- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Saol cnm benım dogumdan oncekı kıloma dustm sukur ama ben lısedkı kılomı zorluym.ama fazla kılo olmaynca daha az we yavas veryosun ben 63ken bı haftada 2kılo wermstm ama smdı yarm kılo zor veryorum.bence sen daha kolay ve hzlı verırsn cnm.
tatlım geçmişi anca okuyabildim ufak kaçamaklara ragmen istikrarlısın bu güzel bişey
bu arada hyırlı olsun eşin gelmiş:)))
artık tek tek yorumlara başladım merak etme vakit buldukça seni de kontrole gelcem inşallah
ayyy cnm bnm ne kadar sevindim bu yazdıklarına anlatamamıyı gecelr lıly eskı zamana donmene sevındım valla cok alıstım ben sana yanlız hıssedıyorum sen yorum yazmayınca forumda:)
sımdıkkk bugun kacamak gunumduuuu
hemen yazım guzel bı kahvaltı yaptım aynı menumm devammm
lakın aksam yemegım avmde oldugumuz ıcın evde yıyemedım ve burger ıstedı cnm bıtane yedım((( kolada ıcdım eve geldım bıde az cıkolata ıssırdım basaka bısı yemedım ısteee bugunku cezammm menum bakalım bunun acısı yarın tartıda nasıl cıkıcakkk
CEZALIYIMMMMMMMMM YARINNNNNNNNNNNNNNNN
ıyı gecelr lıly eskı zamana donmene sevındım valla cok alıstım ben sana yanlız hıssedıyorum sen yorum yazmayınca forumda:)
sımdıkkk bugun kacamak gunumduuuu
hemen yazım guzel bı kahvaltı yaptım aynı menumm devammm
lakın aksam yemegım avmde oldugumuz ıcın evde yıyemedım ve burger ıstedı cnm bıtane yedım((( kolada ıcdım eve geldım bıde az cıkolata ıssırdım basaka bısı yemedım ısteee bugunku cezammm menum bakalım bunun acısı yarın tartıda nasıl cıkıcakkk
CEZALIYIMMMMMMMMM YARINNNNNNNNNNNNNNNN
ay cnm bnm ne demek desteğimi hiç esirgemem tabii ki Allah bir keder vermediği müddetçeGunaydn gunluk bu hafta ewıme donuyorum ins.ve ewıme donmdn 1kılo wermek ıstyorum.bu hafta bıraz kasmak ıstyorum kendımı onumde 4gun war bakalm nolck.lilycm tabıkı onemlsn gunlugumu actgndan beri destegnı hıc esırmegdn senı topıkte gormek ıyı gelıyo bana.denizcm gerckten bende senın gbı yaptm.hemen kostm tartya dedgn gıbı rakamda oynama gormynce cok mutlu ve motıve oldum
saol cnm benım ins pers kadar vereblrm.ewimde daha duzgun rejmıme dwm ederm ins annemın ewınde ıster ıstemez kacıyo.ay cnm bnm ne demek desteğimi hiç esirgemem tabii ki Allah bir keder vermediği müddetçe
sen yaz, ben yorumlar sana tam destek veririm inşallah
sen de az da olsa vereceksin hafifleyeceksin yeni evine giderken yeter ki moralini yüksek tut
öyle tabii kendi evi gibi var mı insanın?saol cnm benım ins pers kadar vereblrm.ewimde daha duzgun rejmıme dwm ederm ins annemın ewınde ıster ıstemez kacıyo.
gunaydn gunluk nasılsn ben cok kotym bugun dundn beri hastaym.bu yuzdn 2gun rejıme ara verdm duyrulur.
Hoş geldin canım 5yıl sonra yine aynı yerdeyiz ne entresan dimiGeldim canım günlüğüne :)
Evet sayende canim beni cok mutlu ettinHoş geldin canım 5yıl sonra yine aynı yerdeyiz ne entresan dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?