Derman ablalarım siz fikir verin :(

CmCme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
22
0
86
35
Tekirdağ
nerden başlasam....
ilk tanışmamız benim bi arkadaş sayesinde olmuştu ozamanlar çok güzel geçiniyoduk
birbirimize sevgi sözcükleri falan... bu birazda cinselliğe meraklıdır sürekli bana seni istiyorum benim olmanı istiyorum diyodu gel işte yapalım falan diyodu son zamanlardada çok sıkıyodu
hiçbirşeye izin vermiyodu ve en sonunda bende hem abazalığına hemde bu sıkı yönetime gelemedim ayrıldık.
ve bi kaç ay birbirimizle konuşmadık ama msnde falan ekliyiz.
2ay geçtikten sonra bu duramadı ve tekrar beni istediğini ve özlediğini söyledi
bende 2.ci defa bi şans verdim ve çıktım benim sürekli gece gezmelerim
sabah internette sabahlamalarım olur ve bu olayı o çok sinirlenir ve kıskanır
gitmiceksin yapmıcaksın izin aldınmı ! gibilerinden şeyler söyler ve ben bunlara dayanamayp tekrar ayrıldım.
en sonunda bu beni msnden engelledi ve kendine yeni bi msn açmış arkadaştan gördüm
sonra bu benim en yakn arkadaşıma mail atmş tanışmak maksadıyla arkadaşm bana söyledi ben konuştum onu kandırdım binevi en sonunda açıkladım ve sonra 3.kez biz yine beraber olmaya başladık bu seferde bu ilgisizdi hemde çok ona sürekli söylüyodum benle ilgilen diye işlerini ortaya koyuyordu tamam görüşçez diyodu ama işleri yüzünden görüşemiyoduk msjlaşıyoduk oda napıyosun oluyodu ve çok üzülüyodum bu duruma
ilgisizsin yeter artık diye kavga ettik birbirimizle sonra yine ayrılık oldu.
bigün arkadaşıma gittiğimde arkadaşımn shbet gnlüklerine baktım ve resmen asılmştı!
şok oldum nasıl ağlıyorum ama berbat bi haldeydim hiç ummazdım arkadaşımdan ve ondan
çok özlüyodum onu dokunamamak,konuşamamak, bunlar çok kötü geliyodu dayanamıyodum ve sürekli arkadaşm bni kıskandırıyodu bu bana asılıyo diye yinede belli etmiyodum naparsa yapsın diyodum ama içim acıyodu.
şu aralar arkadaş gibiyiz birbirimize nbr napıyosun diyoruz. bide birbirimizin hiçbişeyi olmadan kıskanıp duruyoruz ! ve bu inadından hiç vazgeçmedi sürekli bana seni istiyorum diyip duruyodu ve ben en sonunda köpürüp asılma meselesini açtım
bana dediği tek şey şu sen yaparsan emin ol bende yaparım (kendinden emin bi şeklde)
sen herkese asılıyosun ben ne kadar hayır desemde sen benden istiyosun diyodum
ve buna trip atıp duruyodu ertesi gün tekrar nbr diyodu :S he bide konuşurken ağzından bişi kaçırdı asılma meselesiini açtığımda herşey sana inat dedi
sizce arkadaşımla anlaşıp beni kıskandırmk için bişi yapıyo olmasınlar
ne yapıyo bu çocuk hiç anlamıyorum sırf o kurtulsun bende kurtulim die bekaretimi vrmk istiorum ama ileriyide düşünüyorum beni bırakmasından korkuyorum çok kararsızım
düşüncelerinize ihtiyacım var ???

Son düzenleme:
ne yapıyo bu çocuk hiç anlamıyorum sırf o kurtulsun bende kurtulim die bekaretimi vrmk istiorum ama ileriyide düşünüyorum beni bırakmasından korkuyorum çok kararsızım

tabiki bekaretini verme....ilerde çok pişman olacağından adın gibi emin olabilirsin...

ayrıca neden vermek istediğini de anlamış değilim...bekaretini verince neden kurtulacaksınız?

o kurtulacak doğru sen 19 yaşında olduğun için kurtulacak..olanlar sana olacak...asla sakın böyle bir hataya düşme güzel kardeşim.

sürekli bu konularla bana gelmesini sürekli "seni istiyorum" lafından bıktım!
çok üzülüyorum belkide sırf benmle bu yüzden konuşuyo ama ben bırakamıyorum
hernekadar beni kullandığını bilsemde kopamıyorum :gitme:

açık konuşucam
bildiğin sex için kullanıyor yada kullanmıyor kafam çok karışık hep bana bu konulardan bahsediyo
ters tepki verincede trip atıo bozuluyo falan ertesi gün tekrar istiyo :/
ben bundan sıkıldım artık caydırdı caydırcak beni
bunlara rağmen hala ondan kopamıyorum

madem ablalarınız yaş kaç ufaklık

böyle bi yaratılmışla sen hala konuşmak istediğine göre sende ondan farksız değilsin bence...

adamdan uzak durmak yerine neler peşindesin..

istediğini aldıgı zaman senin yüzüne bakmaz bile hey heyyy gençlik akıl nerdeeeeee

bu tur seylere kafa yoracagına hayatını kurtarmaya bak ablacımmm

o tür ..... ler her yerde karşına bolca çıkacak nasılsa

her isteyenle yatar kalkarım diyorsan devam ett o sapıkla görüşmeye

ha bir de merak ettim de senin annen baban var mı

Son düzenleme:
her isteyene vereydik işimiz zordu bea.

zorla güzellik olmaz kızım.sırf o istiyor diye bekaret verilirmi.saçmalama.bu bir kerelikle kalmayacak birde.bir kere oldumu bunun arkasıda gelir.hem bu çocuk seni kullanıyor hala farkedemiyormusun.arkadaşınlada resmen kırıştırıyorlar ve sen hala benimi kıskandırıyorlar diyorsun.belkide çocuk senden alamadığını ondan almaya çalışıyor.aklını kullan bence .madem ayrılmışsınız.sen yoluna benyoluna de ve arkana tekrar bakmadan yoluna devam et

evet var :S yorumunda biraz sertlik hissettim....
doğru diyosun kafamı bunlara yoruyorum ve istediğiniide elde edince yüzümede bakmıcak bunuda biliyorum ama kopamıyorum beni hangi yönü kendine çektiyse bitürlü unutamıyorum bende bundan kurtulmaya çalışıyorum unutmak için kaç kişiyle çıktım ayrıldım ama hala unutamadım gene o gene o artık kurtulmak istiyorum
bu arada başlığın (abla) kısmına takmış gibisin aklıma gelen ilk başlık ismini koymak istedim

sana bi abla tavsiyesi daha, görüşmezsen unutursun. sık dişini 1 ay görme. msnden de sil ortak arkadaşlarla da görüşme, kurtulursun bu dertten. hadi güzelim görelim seni.

Ya ne buluyorsunuz bu tip erkeklerde anlayamiyorum güzelim ya...

Resmen sirf senden faydalanmak icin seninle beraber....bunu sende biliyorsun.
Öyle olmasa senin hayir istemiyorum kararina saygi duyardi.

Ne diyim ki sana, aklin basinda bir kiz olsaydin zaten böyle bir serefsizle 3 sefer ayrilip barismazdin....dirket def ederdin hayatindan ve bir dahada görüsmezdin.

Akilli ol, böylelerine sakin taviz verme.lmaz:

Seni istiyorum gel yapalim gibi konustugu vakit patlat kafasini serefsizin...ve sil hayatindan:mymeka:

seni kullandığını biliyosun ve bekaretimi vereyim o da bende kurtulayım diyosun bu ne yaman çelişki..
sonradan pişman olacagın şeyler yapma aklını başına topla..o na istediğini verdikten sonra senden bıkacak bunuda unutma...
zaten bi ayrı bi barışıksınız tamamen çıkar onu hayatından..
sakın birlikte olma onunla..

Kopma tabiki....seni caydirdigi vakit nasil olsa o senden kopar merak etme.

Sonrada baska kizlara caydirmaya baslar....böyle böyle gelecegin Nuri alcosu yetisiyor iste

benim ona buna takmış olmam önemli değil...

çivi çiviyi söker mantıgıyla onla bunla çıkacagına biraz kafanı dinle. senin sadece ona ihtiyacın var
o .... de yolla gitsin..
annen baban seni bu dunyaya o tur pisliklerin oyuncagı olasın diye getirmedi
aklın var ise o aklı kullan
hiçbirey senden serafinden namusundan haysiyetinden kişilğinden önemli değil
sana diyecek başka söz bulamıyorum. bile bile pisliğe çamura bataklıgın içine girmeye razısın

okadar çok denedimki silmeyi unutmayı
unutamıyorum çünkü sürekli aklımda
silsem elim varmıyo sanki silince bi eksiklik olcakmış gibi geliyo
çok kararsızım ben bunu nasıl atlatçam ilk defa böyle bi durumla karşılaşıyorum normalde hiçbir erkek için ağlamaz bukadar sıkıntı etmezdim bunda ne varsa böyle oldum :S çözemedim gitti

Seninle Kafa Bulduğu
Ayrıca Kullanmak ıstediği Aleni ortada..
Üstelik Msnde Yakaladım Arkadaşıma Asılıyordu demişsin Sonra Barıştık Demişsin.

Pek Sağlıklı Bir ılişki Değil Sizinki..Bence Vazgeç!

annen böle düşündüğünü bilse eminim çok üzülürdü..

yaş kaç?

okuyor musun? ev kızı mısın?

şimdiye kadar kaç kişiyle çıktın?

en uzun ilişkin ne kadar sürdü?

tatlım aşkın gözü kördür...ama sen aşkın gözü kör olmasına rağmen gerçekleri farkedip bizlerden destek istemişsin..aksi olsaydı zaten sen şimdiye kadar çoktan vermiştin bekaretini...

gözünü biraz daha aç diyemiyorum çünkü gerçeği olduğu gibi görüyorsun...yapamadığın şey duygularına gem vurmakta zorlandığın için bizlerden destek istiyorsun...çok doğru yaptın canım:1hug:

kendine meşgale bul...imkanın varsa tatile çık...sürekli arkadaş gruplarının içinde bulun...o kız arkadaşınla da görüşmeyi kes...zaten aranıza nifak girdi artık eskisi gibi sağlam bir arkadaşlığınız olmaz...sen bu kızla görüşmeye devam ettikçe bu olay sürekli olarak tazelenecek...iyisi mi onunla bağlantılı ilintili her yerden herkesten uzak dur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…