DERİNİN anneside rejimde

merveesk

Derinin Annesi :)
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
875
58
323
mrb kızlar kısaca size oykumdn bahsedy.9ay once dogum yapmş bır subat annesm.hamıle kalmadan once 57 kıloydum doguma grdgmde 82-83dum.dogumdan cıktgm ilk 5gunu 10kılo gtmstı.daha sonra bebegm 40ckmadn bı 5kılo daha enson bebegm 3 aylıkken 4daha verdm.daha sonraları 63de takldm yaklask 5aydır veremdm.3haftadr ekmegı kesıp yedklerme dıkkt ettm 58.6 kadar verdm ama yaklask 1haftadr civilendm bu rakama.55 kılo hedefm ve onumde 2hafta var cunku esım 2hafta sonra yurtdsndan gelcek ve benı bambaska gormesnı ıstyorum.bunun ıcn destegnze ıhtycm war.dun ıtıbaryle rejıme basladm.bu hafta sonu hıc deglse yarm kılo wermek ıstyorum.

keske herkes dogum sonrası bukadar kolay verebılse kıloları. 3,6 kilo cok fazla degıl ama 15 gunde max 2 kg vermen saglıklı bence. Emziriyorsun dıye tahmın edıyorum ve bebegın besıne ıhtıyacı var. çok anlamam bu işlerden ama :) umarım ıstedıgın kıloya ıner ve esıne suprız yaparsın tatlım.

tatlım hoşgeldin aramıza
2 haftada en fazla 2 kilo vermen gerekir, sağlıklı olan da bu zaten ama bu bile seni çok değiştirecektir emin ol
imkan buldukça spor yapmanı tavsiye ederim biz genelde leslie takılıyoruz diyet ailesi olarak ama tabii farklı sporlarla uğrasan arkadaslarımız da yok değil
bebişin de ele gelmeye başlamıştır maşallah öp bizim için de o güzeli...
ben ve buradaki birçok arkadasın desteğini senden esirgemeyeceğinden eminim
tekrardan hayırlı olsun
başarılar
sevgilerimle

Çok teşk ederim cnm ewet emzıryorum.aslnda yedklerme dıkkat ederek 4kılo werdm.sanrm bole dwm edcem.dedgn gıbı sıkı bi diyet yapamam.

cok tesk ederm samımyetnzdn dolayı evet kuzum buyudu oyusdn bende toparlanmaya karar verdm.bu 9ay kendıme bıle bakamdm.2kıloda werırm umarm çunku esm gttgndn berı toplamda 6kılo werms olcm.sıkı bı dıyet uygulamdgm ıcın veremcem gıbı gelyo.

dun yedklerımı yazm hemen sabah yagsız mantarli yumurtalı omlet.kk kutusu peynr.az domates az maydonz ve 3zeytn 1dılm kepek ekmegı yesilçay ögle yemegı dısarı cktgm için kaldı ama gelnce 3tane ıncır yedm.aksam 6da ydm yogurtlu yaprak sarma yapragn ic malzesne 2kask yag koydum sadece ve 2adt hoşbeş oda tatlı nıyetıne. Bugunku ıse:sabah 11de yaptm.dunku menumun aynısı.az oncede bı ıncır attm agzıma.smdık bukadar aksama kalanını yazarm.

cnm sıkı diyet uygulamana gerek yok
sabah iyi beslen peynir, zeytin, ekmek (tahıllı olursa daha iyi), domates-salatalık,yeşillik vs
öglen ve aksam da yeterli karbonhidrat, yağ ve protein alırsan vermemen için bi sebep yok
sabah tabii emzirdiğin için çay yerine süt içersin, yağsız tercih edersen hem kalsiyum almış hem de fazladan yağ almamış olursun
kendin önce motive et kendini
olumsuzlukları at bi kenarı bak o zaman ne güzel olacak herşey göreceksin
2 hafta sonra inşallah mutlu haberlerini paylaşacaksın bizle

bnce iyi gidiyorsun
devam....
azıcık spor eklemeye çalış ama gerçi çocukla yoruluyorsundur o da ayrı ya...

bnce iyi gidiyorsun
devam....
azıcık spor eklemeye çalış ama gerçi çocukla yoruluyorsundur o da ayrı ya...
aslında gecen gece leslie yaptm.ama yoruluyorum tabi.umarm weririm dedgn cok dogru once kendımı motıve etmlym.buarada umarım 2haftada ıkımızde ıstdgmz gıbı kılo werırız.destegn ıcın çok saol.ınankı motıve ettı sozlern.

ıyı geceler kızlar bugun yedıklerımı aktarım;
sabahı yazmısdım dunku menumn aynısıydı
oglen dısarı cıkdım gene kaldı 2tane ıncır attım gene agzıma
aksamda annem makarna yapmıs mantarlı bıberlı 6-7kasık yedım bıde salata patates salatası
2 lt su bu gunude kurtartık sayılırrr yarına ALLAH kerimm

yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
ben size yazarken aslında kendime de gaz veriyorum
yazdıklarımı gönderdikten sonra tekrar okuyorum yanlışlarım varsa düzeltiyorum ve size yazdıklarımı ben de hayatımda uygulamaya çalışıyorum ayna gibi yani...
leslie de cok yorucu değil aslında sen belki zor olanlarını denemişsindir
tavsiyem 500 adım veya 1 mil ile başlaman
vücudun alıştıkça tempoyu arttırırsın

sabah menün güzel
öğlen eksik olmuş aslında ama olsun ilerleyen zamanda telafi edeceğinden eminim
akşam makarna ölçün normal ama patates salatası fazla olmuş
ikisi de karbonhidrat ağırlıklı şekerini birden yükseltip birden düşüreceği için çabuk acıkabilirsin
sevgiler

Gunaydn yeni bir gune merhaba yazdklarn bana baya ıyı geldı hemde cok guzel bılgı veryosunuz.cuma tartılmyı dusunuyorum.inş 300-400versem cok mutlu olucm.

Gunaydn yeni bir gune merhaba yazdklarn bana baya ıyı geldı hemde cok guzel bılgı veryosunuz.cuma tartılmyı dusunuyorum.inş 300-400versem cok mutlu olucm.
sana da günaydın
ben teşekkür ederim
ne demek, faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana
benm de tartı günüm Cuma inşallah beraber hesap verelim birbirimize
neler yedin, sen ondan haber ver bakalım???

Son düzenleme:
sana da günaydın
ben teşekkür ederim
ne demek, faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana
benm de tartı günüm Cuma inşallah beraber hesap verelim birbirimize
neler yedin, sen ondan haber ver bakalım???
Hahaha cuma tum gercekler su yuzune ckck.sabah kahvaltı yapmadm.melegmı doyurdum.sımdı uyutmaya calsyorum.benım kahvaltı 11 bulur.sen neler ydn.buarada hedef kılon ne lily ?

Hahaha cuma tum gercekler su yuzune ckck.sabah kahvaltı yapmadm.melegmı doyurdum.sımdı uyutmaya calsyorum.benım kahvaltı 11 bulur.sen neler ydn.buarada hedef kılon ne lily ?

meleğini bizim için öp olur mu? bi gıdıdan, bide minik yumuk ayaklarından.

öp tabiii bnm yerime de öpppppppp
ne güzel yaaa aile gibi olduk burada bebişlere teyze olduk

afiyet olsun, yarasın kuzuma maşallah
yediklerimi de topiğime yazdım şekerim beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…