Reynu kozmetik nispetiye caddesinde imiş aynı yakada yaşıyorsan git oradan al ürününü sen zaten ucuz pahalı derdinde değilsin ki yeter ki ürün güvenilir olsun diyorsun ,bende sırf ürünü aldığım doktor beni strese sokuyor diye ürünü internetten almaya başladım ,leke problemim için ona yıllarca gittim çözüm bulamadığı gibi dünyanın parasını verdim oraya dermsmelan işlemini bile araştırın dememe rağmen benim için araştırmadı ,bende başka bi yere yaptırdım işlemi ,Allah cilt doktorlarının eline düşürmesin bu leke sorunumun artmasına onlar sebeb oldu verdiğim paralar zıkkım olsun hakkımı helal etmiyorum
haklısın. bende öyle yapıcam sanırım.gittigidiyor dan alma bence ben 2 krem almıştım hiç memnun kalmadım biri bb di diğer leke kremiydi satıcının insafına kalmış eczane online sitelerden al
lumixyl 5 haftayım 6 haftaya girdim çok kullandım sanırım.8 haftalık ürün dü. bakalım tekrar sipariş vericem 290 tl.Schrammek blamish balm Henüz alamasım.gerçekten para yetiştiremiyorum.Tüm birikimimi yedim çalışmıyorum da .Schrammek blamish balm alabildin mi ?
Bunları okuyacak herkese şimdiden teşekkürler ,yazdım içimi döktüm ,şimdi daha iyiyim ,allahım başka dertler ,hastalıklar vermesin
Canım çok sıkkın siyahcım ,sen neler yaptın aldın mı biten ürününü ,açtı mı biraz lekerini
selam kızlar uzun zamandır gıremedım herkes ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?