- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
- Konu Sahibi Harbifitness
-
Jelesec damarcikiza noldu acaba
Ben sana ameliyata girerkenki resmimi yollayim ona bak bide simdiki halime ozaman daha iyi anlarsinUtanmana gerek yok ki o eskiden kalmis bisey zatenartik oyle degilsin
Peki bu endoyu tekrarlamak gerekiyormu ki
Yönetimin bana açıklama yapmıştır gibi düşneceye nerden kapıldığını sorsam??? Burdayim herzamanki gibigelir bir kaç güne foruma tatlım yönetim mesajla açıklama yapmıştır kendisine
Botoksun etkisinden memnunsan endo botoksun hem kalicisi hem de daha guzellestiricisi.derin plan yuz germede goz etrafi ve alim da yapiliyor ama o bolgenin kesisi sakak üstünde oluyor ondan endo oldum ben.sakak üstümde bir kesi istemiyorum.simdi burun ve agiz kenarlarim cok gergin olsun diye derin plan yüz germe yaptiricamHayir tatlim izlediklerin belli zaten listeni herkes gorebiliyor kim kimi izliyor belli yani
Sen öyle diyorsan öyledir tabiGözümde lens yokki kendimin.dislerim zirkonyum izmirde yaptirdim.iyi bisey cikti ağzından sonunda saol
Hosgeldin bu aradaYönetimin bana açıklama yapmıştır gibi düşneceye nerden kapıldığını sorsam??? Burdayim herzamanki gibi
Hosgeldin ne oldu da gittin bende anlamadimYönetimin bana açıklama yapmıştır gibi düşneceye nerden kapıldığını sorsam??? Burdayim herzamanki gibi
Evet ozelde de dedigim gibi sana botoxun etkisini cok seviyorum hatta gunum geldi ve o yorgun ifadem geri geldiBotoksun etkisinden memnunsan endo botoksun hem kalicisi hem de daha guzellestiricisi.derin plan yuz germede goz etrafi ve alim da yapiliyor ama o bolgenin kesisi sakak üstünde oluyor ondan endo oldum ben.sakak üstümde bir kesi istemiyorum.simdi burun ve agiz kenarlarim cok gergin olsun diye derin plan yüz germe yaptiricam
Endoda olmuyor işte onu tercih etmemin sebebi bu zaten.endo olmazsan derin plan germede o bolgenin kesisi sakak önünden oluyorEvet ozelde de dedigim gibi sana botoxun etkisini cok seviyorum hatta gunum geldi ve o yorgun ifadem geri geldisakak da ki kesi gizli olmuyormu
Anladim cnm o zaman bana hem endo hem alt taraf icin mini bir germz gerekEndoda olmuyor işte onu tercih etmemin sebebi bu zaten.endo olmazsan derin plan germede o bolgenin kesisi sakak önünden oluyor
Hele sen cok daha güzel olursun gozlerin mavi oldugu icin ama drunu iyi sec yine aksilik olmasinEndoda olmuyor işte onu tercih etmemin sebebi bu zaten.endo olmazsan derin plan germede o bolgenin kesisi sakak önünden oluyor
Sen forumda eskisin ban yiyenlere ozel mesaj gelir ondan dedim artı cok da önemli degil damarci gelmişsin niye gittigini demişlerdir hoşgeldin resimleri kaldırmışssın sevgiye ulasırsan selam söyleYönetimin bana açıklama yapmıştır gibi düşneceye nerden kapıldığını sorsam??? Burdayim herzamanki gibi
Yönetimin bana açıklama yapmıştır gibi düşneceye nerden kapıldığını sorsam??? Burdayim herzamanki gibi
Ewt kesinlikle.germe bu yaslarda cok guzel sonuc veriyor.kirisinca vermiyorAnladim cnm o zaman bana hem endo hem alt taraf icin mini bir germz gerek
Tsk ederim insallah , Aman allah korusun haklisin aksilik olmasin benden uzak olsun o aksilikler zaten hep beni bulur yaHele sen cok daha güzel olursun gozlerin mavi oldugu icin ama drunu iyi sec yine aksilik olmasin
Bende hic kirisiklik yok ama yüzüm ucgen olsun ve one egilince gidim sarkmasin istiyorum ondan alt yuz germe yaptircamEwt kesinlikle.germe bu yaslarda cok guzel sonuc veriyor.kirisinca vermiyor
Bende bende ondan istiyorumBende hic kirisiklik yok ama yüzüm ucgen olsun ve one egilince gidim sarkmasin istiyorum ondan alt yuz germe yaptircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?