tatlım aşkın gözü kördür...ama sen aşkın gözü kör olmasına rağmen gerçekleri farkedip bizlerden destek istemişsin..aksi olsaydı zaten sen şimdiye kadar çoktan vermiştin bekaretini...
gözünü biraz daha aç diyemiyorum çünkü gerçeği olduğu gibi görüyorsun...yapamadığın şey duygularına gem vurmakta zorlandığın için bizlerden destek istiyorsun...çok doğru yaptın canım:1hug:
kendine meşgale bul...imkanın varsa tatile çık...sürekli arkadaş gruplarının içinde bulun...o kız arkadaşınla da görüşmeyi kes...zaten aranıza nifak girdi artık eskisi gibi sağlam bir arkadaşlığınız olmaz...sen bu kızla görüşmeye devam ettikçe bu olay sürekli olarak tazelenecek...iyisi mi onunla bağlantılı ilintili her yerden herkesten uzak dur...
her isteyene vereydik işimiz zordu bea.
beni çok güzel anladın :gitme: birileriyle derdmi paylaşmak fikir almak istedim
o kıza zaten soğuk davranıyorum diyoda bana neden soğuk davranıyosun diye
buna karşılık ben normal davranıyorum diyorum ama o soğukluğu seziyo
sanıyoki ben bişi yapmadım o gelip asılıyo. annemin hatırı olmasa o kızla çok kötü durumda olabiilirdim kötükedihüso
sağol cimcimea.s.yaşım 19 okuyorum şimdiye kadar bi çok kişiyle çıktım en uzun ilişkim 2 sene sürdü :S
cmcme tatlım özel hayatın ile ilgili vermek zorunda değilsin....
sağol cimcimea.s.
vermek zorunda değil ama verdi sağolsun. merakımdan istemedimşakkıdı
arkadaşın aklının baya kaarışık oldugu ve sebepleri ortaya çıktısengözlerimebaksanab
yaşın daha çok küçük.. en uzun ilşki 2 yıl... sen bu işlere 15 yaşında falan başlamışsındır minimmdelikafadulden
erkeklerle uğraşmak çok zor. sen daha ufacıkken o tiplere maruz kaldıgın için şimdi aklın baya karışmış...
uzak dur
biraz daha buyuyunce yanlış yaptıgın çogu şeye yeterince ahhh vahhh edeceksin. bu herifle yaşadıklarına edeceğin ahh vahlar burada kalsın
yapacakların;
- sağlıgın içinn (şu an hiç sağlıklı düşünemiyorsun) şu erkek bozuntusundan uzak dur
- kafanı dinleyecek şeylerle uğraş
- msn hesabını kapat
- net de biraz eğlenceli şeylerle ilgilen
- bir enstrümanla uğraşmayı dene
kafanı topladıgında burada yazıklarına kendin bile şaşıracaksın
kimse için değil sadece kendin için yap bunlarıyasakkelime
gülmesine gülüyorum kafamı dağıtıcak şeyleri yapıyorum bazen büyük bi kahkaha attığım bile oluyo.
keman çalıyorum daha yeni başladım şarkılarda aklıma geliyo :/ hernekadar azbuçuk çalamasamda
ya zaten bakireliğimi bozmak istemiyorum geleceğimde ailem olsun evleneceğim insan olsun
onların piskolojilerini şimdiden düşünebiliyorum ve birazda olaya dini açıdan baktığımda allah katında çok pis bir kul olarak gözükmek hiç hiç istemiyorum
ama ilallah getiriyo en sonunda yeter diyorum kendi kendime kurtulim nolcaksa olsun diyorum
sonradan bu düşünceler aklıma geliyo. yaptıklarımdan sonra ailemin yüzüne nasıl bakıcağımı ?gelecekteki kocamı ? yukarda nasıl hesap vereceğimi.....
okadar şey yaptımki içime attım sıkıntımı kimseye patlayamadım derdimi anlatamadım.
ama artık dediğiniz gibi ben o ş...... den uzak durmak kurtulmak istiyorum
ama onu ne elimle silebiliyorum nede zihnimle
sakın ama sakın öyle bişey düşünme
başkalarıyla tanış
değerini bilcek insanlarla
senle yatakta beraber olma fikrinden önce senle hayatı paylaşma fikrinde olan insanlarla
kurtulmak için kimseyle beraber olunmaz olunmaz
sevdiğin için istediğin için beraber olursun yoksa aksi takdirde çok ama çok üzülürsün
ayrıca bu çocuk sanki sen beraber olduğunda sana karşı tüm ilgisini yitirip seni bırakıp gidecekmiş gibi geldi bana
şu an seni ona karşı çekici kılan tek şey beraber olmaman anlaşılan beraber olduğun an ondaki herşey biticek
yani seni bi sevgili gibi sevmiyor sanki sadece tek amacı beraber olmakmış gibi bi izlenim bırakıyor
amacına da ulaşınca sen yoluna ben yoluma hesabı
eminim sen yoluna ben yoluma hesabını yapıcaktır
ve ben sürekli ona git başka kıza kızmı yok derdim oda ben sadece sevdiğim insanla bunu dşünebilirim derdi. ama hiçte inanmazdım ama kalbimin yarısı o sözler yüzünden yelkenlerini batırdı:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?