derin plan yüz germemi Endoskopi mi!!!

Derin yüz ameliyatı olan arkadaşlar lütfen bilgilerinizi yasadiklarınızı burda belirtinki bizde ona göre bu ameliyatlara girelim.
Canim ben sahsen hem endo hem alt yuz germe yaptiririm kendime ama senin resimlerini gordum masallah alt yuz tarafin guzel aslinda senin
Tabi yinede sen bilirsin gerekse yaptir
Bu arada izlerin nasil iyilesiyor vucudunda senin ? Eger iyi diyosan yuzunde oyle iyilesir

Bende bende ondan istiyorum biktim su gidimda cok cabuk geldi bu gidi yahu
Benim bir iki kas aramda cizgiler var
Kaş arasi -alin -kaslar ile goz kapagi arasina ve elmacik kemigine endo cok iyi sonuc veriyor.abartisiz 20 yasa iniyorsunuz.

Sen banami soyledin bunu :))

Sen banami soyledin bunu :))
Yok Harbifitness a soylemistim ama seninde alt yuzun iyi ama iste taktikmi takiyoruz kafaya yok daha gergin olsun felan fistan bazen bana gelip aaa ne gerzk var yuzun iyi yok suran buran iyi diyenler oluyor tabiki ama ben oyle gormuyorum kendimi kucuk dokunuslar iyidir hele ki kesisiz bir endo bile mutlu ediyorsa daha ne olsun

Haber verdim blue aice a.bi yemekteymis musait oldugum ilk firsatta bakarim yazarım dedi bu arada

Çok sagol chanel iltifat için ilk bastada demistin bunu bana sagol canim evet iylesiyor erken tavsiyeni dikkate alacagim hocam

Aradim cok sevindi yemekteymis yazarim dedi

ya seni allah gönderdi yazıların çok verimli sağol tekrar diğer arkadaş da gelsin bilgi alış verişi yaparız dediğim gibi endo tam germe olmadığım için fikir yürütemiyorum ama olanların sürecini reelde burada takibe aldım sende sürecini paylaştığın için sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…