öp tabiii bnm yerime de öpppppppp
ne güzel yaaa aile gibi olduk burada bebişlere teyze olduk
afiyet olsun, yarasın kuzuma maşallah
yediklerimi de topiğime yazdım şekerim beklerim
tatlım sabah cok protein ağırlıklı olmamış mı? mantar+yumurta+yoğurtkesınlıkle ne guzel bole bı bag kurmak bende cok mutlu oldumbugunku menummmm
sabahhh
mantarlı yumurta,yogurt,3 zeytın,az domates ve 1 fıncan yesıl cay
öğle menum
cnm patates cekıyo haslama bılmıorum daha karar vermedım...
tatlım sabah cok protein ağırlıklı olmamış mı? mantar+yumurta+yoğurt
bi de patates haşlamak istiyorsan küçük bir tüyo
2 orta boy patates haşlaması yanında yogurt ve salatayla (en fazla 1 tatlı kaşığı yağla) süper bir öğün olur
ayyy teşekkür ederim beni yorum yapmaya layık gördüğün içinmrb gunluk hemen dıger yedıklerımı yazımm
sabahkını yazmısdım saten
öğlen:tonbalıklı salata ve su
aksam:4 yemek kasıgı bezelye,2adet patates haslama,ve yogurtlu kırmızı bıber(kızartma değil) kendı suyunda haslama
yemekden sonra 3adet form bıskuvı,2 ıncır,1 ıssırık gofret,2 adet ceviz
bıraz kacırdım ıpın ucunu sankım ama hepsıını bı anda yemedım bellı aralıklarla ama tadımlık yemesem sonra daha fena saldırıcakdım kesın:))))
fikirlerinizi bekliyorum kızlar bugunku menum hakkında ozellikle lilycim sende:18:
hmmgunaydn gunluk ben dun yaramazlık yaptım kendıme kızdm.ama napım dayanamdm.dun aksam yemegınden sonra tonbalgı yedm.2dılım ekmekle ve 1bardk.diyet sut ıctm.sonra yaptgmın farkına vardm.hemen 1mil leslie yaptm.ve yattm.bugun daha dıkkat edcem.dunkunun acısını cıkarcm.
saol cnm ins kurtlcz beraber kılocuklardan.yarnda buyuk gun bakalm nolck dunku fırem olmasaydı baya umutluydum ama ıste merakla beklym sonucuhmmolsun halledersin
zamanla kendine güzel bir düzen oturtacağını düşünüyorum
biz burdayız hep destekçiniz unutma
sevgiler
Gunaydın gunluk oncelıkle dunku yedıklerımı hemen yazım
dun kahvaltı yapamadım melegım yuzunden onun yerıne bı nevı ogle yemegı yedım
tonbalık salata
aksam ustu 4 gıbı kepeklı yogurtlu makarna ve 2adet patates haslaması
aksam tavuk gogsu ve 1 adet patates haslaması ve yarım gofret
bugun uyandım hemen leslie yaptım bıtırdım sımdıde yesıl cayımı ıcıcem..
hemen tartıldımmm tabiiii ve............
500gr vermısımmmmmmmm dostlar 58.1oldum hafta sonu tahmınımce 57 duserım eger ırademı bozmazsam
Saol cnm buarada gozumdn kacmadı senide tebrk ederm lilycm 2kılo gtms bıle bravo.sırrını ıstyorum.
maşallah maşallah
tebrikler
teşekkür ediyorum cnmSaol cnm buarada gozumdn kacmadı senide tebrk ederm lilycm 2kılo gtms bıle bravo.sırrını ıstyorum.
Ay cnm fıre vermyomusun.valla dayanamıyorum.teşekkür ediyorum cnm
sırrına gelince... aslında bilindik şeyler:
sağlıklı beslenme
spor
su
sabır
moral...........
vermez miyim? ilk 2 gün hiç diyette gibi değildim kızların motivasyonuyla bıraktım sağ olsunlarAy cnm fıre vermyomusun.valla dayanamıyorum.
tatlım öncelikle hayırlı olsun ne güzel vermişsin 1 kilo!!!!mrb gunluk az once cok sasırdıgım bısı oldu az once tartılım dedım ve dunden bu yana tam 1kılo vermıs oldugumu gordum ve sok oldum oysakı dun 5guluk dıyetın ardından tartılmısdım ve 500gr vermısdım bu nasıl oldu anlamadım ya odem vardı gttı hala saskınım suan ıtıbarıyle 57.6yım cokkkkkkkkkk mutluyummmmsımdı dun yaptıklarımı yazım sız karar verın ıstersenız
dun yazmısdım uyandım leslie yaptım ve 1 kupa yesıl cayımı ıctım
daha sonra klasık mantarlı peynırlı vs kahvaltımı yaptım
sonra oglegın kuafore gıdınce kaldı yemek yemedım bende 1 bardak lıght sut ıcdım
aksam geldıgımde babam patates kızartmıs 2dılım ekmekle onu yedım cok acdım cunku37:
daha sonra bıdaha leslie yaptım 2 mandalın yedım ve 2 lıtre su ıctım yatmadan bukadar...
şimdi siz bana diyin kızlar ne sebeb olmus olabılrı acaba :)ne olduysa GUZEL OLDU ORASI AYRIDA
cnm dunde ac karnına tartıldm.hatta ben gysili tartlmam genelde.bende odeme ve leslie,yeşilçay 3luşune baglyorum.bu haftada bole yapım bakalm sonuclarda fark oluckmı?tatlım öncelikle hayırlı olsun ne güzel vermişsin 1 kilo!!!!
bu konudaki yorumum şu, dün aç mı tartılmıştın öncelikle onu sorayım...
eğer evetse ve sen dünden bugüne nasıl yarım kilo verilir diye düşünüyorsan muhtemelen dün ödem varmış bugun gitmiş ama bunun yarısı ödem yarısı yağ olabilir sonucta 2 defa leslie yapmış ve bol su içmişsin demek ki metabolizman hızlanıyor
yediklerin de fena değil sadece akşam kızartma olmuş o da olabilir sonucta yemekleri kendimiz yapmadığımızda mecbur idare etmek durumunda kalıyoruz
ben de deneyim bari bu üçlüyücnm dunde ac karnına tartıldm.hatta ben gysili tartlmam genelde.bende odeme ve leslie,yeşilçay 3luşune baglyorum.bu haftada bole yapım bakalm sonuclarda fark oluckmı?
Ay lily valla az once sende yap die yazcktmkı sen yazmsn.gaz verebldysem ne mutlu bana.lily ben sporu acken ypyorum bıde aksam yemegndn sonra leslie 1 mil hem Zorlanmyorum.bıde yesıl cayıda yıne acken sporun ustne ıcıyorum.ve aksam yemegndn sonra yatmadn 1lt suyu kafama dıkyorum.bunlarda bendn nacizane oneri cnm.ımkanın olursa bole uygula bı.ben de deneyim bari bu üçlüyü
gerçi su içmeye özen gösteriyorum leslie desen hergün yapıyorum bi dün fire verdim
yeşil çay da aklıma geldikçe içmeye çalışıyorum
ama daha da dikkat edeyim bundan sonra inşallah!!!
sağol ya ne güzel bana da gaz verdin
tatlım ben aç karnına yapamıyorum tansiyonum çok düşük oluyor başım dönüyor ama imkanım olur da iyi hissedersem kendimi deneyeyim inşallah tatlımAy lily valla az once sende yap die yazcktmkı sen yazmsn.gaz verebldysem ne mutlu bana.lily ben sporu acken ypyorum bıde aksam yemegndn sonra leslie 1 mil hem Zorlanmyorum.bıde yesıl cayıda yıne acken sporun ustne ıcıyorum.ve aksam yemegndn sonra yatmadn 1lt suyu kafama dıkyorum.bunlarda bendn nacizane oneri cnm.ımkanın olursa bole uygula bı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?