Honey mi aldın siyahcım ,öyle zenci gibi yapmıyor ki o renk üstelik benim yıllardır lekelerimi farkeden olmadı onun sayesinde bana özelden telefon numaranı yaz yarın istersen konuşalım
Bende çok esmer değilim ama çok kalın bir tabaka halinde sürmüyorum çok mu sürdün acaba siyahcım ,iletişim kurabilirsek alma konusunu konuşuruz ,o bakımdan senden telefon numaranı istedim ,ben özelden sana yazmayı beceremedim
kızlar şifremi kaybettim yeniden kayıt yaptırdım
basak dan yazıcam
bu arada lumixyl devam 16 hafta %50 gitmesi gerekiyormuş açılma devam ediyor ama sıfırlama yok gölge şeklinde lekeler
bu tüneli kaşıkla açmak gibi çok sabır gerekiyor bi de ben güzellik uzmanı şems hanımı facebooktan takip ediyorum gidenler çok memnun 6 seans da lekeleri yok ediiyormuş bir facebook sayfasından bakmanızı tavsiye edrim bayramdan sonra gidicem
markası nedirkızlar bu ürünü cildime uymadığı için satmak istiyorum ,nternetten satış sitelerine de gönderdim ama hala haber yok ilgilenirseniz fiyatın çok altında satıcam.şuan türkiye de satış fiyatı 300 demişlerdi.ben 150 satıyorum iki kez kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?