Arkadaslar merhaba.ben de sizler gibi gunes lekerinden muzdaribim.daha evvelde sizlerden dermamelan uygulamasi ile tavsiyelerinizi almis,ancak yorumlardan okudugum kadari ile bunun zor bir uygulama oldugunu dusunup vazgecmistim.sonrasinda doktor degistirdim.yeni.doktorum da refining peelinge basladi.2 haftada bir bu peelingi yapiyor ,sabah aksam verdigi kremi de kullaniyorum.bu peelingle 3 seansta %40 ilerleme kaydettim.ancak bazi yerlerde hala belli lekelerim,iyilesme durdu sanirim.ama yine de dermamelan yaptirmadigim icin memnunum...bu peelingi sizlere de tavsiye ederim.bu peelingi daha onceden yaptiranlar varsa memnuniyet ya da memnuniyesizliklerini bana da soylerlerse cok sevinirim...
Siyahcım nasılsın nasıl gidiyor Bayadır haberleşmedik düğün hazırlıkların falan mı var
Millet üç kuruşluk şeylerle lekelerinden arınıyor yok soğan sürdüm geçti yok limon sürdüm açıldı yok sirke ile lekelerimden kurtuldum,ya ben ya biz siyahcım ben bu lekelere Servet harcadım ,orta halli bir araba parası hatta ,verdiğim paralar haram zıkkım olsun o doktorlara benden beş beter olup çare bulamasınlar dertlerine ,kimselere beddua etme huyum yok ama paragöz doktorlar bunu hakediyor ,huzurumu uykularımı kaybetmenin ve döktüğüm gözyaşlarının hepsi onlardan sorulsun:
Buraya yaptığım kullandığım herşeyi paylaştım yeter ki insanlara faydalı olayım yeter ki paragöz doktorların tuzağına düşmesinler diye lekeye çözüm bulsam yine paylaşırım çünkü insanların neler çektiklerini biliyorum ,ama önemli olan insanları kırmadan üzmeden deneyimlerini paylaşmak ,burada aylar önce bir hanım gündüz kremden sağladığı faydayı paylaşıyor idi ,fakat üslubu son derece kırıcı olduğu için kendisinin deneyimleri bize destek olmadı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?