ya msnden falan silerim de face falan onlardan silemem hem onu kaybedp görmüyo olucam
resimleri falan herşey benden uzakta olucak.
açık açk söyliyim böyle pis biiri olmasına rağmen hala onu kendimden uzaklaştramıyorum
onu böyle sildikçe daha çok bağlanıyorum ve hergün ağlıyorum
25 çalışıyo
ah be güzelim sen hiç haber falan okumuyormusun..yada bu tarzda yaşanmış olaylardan oluşturulan filmdemi seyretmedin..bu sana aşık değil..seni sevmiyor..seven insan sevdiğinden böyle bişet istemez..ha sen aşıksın senden büyük diye etkilenmişin...buda çok uzun sürmez sen klendine güvenini geri kazanınca...senin duygularındfa biter...ama bu tarz ilişkilerin sonunda.....böyle erkekler genelde birlikte olduktan sonra bir müddet daha faydalanır senden...ve sonrada..seni belkide başka arkadaşlaına bile sunmaya kalkabilir..bunların hepsi yaşanıyor..ve senin gibi genç kızlar bunu en güvendikleri insanlardan görüyorlar...bak bu kadar insan akıl veriş...sen derdini paylaşıyorsun ama yazılanları tekrar tekrar oku...algıla...algılamak istemiyorsun gibi geldi....
çünkü insan isterse düşünerek yapamayacağı çok fazla şey yoktur...senin bu yaşadığın çok kolay ...halledilebilir...senin kendine saygın olsun 25 yaşında hayatta şeyinden başka derdi olmyan birinin oyuncağı olacak kadar kendi
ne saygın yok mu ????
sana ve senden önce tüm destek ve derman olan arkadaşlara çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
birazda olsa ona nefretm olmaya başladı bunları görüyodum beni kullandığını biliyodum
ama çevremdekilerinde görüşlerni almak istedim sizlere teşekkr ederim.....
harbidende sevmiyomuş zaten sevdiğni sanmıyodum okadar rahat konuşuyoki
bana zor gelicek ama inş üstesinden gelebilirim eğer birdaha msnde bana bişeyler yazarsa ne dicem peki ?
ne yapıyo bu çocuk hiç anlamıyorum sırf o kurtulsun bende kurtulim die bekaretimi vrmk istiorum ama ileriyide düşünüyorum beni bırakmasından korkuyorum çok kararsızım
düşüncelerinize ihtiyacım var???
hata yapma bence bekaretını versen emınım senı bırakıcaktır senı bırakıcak bırısıne neden sana sıt bısı veresınkı..zaten ılıskınız hep bı barıs bı kus devam etmıs saglam temellerıde yok..senle sadece senı ısteyen bırıyle bırlıkde olmak yanlıs bence..eger senı sevıyosa daha farklı bakardı herseye yakın arkadasım dedıgn kısınıde ondan asagı kalır yanı yokmus sen yakın arkadasım dıyosun aceba onun ıcınde oylemıdır ılıskılere 3. şahıslar karıstırılmamalıdr..
ozaman once onu sıl bence canım..o kız zaten benim bütün sevdklerime el koyuyo hep merak ediyo
ama buna fazla sardı
kararım hala unutamadım ama unuttum gibide bilmiyorum çok kararsızım
biyandan nefret ediyorum biyandan seviyorum kıskanıyorum onu o kızdan baktım şimdi msnden silmiş ama diğer msninde ekliyim napıyo anlamıyorum
Bak emin ol şurada sana birrşeyler anlatan anlatmaya çalışan insanlar (ben dahil) daha ağırlarını yada daha değişik türlerini gördü geçirdi..
ama hiçbiri buna yenik düşmedi..tamam kolay olmadı kimse için ama bak herkesin bir hayatı var..
ben aşkımı dağlara taşlara haykırdım.ama dağ taş işte pek sallamadı beni :)
oda sallamadı..acımasızca çekti gitti...ben eminimki birdaha böylesine deliler gibi sevemem kimseyi..ama kendime tekrar bir şans verdim..
gelecekte başka bir insanla evleneceğinin bilincindeysen onu zihninden silip atmak okadarda zor değildir eminim..eğer gerçek bir aşksa paylaştıklarınız samimiyse zaten cinsellik 2.planda kalıp sırasını bekler.elbette onada sıra gelir zaten..ama bu yaşta cahil gönlüne aldanıpta hayatını mahvettiğine değmez tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?