bak canım bu markanın cold plasma diye bir ürünü var ben onu almaya karar verdim gibi tek düşündüren fiyatı işte ama çokta iyi diyorlar bilemiyorum testerını falan bulsam ona göre alsam bulamıyorumda. y dışında ünlülerin kullandığı bi markaymış çokta merak ediyorum. yüzdeki 10 etkiyle savaşıyormuş. nuxe da bende nemlendiricisiyle göz kremi var ama onuda eczacı çok methetti ama bende bi etkisi olmadı gene hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. az para değiller çünkü[/QU
ben cold serisini kullanmadım gözenek sıkılaştırıcı ve lekeler için olanını ve nemlendiricisini almıştım zaten set halindeydi.ama dediğim gibi pahalı ürünler kullandığım ürünlerde lekelerde bir değişiklik olmadı .
Bende buğday tenliyim ,honey kullanıyorum ,sanırım iki renk seçeneği var Classic ve honey Classic olanın testerine bakmıştım çok beyaz ,ben çok koyu sayılmam çok açıkta değilim ,honey tenimle çok uyumlu
Pahalı ama bence değer ben bu ürünü keşfedene kadar o kadar çok şey denedim ki bunun gibisi yok
Classic olan çok beyaz siyahcım kuzenime verdim o çok beyaz olmasına rağmen suratını ruh gibi yaptı ,çok kar gibi beyaz değilsen Classic çok beyaz ,acele etme sen tester iste o fiyat sorduğun yerden ya da reynu kozmetikten ,bu sitede bir hanım bana bu konuda soru sormuştu ,kendisine reynu kozmetiği önermiştim oradan tester yollamışlar Hanım'a ,fiyatını pahalı bulmuştu ,bende internet seçeneği olmasa idi reynudan almayı düşünüyordum posta yoluyla ,ama internette fiyatı çok uygun ,sağolsun arkadaşım aracılığı ile bu ikinci alışım
Linke baktım siyah fakat siparişi internetten veren ben değilim üstelik internet alışverişleri konusunda son derece tecrübesizim ,arkadaşım ilgilendi sağolsun ,tekrar söylüyorum çok beyaz değilsen Classic alma
vichy 50+ yüz için almayı düşünüyorum deneyen var mı?
Sahte olmasından mı çekiniyorsun ,bana gelen ürünler sahte çıkmadı ,ama yine de sen bilirsin tabii
gittigidiyordan baktım fiyatları çok uygun da tereddütte kaldım o yüzden. acaba sahte olabilirmi diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?