derin plan yüz germemi Endoskopi mi!!!

Hayir tatlim izlediklerin belli zaten listeni herkes gorebiliyor kim kimi izliyor belli yani
Botoksun etkisinden memnunsan endo botoksun hem kalicisi hem de daha guzellestiricisi.derin plan yuz germede goz etrafi ve alim da yapiliyor ama o bolgenin kesisi sakak üstünde oluyor ondan endo oldum ben.sakak üstümde bir kesi istemiyorum.simdi burun ve agiz kenarlarim cok gergin olsun diye derin plan yüz germe yaptiricam

Evet ozelde de dedigim gibi sana botoxun etkisini cok seviyorum hatta gunum geldi ve o yorgun ifadem geri geldi sakak da ki kesi gizli olmuyormu

Evet ozelde de dedigim gibi sana botoxun etkisini cok seviyorum hatta gunum geldi ve o yorgun ifadem geri geldi sakak da ki kesi gizli olmuyormu
Endoda olmuyor işte onu tercih etmemin sebebi bu zaten.endo olmazsan derin plan germede o bolgenin kesisi sakak önünden oluyor

Yönetimin bana açıklama yapmıştır gibi düşneceye nerden kapıldığını sorsam??? Burdayim herzamanki gibi
Sen forumda eskisin ban yiyenlere ozel mesaj gelir ondan dedim artı cok da önemli degil damarci gelmişsin niye gittigini demişlerdir hoşgeldin resimleri kaldırmışssın sevgiye ulasırsan selam söyle
Yönetimin bana açıklama yapmıştır gibi düşneceye nerden kapıldığını sorsam??? Burdayim herzamanki gibi

Hele sen cok daha güzel olursun gozlerin mavi oldugu icin ama drunu iyi sec yine aksilik olmasin
Tsk ederim insallah , Aman allah korusun haklisin aksilik olmasin benden uzak olsun o aksilikler zaten hep beni bulur ya

Ben kimin ne dedigini cok iy biliyorum skntı yok ama ben benim kişiligimden karekterimden asla ödün vermem ..Ortaya yazıyorum isteyen alır üzerine 2 yüzlü insanlardan değilim Allaha şükür benim hakımda ne düşünüyorsa Allah 2 katını ona versin inşallah Amin.

Derin yüz ameliyatı olan arkadaşlar lütfen bilgilerinizi yasadiklarınızı burda belirtinki bizde ona göre bu ameliyatlara girelim.

Bende hic kirisiklik yok ama yüzüm ucgen olsun ve one egilince gidim sarkmasin istiyorum ondan alt yuz germe yaptircam
Bende bende ondan istiyorum biktim su gidimda cok cabuk geldi bu gidi yahu
Benim bir iki kas aramda cizgiler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…