- 13 Temmuz 2016
- 321
- 176
- 18
- Konu Sahibi Harbifitness
-
Blue aice si cagirayim mi gelsin yardimci olsun bize birazBende hic kirisiklik yok ama yüzüm ucgen olsun ve one egilince gidim sarkmasin istiyorum ondan alt yuz germe yaptircam
Canim ben sahsen hem endo hem alt yuz germe yaptiririm kendime ama senin resimlerini gordum masallah alt yuz tarafin guzel aslinda seninDerin yüz ameliyatı olan arkadaşlar lütfen bilgilerinizi yasadiklarınızı burda belirtinki bizde ona göre bu ameliyatlara girelim.
Kaş arasi -alin -kaslar ile goz kapagi arasina ve elmacik kemigine endo cok iyi sonuc veriyor.abartisiz 20 yasa iniyorsunuz.Bende bende ondan istiyorumbiktim su gidimda cok cabuk geldi bu gidi yahu
Benim bir iki kas aramda cizgiler var
Dur arayim ben onu gelsin.cok tatli biri
Sen banami soyledin bunu :))Canim ben sahsen hem endo hem alt yuz germe yaptiririm kendime ama senin resimlerini gordum masallah alt yuz tarafin guzel aslinda senin
Tabi yinede sen bilirsin gerekse yaptir
Bu arada izlerin nasil iyilesiyor vucudunda senin ? Eger iyi diyosan yuzunde oyle iyilesir
Evet kibar ve insan gibi insan masallah..Dur arayim ben onu gelsin.cok tatli biri
Biz olamadigimiz gibiEvet kibar ve insan gibi insan masallah..
YokSen banami soyledin bunu :))
Ben aynayim karşımda ne varsa onu göre harektimi yaparım..Ben çok sicak kanli duygusal komik bir insanim ama ilk karşimdakinin bana yaklasma tarzina bakarim..Biz olamadigimiz gibi
valla bu konuda tecrübe sahibi olan kim varsa cagır gelsin faydalı başlık olur en azından bilgi paylaşımı olurDur arayim ben onu gelsin.cok tatli biri
Haber verdim blue aice a.bi yemekteymis musait oldugum ilk firsatta bakarim yazarım dedi bu aradaYokHarbifitness a soylemistim ama seninde alt yuzun iyi ama iste taktikmi takiyoruz kafaya yok daha gergin olsun felan fistan bazen bana gelip aaa ne gerzk var yuzun iyi yok suran buran iyi diyenler oluyor tabiki ama ben oyle gormuyorum kendimi kucuk dokunuslar iyidir hele ki kesisiz bir endo bile mutlu ediyorsa daha ne olsun
Aradim cok sevindi yemekteymis yazarim dedivalla bu konuda tecrübe sahibi olan kim varsa cagır gelsin faydalı başlık olur en azından bilgi paylaşımı olur
Çok sagol chanel iltifat için ilk bastada demistin bunu bana sagol canim evet iylesiyor erken tavsiyeni dikkate alacagim hocamYokHarbifitness a soylemistim ama seninde alt yuzun iyi ama iste taktikmi takiyoruz kafaya yok daha gergin olsun felan fistan bazen bana gelip aaa ne gerzk var yuzun iyi yok suran buran iyi diyenler oluyor tabiki ama ben oyle gormuyorum kendimi kucuk dokunuslar iyidir hele ki kesisiz bir endo bile mutlu ediyorsa daha ne olsun
Burdayım kalabalık bir ortamdayım ama takip ederim yazılarınızı
Aradim cok sevindi yemekteymis yazarim dedi
Aradim cok sevindi yemekteymis yazarim dedi
Ahadan kim gelmiş kim gelmiş hoş gelmiş hoş gelmiş leleleeeleeeeBurdayım kalabalık bir ortamdayım ama takip ederim yazılarınızı
tşkler bir ara uygun olunca özelden mesajıma yanıt veririsen seviniirimBurdayım kalabalık bir ortamdayım ama takip ederim yazılarınızı
Cansın sende öyle arkadaşımDur arayim ben onu gelsin.cok tatli biri
Ahadan kim gelmiş kim gelmiş hoş gelmiş hoş gelmiş leleleeeleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?