Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

aydo canım estee goz kremının tam adını yazar mısın?
ben de daha önce ufak bir boy kullanmıstım, simdi 1.5 la yapıyorum aslında kalın degil de
ıgnesı kısa olunca sadece sıvrı kısmını goruyoruz ıgnenın beden kısmı gorunemedıgı ıcın 1.5 bana da kalın gelmıstı ama hepsının kalınlıgı aynıymıs
bıraz uzun olunca goz hafıften korkuyor
hepsı gırmıyor zaten merak etme canım

aydo pardon üstteki mesajları hıc okumadan yazmısım
simdi gordum mesajını.çok teşekkürler

Okuduğum kadarıyla 1,5 luk iğneler maximum kuvvet uygulasan bile 1.3 mm giriyomuş. Yabancı sitelerde profesyonel dermaroller seanslarının fotoğraflarını gördüm biraz gözüm korktu açıkçası. Doktorlar bayaa kanata kanata yapıyorlarmış. Bu konuda iki görüş var. Daha agrasif (bastırarak ve kanatarak) kullanımın daha fazla kolajen üretimine neden olduğunu,doktorların bilerek bu yöntemi kullandıklarını,fakat seans aralıklarının en az 6 hafta olması gerektiğini savunuyorlar. Diğerleri ise bunun tamamen pazarlama stratejisi olduğunu profesyonel dermaroller tedavisi uygulayan doktorların bir nevi ev kullanıcılarına göz dağı vermek ( uzun iğne ile kendiniz çalışmayın) yada yaptıkları işlemin faydasız olduğu hissi yaratmak ( kısa iğne yeterince derine giremez, boşuna uğraşıyorsunuz) için ortaya attıkları birşey olduğunu anlatıyorlar.
Okuduklarım doğrultusunda benim için en ideal iğne boyunun 1,5 olduğunu sonucuna vardım. Daha çok hamilelikten sonra oluşan çatlaklarıma ve kilo verdikçe buruşma ve sarkma belirtileri gösteren göbeğimin alt tarafına yoğunlaşacağım. Çatlak tedavisinde en iyi sonucun tek iğne yöntemiyle alındığını okudum.Bir de dudak üstündeki kırışıklıklar için yine tek iğneyi öneriyorlar.
Selülit kremini sürdükten sonra üzerinden dermarollerla geçmenin (yada tam tersinin ) de çok faydalı olacağını düşünüyorum. Çünkü ne kadar masaj yaparsak yapalım o kremler tam anlamıyla emilmiyor vücut tarafından.
Saç dökülmesi sorunu yaşayanlar inanılmaz sonuçlar almışlar. Bir de gerçekten bu ürün için işe yaramaz, palavra falan diyen bir kişi bile yok. Ben de çok umutlandım açıkçası. Ürün elime geçer geçmez başlayacağım. Fotoğrafçılıkla uğraşan bir arkadaşım var. Öncelikle sorunlu bölgelerimin makro çekimini yaptıracağım. Böylece oluşacak değişimi daha iyi takip edebilirim diye düşünüyorum.
Jayjay sendeki son gelişmeleri de paylaşırsan sevinirim.

canım aynen ben de doktor uygulamalı lafını pazarlama stratejisi olarak görüyorum
sonuc olarak ben evde yaptım dra gitmedim
kafama da sürmüstüm ama o kadar acıyor kı o sac derisi kıkırdak gibi bir doku ya
sonra vazgectim cunku sacımda sorun yok da belkı daha hızlı uzar dıye dusunmustum uyarı nedenıyle..

saca kullanacaklar acıycagını bılsın ohaoldumsmile
evet ben de ise yaramıyor diyeni görmedim sadece zamana ihtiyacları var
cunku beden kendını hemencecık onarmıyor kı hucrelerın buyume ve bolgeye ıntıkal
etmesı ve bu seansların bellı sayıda uygulanması zaman alan ısler
ben 9. uygulamayı yaptım ve cildim kremle vs ile alınamayacak bır sonuc aldı
ancak gozumun altına sokamadım
keske zamanında gözaltı icin olanı da alsaymısım
erteleyıp zaman kaybettım cunku ben zaten uzun suredır cıldıme bunu uyguluyorum
belkı sımdıye gozaltım da daha ıyı durumda olacaktı
ama göz kenarlarını haşat ettim diyebilirim :ecrin_bebek:
asla kırışamıycak

son 1.5 ıle yaptıgım uygulamada, emlayı 2 kez surdum
cıldım cok uyusmustu,hazır ıyıce uyusmusken daha cok kanal acayım dedım
fakat bunun ıyılesme surecı bıraz uzun oldu, sadece alnımda ıgne delıklerı kadar
bazı mınık kanamalar oldu yanı kan akmadı ıgne ucu kadar kan cıkıp kurudu

yuzumde hıc kanama olmadı
ben o drların ne yaptıgını merak edıyorum sahsen :bbo:
yuzun kanaması bu urunle aslen mumkun degıl
ama aknelı bır cıltse, o ıltıhaplı derı gerılıp evet kanayabılır

son uygulamamda 1 defa degıl,su ana kadar cılt 3. kez ust derıyı degıstırdı
soyle kı peeling yapıyorum, ılk bır ıkı gun ıyı
bır bakıyorum cılt tekrar kurudu, dokulmeye ıhtıyacı var tekrar asitli bir peeling yapıyorum
yıne kuruyor yıne dokuluyor
bu defa tam yapmısım
ve demek kı uzun boy ıgneler ıle yapılan senasların arası daha uzun olmalı
dıger ebatlar ıle 2 haftada bır yapıyorsanız 1.5 ıle 4 haftada 1 uygulama
bence yuz ıcın daha uygun
cunku cıldım halaaaa onarım surecınde

bence roller edinen kisinin hem cılt hem vucut ıcın en ılerı cılt bakım urunlerını de
temın etmesı sarttır
yanı peeling nemlendırıcı bır tonik, nem maskesı, iyi bir gunes koruyucu
cok ıyı nem veren bır gece kremı vs sart
yoksa yuzunuz gerilip kaşım kaşım kaşınıyor
kollarıma uyguladıgımda derisi asla olmadıgı kadar yumusak olmustu
bacagıma hıc surmedım cunku yapmam ıcın bır nedenım yok
kalcama sürdüm pürüzler icin, cok acıdı
ben vucut ıcın şu sporcuların kullandıgı bır spray var
ondan edınmeyı dusunuyorum ama adını bılmıyorum
hanı futbolcular tekme yıyınce dr kosup bırsey püskürtüyor
acı ıcınde kıvranan futbolcunun yuz ıfadesı bırden degısıyor ya o neyse ondan alıcam
kalcama fılan yaparken o sprayı kullanıcam
emlayla ugrasılmaz bedene uygularken
gogus bolgem, kollarım karnım acıdı dıyemem
ama sırtım cok kasındı gıdıklandı kendım yapamadım
kızkardesıme verdım o da dalga gecer gıbı hahaha dıyıp sürüyordu tam olmadı o bolge
o sprayın ne oldugunu bılen varsa adını yazsın lutfen
bende son durum bu

jayjay sana yinede göz kreminin tam adını yazayım Advanced night repair eye recovery ...fakat bunun serumu varsa şayet elinde kullanmaya devamö et derim ısrarla... kızlar ben gg den 1.5 roller sipariş verdim geldi ...dün uygulama yaptım vucuduma igneler kalın ama çelik olup olmadığından biraz şüpem var iğnenin vucuda girip girmediğini anlayamadım acı vardı kızarıklıkta oldu...giriyordur dimi ?bacaklarıma uyguladım alan geniş olduğu için birazda acıdan canım sıkıldı + çarpı işaretlerini yaptım sürerken kolay yolu varmı ? acısı içinde buz sürüp öyle yapsak ne diyorsunuz..jayjay sen spreyli soruyorsun ama madem rollerla kanal açıldığına göre cilde sürülen emla ve benzeri şeylerde cilde nüfus etmiyecekmi neticede kimyasal değilmi bunlar bence yüzüne sürme bunları birde buzla dene ..ben buzla deniyeceğim ...

ayrıca yüzüme 0.5 kullandım ...boynuma 1.5 yapacağım benim boynumda kırışıklıklar var etkisini daha net görürüm...birde kızlar selülit illletinden kurtulamıyorum geçenlerde dercine aldım 1.5 rollerdan sonra deracine kullanıyorum bende inşallah etkisini görürüm..buğünde şu metal terapi dedikleri cinsten bir korse aldım...çok para verdim düzenli kullanan biri tavsiye etti bakalım işe yararsa sizede söylerim alın diye selülit derecem 3...çok yani şu internette ne bulduysam yapıyorum valla:)))sonumuz hayrolur inşallah...:)))))))))))))))))))

Canım roller seansından önce emla kremi mutlaka temizleyin yazmışlar. Bir de alkol içeren ürünleri tavsiye etmiyorlar.

Ben selülit için çok umutluyum açıkçası. Önceden vichy nin kremlerini kullanmıştım masajla, az da olsa sonuç almıştım. Dermaroller la uygulayınca çok daha etkili olacaktır eminim. opuyorumnanaktan

aydo benım de kalcam acıdı sahsen
vucuttakı sinirlerin yogunlugu bazı bolgede daha fazla
mesela yüzde alın ve buruna yakın kısım boyun bolgesı acırken
yanagın yalara dogru kısmı acımıyor
kollarım ve karnım hıc acımazken kalcam acaıp acıyor
en az sinir yogunlugu sanırım sırtımızda, orda bıle asırı gıdıklanma hıssı nedenıyle suremedım
kardesıme yaptırdım
bacagın daha hassas olcagını dusunuyorum acımıs olabılır
buz degılde hanı derın dondurucuda bekletılen ya da kaynar suda ısıtılan jel kapsülleri oluyor ya
next marka var bızde ondan kullansan?dayarsın bacagına hem erımez hem kolay olur
1.5 bana da kalınmıs gıbı geldı ama ıgneler aslen aynı kalınlıkta
uzadıgı ıcın ucu sıvrı gorunuyor ve ıgnenın govde kısmı yuvarlak oldugundan oyle algılıyoruz
o sprayı kesınlıkle bulup alıcam sonuc olarak kalcama yapmam lazım
estenın goz kremını de alıcam sen öneriyorsan mutlaka iyidir

can sıkıntısı konusunda haklısın, ki vucut genis bir alan yüz gibi de degil
aman bunalıp da seanslarını aksatma sen sonucu daha net gorursun selulıt varsa

emla krem konusunda fikrim su;
ben emlayı suruyorum 20 dk sonra tekrar krem gecıyorum 3 dk daha durup
sonra yuzum emlalı ıken derma rollerı uyguluyorum
ısım bıtınce yuzumu hemen yıkıyorum
baska bır krem suruceksen yuzunu yıkadıktan hemen sonra sür
cunku o kanallar 20 dk kadar acık kalıyormus
yanı emla surmus olman kremın daha etkın olmasını engellemez
hemen yıka ve kremını sur
ama o vucut kremlerı bıraz sızlatabılır sahsen iclerinde portakal limon biberiye vs gibi
bitkilerin özleri oluyor genelde selulıt urunlerınde
ve sızlatır dıye dusunuyorum

Son düzenleme:
ayda baska bildigin böyle güzel krem serum maske gunes kremi filan var mı?
bana yazarsan sevinirim her türlü makyaj ürünü cilt bakımı parfüm krem önerisine acıgım

pardon metal korse ne? ben de alısverıs yapmayı cok sevıyorum aydo
simdi meraktan bıle olsa gıder alırım

Jayjay yazılarını okudukça acayip umutlanıyorum. Rollerım gelse de başlasam bir an önce.hihoyyyt
Benim sipariş ettiğim sitede 1,5 luk roller seanslarının 6 hafta aralıklı olması gerektiğini yazmışlar. Ben de şimdilik öyle yapıcam bakalım. Tabii bence yaş, metabolizma vs ile çok alakalı. Herkesin iyileşme süreci aynı olamaz sonuçta.

Saç için okuduğum kadarıyla 0,5 lik kullanıyorlar. Özellikle saç dökülmesi sorunu olanlar bahsettiğin yanmadan çok hoşlanıyorlarmış. Hemen arkasından kullandıkları serumları sürdükleri için daha da fazla yanma oluyormuş. Normal masajla uygularken bile yakıyormuş o serumlar. Dermaroller la kim bilir nasıl olur? Ama hepsi çok memnun.Yıllardır kullandığımız ürünler hep boşa gitmiş yazanlar bile var.

luffe bence 0.5 sac ıcın kucuk olur hanı tamamen sacı olmayan ıcın evet de
benım sacların o ıgnenın kafaya temasını engelledı mesala
bastıra bastıra yaptım oyle temas edebıldı ıgne
bence selulıt ve catlak ıcın gordugum kadarıyla daha ıyı bır urun olmasa gerek
bır de cıldımı anıden gerce daha ıyı olucak onu beklıyorum ben

jayjay güneş kremi olarak laroche -posay 50 faktör anthelıos xl lotıon kullanıyorum ..100 ml lik bir arkadaşıma cilt dr. tavsiye etmişti..yalnız bu vucut kremi bunu yüzüme kullanıyorum çekinmeden alabilirsin ben çook memnunum sürdüğümde sanki fondoten kullanmışım gibi cildimi güzelleştiriyor...gerçekten süper... eczaneden geçen sene . birde lancome reenergıe R.A.R.E soın lıftıng avance bunun yüz içini ve göz içinide iyi ...ben bunun gözünü deneme amaçlı aldım şimdilik kullanıyorum yüzüde alacağım ...dermarollerdan sonra bu çok etkili olur diye düşünüyorum ...tester kullanmıştım 15ml lik olumlu hissetmiştim yüzüm daha lıftıng açıdan güzelleşmişti...şimdilik olumlu bulduğum ve arkadaşlarımada tavsiye ettiğim ürünler bunlar...korseye gelince metal terapi dedikleri selülit için bir korse ben pantolon tipini aldım tayt gibi...kullanan biri olumlu olduğunu söyleyince cesaret ettim yoksa çok para valla...

özetleyeyim güneş kremi La roche
Advance night repeır yüz serumu ve göz kremi
lancome energıe lıfting kremi tercihen gözü aynı serinin ...
esteyi sakın bırakma ayrıca ıdealıst sanki pudra kullanmışsın gibi yapıyor gözenekleri sıkılaştırıyor ...bunuda öneririm ...alırsanda strawberry den al 2 haftada geliyor...

aydo canım cok tesekkurler
yuz temızleme ıcın neler kullanıyorsun?
makyaj ıcın kullandıgın markalar neler fondoten vs?bır de parfum
ay cok sordum ama merak edıyorum
esteenın mor sıse serumu (ıdealıst ) mor bır ısıltı gıbı bırsey ıcerıyor farkettın mı
o da cıldın renk tonunu duzgun gosterıyor
degısık bır krem

Ben de güneş kremi olarak Benev'in saf titanium dioksitini kullanıyordum. Gündüz nemlemdiricisine 1-2 damla karıştırıp sürüyorsun. Bana çok mantıklı gelmişti. Çünkü bütün güneş koruma ürünlerinde koruma kısmını titanyum dioksit sağlıyor, geri kalanlar ise nemlendirme ve emilim için ekleniyormuş. Benev'in kimyasal peeling ürünlerinden de çok memnun kalmıştım. Dermeroller için de serumlarından almayı düşünüyorum bakalım.

moon o degil o urunu de cok merak ediyorum
şu ürünü de çok güzel gözenek icin
http://www.esteelauder.com/product/images/311x311/9MTF_311x311.jpg
bir de bana douglas ta önerdiler almadım ama sanırım bu da benev gibi glycolic acid iceriyor
ısınan bır urundu galıba gözenekler lekeler ve üst deriyi soymak icin kullanılıyor

http://beaut.ie/blog/wp-content/uploads/2009/05/estee-lauder-idealist.jpg
ama benım kremı bulamadım ben ıdealıst serısı sanıyordum sanırım degil
siseyi bir bulayım, benimki bitti siseyi acmaya calıstım olmadı çekiçle kapağına bir vurdum
cimri jayjay metal kısmı koltuga fırladı heheh
sonuna kadar kullanıcam atamam oyle ıcınde hala krem var
CP serum adı tam ismini bilmiyorum

Benevin titanium dioxide i gercekten bence dünyanın en iyi urunu
2 yl kullandım su an dermalogicanın ürünlerini kullanıyorum
ama tekrart benev alıcam
su ana kadar benevden glycolic acid jel
titanium dioxide
pure squalene serum
hyluronic acid krem- ve jel
jeli hemen bitti sinir etti benilmaz: o yuzden kremını onerırım gramajı kucuk ama uzun sure yetıyor
salisilik acid cleanser bunu sac ve vucuduma kullanıyordum genelde
sactakı ve vucuttakı yaglanmayı yok edıyor haftada 1 kullandım
yüz icindi ama vucud ve saca kullandım ben
cildim biraz kuru yüzüme olmazdı
pearl cleanser
vitamin c serum -jel gibi olan
silicon spray
ve dermalift serum kullandım
%90 memnun kaldım diyebilirim memnun olmadıgım urunler
gramajı nedenıyle ufak olan hyaluronic acid jeldi hemen bitti :umursamaz:

luffe benevin glycolic acid dısında baska ne gıbı kımyasal peelıng urunlerı var?
sen hangılerını kullandın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…