Derler ki gönül derdine tek çare unutmak. Fakat unutmak bile cananı fısıldar...

forevertogether

BirTutamAşk
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
834
10
116
Uzun bir aradan sonra yine buradayım.
Birçok kişinin bu durumuma yorumunu merak ediyorum aslında fikirlerinize ihtiyacım var.
2 aylık bir ilişkim oldu üniversite 3.sınıftayım o da öyle..
herşey çok güzel rüya gibi ilerlerken şubat tatilinden sonra sevdiğim insanın yanına döndüğümde fikirleri herşeyi çok değişmişti..
Uzun bir süre anlam veremedim defalarca konuştuk fakat onu anlayamadım.
Beni çok sevdiğini fakat uzak durması gerektiğini söyledi.
Allah katında sevgili olmamızın yanlış oldugunu benimle konuşup görüşmesinin yanlış oldugundan bahsetti.
kişisel olarak değil sadece haram oldugu için böyle olmalıymış. eğer beklersem 3 yıl kadar beni helali olarak görmek istermiş..
seviyorum fakat sadece beklemeni istiyorum gezip tozmak değil Allah rızası ile bu işe başlamak istiyorum diyor :44:
ve hiç görüşmeden 3 yıl nasıl bekleyecegim bilmiyorum yada beklemeli miyim?
ne kadar dogru yanlış bunu şuan anlayamıyorum.. çünkü sadece duygularımla hareket ediyorum ve fazlası ile canım yanıyor..
Aynı şehirde aynı okuldayız fakat yaklaşamıyorum artık ona sadece çok özlüyorum.. :14::14:
ne yapmam gerekiyor bilmiyorumm

Oldu sen bekle onu 1 sene kadar, okul bitsin askerliği bekle, işbulmasını bekle ve bunlar en az 3 sene eder..
3 sene sonra çiçeğiyle çikolatasıyla mı gelecek garantisi var mı? Ayrıca daha birbirinizi tam olarak tanımamışsınızdır ki ya birbirinize uygun değilseniz??
Tabi birde duygu meselesi var o kadar zaman içinde herşey aynı mı kalacak?
Bence o günah olduğunu düşünüp oluruna bırakmış, yani o zamana kadar aksilik olmazsa olur ha bi şekilde beraber olmazsak zaten hayırlı değildir der avutur kendini..

Oldu sen bekle onu 1 sene kadar, okul bitsin askerliği bekle, işbulmasını bekle ve bunlar en az 3 sene eder..
3 sene sonra çiçeğiyle çikolatasıyla mı gelecek garantisi var mı? Ayrıca daha birbirinizi tam olarak tanımamışsınızdır ki ya birbirinize uygun değilseniz??
Tabi birde duygu meselesi var o kadar zaman içinde herşey aynı mı kalacak?
Bence o günah olduğunu düşünüp oluruna bırakmış, yani o zamana kadar aksilik olmazsa olur ha bi şekilde beraber olmazsak zaten hayırlı değildir der avutur kendini..

evet aynen öyle..
ne bir mesaj ne de arama herşeyi bitirmiş görünüyor.

yahu 3 sene beklenir mi o ne sçma sey? ayrıca bi anda mı dank etmiş arkadasa hiç baslamasaymıs o zaman. 3 sene neden görüşmüyosunuz ayrıca ben onu da anlamadım? madem cok emin evlenicek seninle şimdiden bi söz nişan yapar rahat rahat görüşürsünüz, dinimizde görüşmekte haram değil ya biraz fazla abartmış o

3 sene boyunca hiç sevgilisi olmayacak mı yani ?
Ve madem böyle düşünüyordu neden seninle bir ilişkiye başladı
Bana pek samimi gelmedi önde sürdüğü nedenler açıkcası

bu yüzden anlayamıyorum ve anlamayacağım da..
gerçek sevgiler için sebep değil bu ayrılığa, ileride anlayacaktır belki beni kaybettikten sonra
elbette bir çözümü olmalı çözüm 3 yıl bekleyerek olamaz.Her ikimizi de yıpratacaktır sadece

canım sevgilin belki gerçekten öyle düşünyor olabilir çünkü bende o düşüncedeym görüştüğüm insana söylüyorm evlenene kadar asla ele tutuşma çok fazla buluşma olamaz diye şartlarımı belki sevgilinde dinine çok bağlı bir insansa vicdan azabı duyuyor olabilir

canım sevgilin belki gerçekten öyle düşünyor olabilir çünkü bende o düşüncedeym görüştüğüm insana söylüyorm evlenene kadar asla ele tutuşma çok fazla buluşma olamaz diye şartlarımı belki sevgilinde dinine çok bağlı bir insansa vicdan azabı duyuyor olabilir

Ama onun istediği arada bir görüşmek konuşmak değil ki..
3 sene boyunca ne zaman görüşürüz bilemem diyor.Ve ben sadece bekliyordum arayacak diye..
fakat bugün açık açık söyledim hiç görüşmeden yappamayacagım diye ve bitti..:14:

Valla canım sevgilin bana sıkıyor gibi geldi madem öyle sana ve dinine saygı duyuyor günah işlemesin elini tutmasın ama öyle sevipte incitmesin allah katında kalp kırmakta günahtır

Valla canım sevgilin bana sıkıyor gibi geldi madem öyle sana ve dinine saygı duyuyor günah işlemesin elini tutmasın ama öyle sevipte incitmesin allah katında kalp kırmakta günahtır

ilk başladıgımızda öyle değildi bir anda değişti anlam veremediğim şekilde..
herşeyi düşünen insanın kalp kırmayı da düşünmesi gerekiyor haklısın

Uzun bir aradan sonra yine buradayım.
Birçok kişinin bu durumuma yorumunu merak ediyorum aslında fikirlerinize ihtiyacım var.
2 aylık bir ilişkim oldu üniversite 3.sınıftayım o da öyle..
herşey çok güzel rüya gibi ilerlerken şubat tatilinden sonra sevdiğim insanın yanına döndüğümde fikirleri herşeyi çok değişmişti..
Uzun bir süre anlam veremedim defalarca konuştuk fakat onu anlayamadım.
Beni çok sevdiğini fakat uzak durması gerektiğini söyledi.
Allah katında sevgili olmamızın yanlış oldugunu benimle konuşup görüşmesinin yanlış oldugundan bahsetti.
kişisel olarak değil sadece haram oldugu için böyle olmalıymış. eğer beklersem 3 yıl kadar beni helali olarak görmek istermiş..
seviyorum fakat sadece beklemeni istiyorum gezip tozmak değil Allah rızası ile bu işe başlamak istiyorum diyor :44:
ve hiç görüşmeden 3 yıl nasıl bekleyecegim bilmiyorum yada beklemeli miyim?
ne kadar dogru yanlış bunu şuan anlayamıyorum.. çünkü sadece duygularımla hareket ediyorum ve fazlası ile canım yanıyor..
Aynı şehirde aynı okuldayız fakat yaklaşamıyorum artık ona sadece çok özlüyorum.. :KK14::KK14:
ne yapmam gerekiyor bilmiyorumm
canım senin beklemeni isteyen bu kişiyle mi evlisin şu anda?

Back
X