Okuduğum kadarıyla 1,5 luk iğneler maximum kuvvet uygulasan bile 1.3 mm giriyomuş. Yabancı sitelerde profesyonel dermaroller seanslarının fotoğraflarını gördüm biraz gözüm korktu açıkçası. Doktorlar bayaa kanata kanata yapıyorlarmış. Bu konuda iki görüş var. Daha agrasif (bastırarak ve kanatarak) kullanımın daha fazla kolajen üretimine neden olduğunu,doktorların bilerek bu yöntemi kullandıklarını,fakat seans aralıklarının en az 6 hafta olması gerektiğini savunuyorlar. Diğerleri ise bunun tamamen pazarlama stratejisi olduğunu profesyonel dermaroller tedavisi uygulayan doktorların bir nevi ev kullanıcılarına göz dağı vermek ( uzun iğne ile kendiniz çalışmayın) yada yaptıkları işlemin faydasız olduğu hissi yaratmak ( kısa iğne yeterince derine giremez, boşuna uğraşıyorsunuz) için ortaya attıkları birşey olduğunu anlatıyorlar.
Saç dökülmesi sorunu yaşayanlar inanılmaz sonuçlar almışlar. Bir de gerçekten bu ürün için işe yaramaz, palavra falan diyen bir kişi bile yok. Ben de çok umutlandım açıkçası. Ürün elime geçer geçmez başlayacağım.
Jayjay sendeki son gelişmeleri de paylaşırsan sevinirim.
jayjay sana yinede göz kreminin tam adını yazayım Advanced night repair eye recovery ...fakat bunun serumu varsa şayet elinde kullanmaya devamö et derim ısrarla... kızlar ben gg den 1.5 roller sipariş verdim geldi ...dün uygulama yaptım vucuduma igneler kalın ama çelik olup olmadığından biraz şüpem var iğnenin vucuda girip girmediğini anlayamadım acı vardı kızarıklıkta oldu...giriyordur dimi ?bacaklarıma uyguladım alan geniş olduğu için birazda acıdan canım sıkıldı + çarpı işaretlerini yaptım sürerken kolay yolu varmı ? acısı içinde buz sürüp öyle yapsak ne diyorsunuz..jayjay sen spreyli soruyorsun ama madem rollerla kanal açıldığına göre cilde sürülen emla ve benzeri şeylerde cilde nüfus etmiyecekmi neticede kimyasal değilmi bunlar bence yüzüne sürme bunları birde buzla dene ..ben buzla deniyeceğim ...
Ben de güneş kremi olarak Benev'in saf titanium dioksitini kullanıyordum. Gündüz nemlemdiricisine 1-2 damla karıştırıp sürüyorsun. Bana çok mantıklı gelmişti. Çünkü bütün güneş koruma ürünlerinde koruma kısmını titanyum dioksit sağlıyor, geri kalanlar ise nemlendirme ve emilim için ekleniyormuş. Benev'in kimyasal peeling ürünlerinden de çok memnun kalmıştım. Dermeroller için de serumlarından almayı düşünüyorum bakalım.
Ben de güneş kremi olarak Benev'in saf titanium dioksitini kullanıyordum. Gündüz nemlemdiricisine 1-2 damla karıştırıp sürüyorsun. Bana çok mantıklı gelmişti. Çünkü bütün güneş koruma ürünlerinde koruma kısmını titanyum dioksit sağlıyor, geri kalanlar ise nemlendirme ve emilim için ekleniyormuş. Benev'in kimyasal peeling ürünlerinden de çok memnun kalmıştım. Dermeroller için de serumlarından almayı düşünüyorum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?