sisman olmayan kişilerde mutlaka uygulanir.ama bu dolgu disarda yapilan dolgulardan degil.kendi yagin ayristitilarak yapiliyor ve kalici bunu anlamaniz lazim ilk başta.alt yuz germe endoskopik olmuyor bunu kac yerde yazdım o sebeple endoyla olabilecek yerleri yani üst yüzü endoyla oldum.alt yüzü klasik derin plan yüz germeyle olucam.o etki etmedigi icin degil.endo cok iyi etki etti ve kaliciligi 10 yil çünkü yaslanmamiz devam ediyor.imur boyu sürmesi mumkun degil herhalde.10 yilda bir yaptircaz yani.ama botoks filan yaptirmicaz artikArkadaşim canım ben endoskopiyi neden karalayım endoskopide dolgu varmı yokmu yanlış olan nedir yazdıklarımda ..Birisinde dolgu ile yapılıyor diğerinde kesiler açılıp deri cekiliyor ..Eger kalıcıysa endoskopi ondan olurum ama kalıcı degilse neden endoskopi olayım ve neden sen alt kısmsda endoskopi yerine derin estetik ameliyatı yaptırmak istiyorsun memunsan ensdoskopi yaptır ozaman..Burda tabiki yanlışlar dogrular tartışılacak yanlış bilgi varsa düzeltirsin sen çok iy biliyorsan bu ameliyatları..Dediğin gibi bir elektiriklenme meselemiz var ..
Ayy deli yaa..gülemiyom zaten..karnıma ağrı girdi..bu derin plan dediğin ne soruyorum çünkü yüz konusunda pek bilgim yok Ercan bey bana endo ve göz kapağı o dedi o işlemlerle bir burun yapacak burnum kemerli kolay işlem dedi derin ne ha kalsik yüz germe ama bu izli değilmi ya ben izli ameliyat istemem helede yüzde görünürse psikolojim bozulur
ahhahahha yok valla kocayı incelemeden aldım bundan sonra herşeyi didik didik ediyorum ahhahahha zaten artık doktor bana cevap yazmaz asistana postalar adamın duymadığı absürt sorular benden çıkıyor :))))))))))))))))))) hahhaha gülme sakın öksürmede sen bacımAyy deli yaa..gülemiyom zaten..karnıma ağrı girdi..@Jelesec sen bırak izliyi izsizi bile yaptırıncaya kadar ohooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?