Derman ablalarım siz fikir verin :(

beni çok güzel anladın :gitme: birileriyle derdmi paylaşmak fikir almak istedim
o kıza zaten soğuk davranıyorum diyoda bana neden soğuk davranıyosun diye
buna karşılık ben normal davranıyorum diyorum ama o soğukluğu seziyo
sanıyoki ben bişi yapmadım o gelip asılıyo. annemin hatırı olmasa o kızla çok kötü durumda olabiilirdim kötükedihüso

anlıyorum tatlım paylaşmak dertleşmek üzüntüleri sıkıntıları hafifletir:1hug:

canım benim o arkadaşınla görüşmeyi tamamen kes derim...onu her gördüğünde konuştuğunuzda bu aşk depreşecek...arkadaşının suçu var mı yok mu tam olarak anlayamadım ama sanırım onunla bir güzel sohbet etmiş?

yaşım 19 okuyorum şimdiye kadar bi çok kişiyle çıktım en uzun ilişkim 2 sene sürdü :S
sağol cimcimea.s.

cmcme tatlım özel hayatın ile ilgili vermek zorunda değilsin....

vermek zorunda değil ama verdi sağolsun. merakımdan istemedimşakkıdı

arkadaşın aklının baya kaarışık oldugu ve sebepleri ortaya çıktısengözlerimebaksanab

yaşın daha çok küçük.. en uzun ilşki 2 yıl... sen bu işlere 15 yaşında falan başlamışsındır minimmdelikafadulden

erkeklerle uğraşmak çok zor. sen daha ufacıkken o tiplere maruz kaldıgın için şimdi aklın baya karışmış...

uzak dur

biraz daha buyuyunce yanlış yaptıgın çogu şeye yeterince ahhh vahhh edeceksin. bu herifle yaşadıklarına edeceğin ahh vahlar burada kalsın

yapacakların;

• sağlıgın içinn (şu an hiç sağlıklı düşünemiyorsun) şu erkek bozuntusundan uzak dur
  • kafanı dinleyecek şeylerle uğraş
  • msn hesabını kapat
  • net de biraz eğlenceli şeylerle ilgilen
  • bir enstrümanla uğraşmayı dene

kafanı topladıgında burada yazıklarına kendin bile şaşıracaksın

kimse için değil sadece kendin için yap bunlarıyasakkelime

ablan değil ama emin ol annen yaşındayım
kızıma hep dediğim bi şey var
hayatının gidişatını etkileyecek, seni çok pişman edecek şeyler yapmamaya çalış
o da der ki; iyi de anne nasıl bilcem pişman olup olmayacağımı
bilirsin...insan bilir
eğer bi karar aşamasında kafanda şüpheler varsa.
duydugun gördüğün genellemeler mevcutsa yapacağın eylemde
için ,gönlün kafan rahat değilse ya şöyle olur ya böyle diyorsan
çok çok büyük ihtimal sonrasında pişman olacaksındır
anlatabildim mi bilmiyorum...

saçmalama sırf öyle karşındaki sana baskı yapıp bıktırdı diye böyle bişi yapılmaz çok ama çok pişman olursun ilerde.. sakın öyle bişi yapma.. zaten karşındaki de adam değil yani hem arkadaşına bildiğin asılmış hem de zeytinyağı gibi üste çıkıyor suçu sana atıyor.. onun istediği senin sevgin filan değil bariz belli aç gözlerini sen de tekmeyi bas yoksa istediğini elde edince o sana tekmeyi basacak..

Son düzenleme:
bekaretin daha önemli yarın birgun çok pişman olursun iş işten geçer buna emin olabilrsin..bana devamlı seni istiorum diyen adamdan bi hayır beklem..seven isteyen insan bekler...hem böyle bişey istemez senden..bu ilişkiden zarar gören sen olursun dediklerini yaparsan...uzak dur ve bitir iliişkini..biraz üzülürüsün zamanla hepsi geçer daha ne insanlar çıkar karşına..ve kurtulduguna sevinirsin..

gülmesine gülüyorum kafamı dağıtıcak şeyleri yapıyorum bazen büyük bi kahkaha attığım bile oluyo.
keman çalıyorum daha yeni başladım şarkılarda aklıma geliyo :/ hernekadar azbuçuk çalamasamda
ya zaten bakireliğimi bozmak istemiyorum geleceğimde ailem olsun evleneceğim insan olsun
onların piskolojilerini şimdiden düşünebiliyorum ve birazda olaya dini açıdan baktığımda allah katında çok pis bir kul olarak gözükmek hiç hiç istemiyorum
ama ilallah getiriyo en sonunda yeter diyorum kendi kendime kurtulim nolcaksa olsun diyorum
sonradan bu düşünceler aklıma geliyo. yaptıklarımdan sonra ailemin yüzüne nasıl bakıcağımı ?gelecekteki kocamı ? yukarda nasıl hesap vereceğimi.....
okadar şey yaptımki içime attım sıkıntımı kimseye patlayamadım derdimi anlatamadım.
ama artık dediğiniz gibi ben o ş...... den uzak durmak kurtulmak istiyorum
ama onu ne elimle silebiliyorum nede zihnimle

canım şuanda sağlıklı düşünemiyorsun,ama yapacagın en mantıklı akıllı şey o çocugu hayatından çıkarmak...istediğini verme,sonra çok pişman olursun...çocugun aklı sadece belden aşagısına çalışıyo seni sevmiyor ki...

böle dengesiz birine bekaretimi wermek istiorum diosunn.werdin dielim.yarın bi gün ayrıldınız yine.ne olcakk.seni kullanıp bi kenara atmış olcakk.bunu yapması için ona şans werme güselim..yanlış düşünüosun.ileride pişman olacağın şeyler yapma.sadece kalbinin sesini dinleyerek hareket etme...

eğer bir şeyi yapmak istiyorsan yaparsın emin ol

ama "ben nasıl unutacagım seni" diye düşünmeye devam edersen unutamazsın

ömür boyu kurtulamazsın

yapacagım de ve o yönde çabala...

zor ama altından kalkabilirsin o yazdıklarından sonra ben inandım buna sende inan

herşeyin farkında olman güzel

sen çalmaya devam et, varsın aklına gelsin. ilk başlarda gelir ama sonra hiç anlamadıgın bi anda unutur gidersin

vazgeçme yolun uzun ve mesakkatli

senin yerinde olsam.. alırım elime bir kağıt baştan gözden geçiririm ilişkimi

onun bana söylediği ne kadar kötü söz ve teklif varsa hepsini yazarım bi kagıda

o aklıma geldiğinde yazdıklarımı okur ve yenilerini eklerim

bi zamandan sonra onun yoklugu daha az acı verir

sabır ve zaman senin arkadaşın

sakın ama sakın öyle bişey düşünme
başkalarıyla tanış
değerini bilcek insanlarla
senle yatakta beraber olma fikrinden önce senle hayatı paylaşma fikrinde olan insanlarla
kurtulmak için kimseyle beraber olunmaz olunmaz
sevdiğin için istediğin için beraber olursun yoksa aksi takdirde çok ama çok üzülürsün
ayrıca bu çocuk sanki sen beraber olduğunda sana karşı tüm ilgisini yitirip seni bırakıp gidecekmiş gibi geldi bana
şu an seni ona karşı çekici kılan tek şey beraber olmaman anlaşılan beraber olduğun an ondaki herşey biticek
yani seni bi sevgili gibi sevmiyor sanki sadece tek amacı beraber olmakmış gibi bi izlenim bırakıyor
amacına da ulaşınca sen yoluna ben yoluma hesabı

eminim sen yoluna ben yoluma hesabını yapıcaktır
ve ben sürekli ona git başka kıza kızmı yok derdim oda ben sadece sevdiğim insanla bunu dşünebilirim derdi. ama hiçte inanmazdım ama kalbimin yarısı o sözler yüzünden yelkenlerini batırdı:gitme:

sakın inanma yalanlmaz:
sadece hırs yapmış kafaya takmış seni her gün istiyorum da istiyorum diyen insan mı olur bi der iki der sonra senin kararına saygı duyup oturur aşağı ama seven insan bunu yapar o sebeple seninkinin yapmaması doğal
ki belki de başka kızlarla beraber oluyordu da senin gözüne girmek ve böylelikle de seni kandırmak için böyle diyordu
ya da belki de diğer kızlar hiç yüz vermedi o anlamda :sinifsinif:
cinsellik özel bişey birilerinin gönlünü yapmak uğruna yaşanacak vereyimde kurtulayım(!)gözüyle bakılcak bişey değil
hem ayrıca ne zorunluluğun var beraber olma hususunda
zaman gelir biriyle tanışırsın karşılıklı güzel paylaşımlarınız olur birbirinizi çok sever ve de değer verirsiniz bi ömrü karşılıklı beraber geçirme dileğiniz olur anca o zaman olur aşkın fiziksel hali olan cinsellik
yoksa aksi takdirde çook ama çook üzülürsün çok ağlarsın ayrılmak istersin ayrılamassın ayrılamamanın nedeni de bunun kendi kararın olmayışı dolayısıyla kendine duyacağın güvensizlik olur kendni ona mecbur hissedersin
ama o seni bırakıp gidecektir bu çok bariz belli
sakın ama sakın yapma onunla ilgili herşeyi çıkar at hayatından
bak o bu kadar çok istediği halde yılmamış ve beraber olmamışsın kendindeki gücü görmeye oradan başka yerimseniben

ya msnden falan silerim de face falan onlardan silemem hem onu kaybedp görmüyo olucam
resimleri falan herşey benden uzakta olucak.
açık açk söyliyim böyle pis biiri olmasına rağmen hala onu kendimden uzaklaştramıyorum
onu böyle sildikçe daha çok bağlanıyorum ve hergün ağlıyorum

Yaşınız 19,kocaman bir genç kız karşımda ama
aklı nerede onu anlayamadım...
siz, kim için kendinizi feda ediyorsunuz? ilişkilerde
inadına başkaları olmaz canım,size sürekli cinsellikten bahseden birinin,
amacını anlayamayacak kadar saf olduğunuzu sanmıyorum...
geceleri geç saatlere kadar dışarıda olmanıza,
internet cafelerde olmanıza,aileniz ne diyor,çok merak ettim...
19 yaşında bir bayan olarak,kendi kararlarınızı kendiniz verebilirsiniz amaaa
siz daha olgun ve mantıklı düşünemiyorsunuz,kendinizi her yönden kullandırtmayın lütfen...
kendinize yazık edersiniz,bırakın kime asılıyorsa asılsın,ondan uzak durun ve
bundan sonraki arkadaşlarınızı,daha adam gibi adam seçin ve
önceliğiniz hayatınıza yön vermek olmalı,okuyorsanız okulunuz,yoksa da
işiniz olmalı..ben böyle düşünüyorum,ve şunu unutmayın lütfen..
hayatta hiçbir erkeğe fazla değer vermeyin vee
hayatınızın merkezi haline getirmeyin derim...
sevgiler...

Son düzenleme:
tüm arkadaşlarım gerekli açıklamaları çok güzel ifade etmişler

buarada o çocuk kaç yaşında canım ve de okuyor mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…