Derman ablalarım siz fikir verin :(

canıııımm bak :teselli: herkes ne güzel yapma etme yazmışşş...
Dinlemiyosan anlamıyosan o zaman ver gitsin ne diyelim başkaa aaaaaaa.....

25 yaşındaki düdüğün biri 19 yaşındaki bir kızdan medet umuyorsa, emin ol vardır bi b...luk.

sen, onu takıntı etmiş olmayasın.

yaşı büyük, çalışıyor, eminim ağzı da iyi laf yapıyordur. arkadaşlarının yanında seni havalı da gösterir. ama emin ol köprüyü geçene kadar....

pişman olacağın şeyleri en azından bu kadar küçük yaşta yapma....

yapacaksan da o istediği için değil, sen istediğin ve hazır olduğun için yap....

yaşına bakınca bu adamın zaten iyi niyetli olmadığı ortaya çıkıyor.
hatta daha ahlaksızca geldi yaptığı..

arkadaşlara katılıyorum,
bekaretini vereceksen seni sevmeyen birinin sana ilgisi artsın diye verme.
gerçekten seviyorsan, istiyorsan ve o da sana değer veriyorsa yaşa cinselliği.
hani çok güçlü duramıyorsun bu konuda, yani bu adam konusunda.
ve eğer ki ilk onunla beraber olursan çok canın yanar. zor kaldırır psikolojin.
çünkü muhtemelen o seninle bir süre yatar,seni istiyorum diye sana gelir. sonra da gider başkasıyla çıkar,evlenir.

olabildiğince uzak dur bu adamdan, çünkü sana saygısı yok.
hani ikiniz de birbirinize arzuyla yaklaşırsınız anlarım,
ama sen istemiyorum dedikçe, sapık gibi seni istiyorum diye sana gelmesi hoş değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
İsteyenin bir yüzü kara mantığıyla hareket eden bir dallamanın peşinde yitip gidecekse hayatın,durma,koş,ama tökezlediğinde emin ol bir tekme de ondan yiyeceksin.O sırada sevdiceğin elini başka bir kızın omzuna atmış ve nıhahaaaa diye gülüyor olabilir.
Çok mu Türk filmi seyretmişim yoksa kafamçokkarıştı

Ama yaşayacakların ve şu andaki ikilemin bana bunu hatırlattı napayım:sm_confused:

ah be güzelim sen hiç haber falan okumuyormusun..yada bu tarzda yaşanmış olaylardan oluşturulan filmdemi seyretmedin..bu sana aşık değil..seni sevmiyor..seven insan sevdiğinden böyle bişet istemez..ha sen aşıksın senden büyük diye etkilenmişin...buda çok uzun sürmez sen klendine güvenini geri kazanınca...senin duygularındfa biter...ama bu tarz ilişkilerin sonunda.....böyle erkekler genelde birlikte olduktan sonra bir müddet daha faydalanır senden...ve sonrada..seni belkide başka arkadaşlaına bile sunmaya kalkabilir..bunların hepsi yaşanıyor..ve senin gibi genç kızlar bunu en güvendikleri insanlardan görüyorlar...bak bu kadar insan akıl veriş...sen derdini paylaşıyorsun ama yazılanları tekrar tekrar oku...algıla...algılamak istemiyorsun gibi geldi....

çünkü insan isterse düşünerek yapamayacağı çok fazla şey yoktur...senin bu yaşadığın çok kolay ...halledilebilir...senin kendine saygın olsun 25 yaşında hayatta şeyinden başka derdi olmyan birinin oyuncağı olacak kadar kendi
ne saygın yok mu ????

sana ve senden önce tüm destek ve derman olan arkadaşlara çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
birazda olsa ona nefretm olmaya başladı bunları görüyodum beni kullandığını biliyodum
ama çevremdekilerinde görüşlerni almak istedim sizlere teşekkr ederim.....
harbidende sevmiyomuş zaten sevdiğni sanmıyodum okadar rahat konuşuyoki
bana zor gelicek ama inş üstesinden gelebilirim eğer birdaha msnde bana bişeyler yazarsa ne dicem peki ?

ne yapıyo bu çocuk hiç anlamıyorum sırf o kurtulsun bende kurtulim die bekaretimi vrmk istiorum ama ileriyide düşünüyorum beni bırakmasından korkuyorum çok kararsızım
düşüncelerinize ihtiyacım var ???

hata yapma bence bekaretını versen emınım senı bırakıcaktır senı bırakıcak bırısıne neden sana sıt bısı veresınkı..zaten ılıskınız hep bı barıs bı kus devam etmıs saglam temellerıde yok..senle sadece senı ısteyen bırıyle bırlıkde olmak yanlıs bence..eger senı sevıyosa daha farklı bakardı herseye yakın arkadasım dedıgn kısınıde ondan asagı kalır yanı yokmus sen yakın arkadasım dıyosun aceba onun ıcınde oylemıdır ılıskılere 3. şahıslar karıstırılmamalıdr..

bişey değil..herkes senin gibi genç bir kızın başına kötü bişey gelmesin diye uğraşıyor....
eğer onu msn den ssilersen sana bişey yazamaz...seni sadece cinsellik olarak gören ve değer vermeyen birisini..msn den silmek aslında çok kolay.....

eğerki silmedin sana yazdı veya sana msj attı...o zamanda sen ona cvp verecek kadar....aciz ve zayıf değilsindir...zaten cvp verirsen hala senden beklentisi olur ve seni hafifi kolay görürü...sen kendi olduğun gibi ağır olduğunu ona ve çavrendekilere fark ettir...ama ilk önce kendin ianan bence...sen bir erkek yüzünden acı çekecek kadar zayıf bir kişilikte değilsindir...

o kız zaten benim bütün sevdklerime el koyuyo hep merak ediyo
ama buna fazla sardı

bence sen yine kendi duygularınla hareket ediceksin yorumların bunu gösteriyor ama bende eklemek istiyorum kimse vazgeçilmez değildir...

hay allah yaaa...bu nasıl bi adam yaa...sakınnn sakın ha uyma ona.... bırak ne hali varsa görsün.

kararım hala unutamadım ama unuttum gibide bilmiyorum çok kararsızım
biyandan nefret ediyorum biyandan seviyorum kıskanıyorum onu o kızdan baktım şimdi msnden silmiş ama diğer msninde ekliyim napıyo anlamıyorum

diğer msnsini kullanmıyordur belki

kullanıyo şimdi açık ama görebiliyorum
naptığını hiç çözemiyorum siliyosun madem niye toptan silmiyosn? amacı ne hiç anlamıyorm

Bak emin ol şurada sana birrşeyler anlatan anlatmaya çalışan insanlar (ben dahil) daha ağırlarını yada daha değişik türlerini gördü geçirdi..
ama hiçbiri buna yenik düşmedi..tamam kolay olmadı kimse için ama bak herkesin bir hayatı var..
ben aşkımı dağlara taşlara haykırdım.ama dağ taş işte pek sallamadı beni :)

oda sallamadı..acımasızca çekti gitti...ben eminimki birdaha böylesine deliler gibi sevemem kimseyi..ama kendime tekrar bir şans verdim..

gelecekte başka bir insanla evleneceğinin bilincindeysen onu zihninden silip atmak okadarda zor değildir eminim..eğer gerçek bir aşksa paylaştıklarınız samimiyse zaten cinsellik 2.planda kalıp sırasını bekler.elbette onada sıra gelir zaten..ama bu yaşta cahil gönlüne aldanıpta hayatını mahvettiğine değmez tatlım..

oyy kuzucum oyy...boşverr...ondan çok çok daha iyilerinin dünyada yaşadığını göreceksin...bırak gtsn...çocuk daha o yaa..sen brz olgun ol..uzak dur bence

durumumu şöyle izah ediyim ondan sonra binlerce insanla beraber oldum ama o hep aklımdaydı bana hep derlerdiki sen neden böylesin neden durgunsun ?
o çıkmıyodu aklımda ne yaptıda ben böyle oldum hiç anlamıyorum cinsellik meselesine gelince çok düşündüm hatta deli gibi planlar bile kurdum hani şöyle olsa şöyle kurtarırım diye ama aptalca bi düşünceymiş o konuda kendimi geri çektim onunla olunca sanki kuş oluyorum :1hug: ama ondan ayrıldığım zaman içime kötü şeyler oluyo ne biliyim hayattan kesiliyorum bunu çözemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…