- 25 Nisan 2011
- 834
- 10
- 116
- Konu Sahibi forevertogether
-
Oldu sen bekle onu 1 sene kadar, okul bitsin askerliği bekle, işbulmasını bekle ve bunlar en az 3 sene eder..
3 sene sonra çiçeğiyle çikolatasıyla mı gelecek garantisi var mı? Ayrıca daha birbirinizi tam olarak tanımamışsınızdır ki ya birbirinize uygun değilseniz??
Tabi birde duygu meselesi var o kadar zaman içinde herşey aynı mı kalacak?
Bence o günah olduğunu düşünüp oluruna bırakmış, yani o zamana kadar aksilik olmazsa olur ha bi şekilde beraber olmazsak zaten hayırlı değildir der avutur kendini..
evet aynen öyle..
ne bir mesaj ne de arama herşeyi bitirmiş görünüyor.
O zaman sende mecbur olursa olur moduna gireceksin..
Olmazsa da zaten 2 ay çok kısa bir süre unutman daha kolay olur..
canım sevgilin belki gerçekten öyle düşünyor olabilir çünkü bende o düşüncedeym görüştüğüm insana söylüyorm evlenene kadar asla ele tutuşma çok fazla buluşma olamaz diye şartlarımı belki sevgilinde dinine çok bağlı bir insansa vicdan azabı duyuyor olabilir
Valla canım sevgilin bana sıkıyor gibi geldi madem öyle sana ve dinine saygı duyuyor günah işlemesin elini tutmasın ama öyle sevipte incitmesin allah katında kalp kırmakta günahtır
canım senin beklemeni isteyen bu kişiyle mi evlisin şu anda?Uzun bir aradan sonra yine buradayım.
Birçok kişinin bu durumuma yorumunu merak ediyorum aslında fikirlerinize ihtiyacım var.
2 aylık bir ilişkim oldu üniversite 3.sınıftayım o da öyle..
herşey çok güzel rüya gibi ilerlerken şubat tatilinden sonra sevdiğim insanın yanına döndüğümde fikirleri herşeyi çok değişmişti..
Uzun bir süre anlam veremedim defalarca konuştuk fakat onu anlayamadım.
Beni çok sevdiğini fakat uzak durması gerektiğini söyledi.
Allah katında sevgili olmamızın yanlış oldugunu benimle konuşup görüşmesinin yanlış oldugundan bahsetti.
kişisel olarak değil sadece haram oldugu için böyle olmalıymış. eğer beklersem 3 yıl kadar beni helali olarak görmek istermiş..
seviyorum fakat sadece beklemeni istiyorum gezip tozmak değil Allah rızası ile bu işe başlamak istiyorum diyor :44:
ve hiç görüşmeden 3 yıl nasıl bekleyecegim bilmiyorum yada beklemeli miyim?
ne kadar dogru yanlış bunu şuan anlayamıyorum.. çünkü sadece duygularımla hareket ediyorum ve fazlası ile canım yanıyor..
Aynı şehirde aynı okuldayız fakat yaklaşamıyorum artık ona sadece çok özlüyorum..
ne yapmam gerekiyor bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?