Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

Ben de ilgilendim bu dermaroller ile.. Çok da merak ettim.. Ama biraz daha bekleyebilirim benim işim acil değil Allaha şükür.. Sizleri takip etmeye devam edicem. Bir de Watsons mağazasına gittiğimde sorucam bakalım getirtebiliyor mu? Hatta onlar kendileri de yaptırırlar watsons markası ile. Ucuz da olur.. Bence sizler de talepte bulunun ne kadar talep o kadar arz di mi? :enbuyukkk:

ben 1mm sipariş ettim ve ilk uygulamayı dün yüzüme boynuma, dekolteme ve bacaklarıma yaptım.bu arada 58 tlye aldım ggdan.Emlasız uyguladım, ama çok narin olmadığım halde yüzümde zorlandım.dişimi sıka sıka yaptım. 1 saat kadar bir kızarıklık oldu.sonrasında geçti.Ama ben 1mm den memnun kaldım.zaten 1mmnin bile hepsi girmiyo deriye.ya da ben canım acıdı diye bastırmadım ilk uygulamadan çekindim diyelim.Bir dahakine emla almayı düşünüyorum yüzüm için. vücut uygulaması biraz daha kolaydı.
ama haftada bir mi yoksa ne kadar sıklıkta uygulamam gerektiğine karar veremedim burda yazılanları okusam da.:)

chemistt neden emla almadın, valla ben de cok pısmanım ılk zamanlar kullanmadıgıma
benım kızarıklık 2-3 gun suruyor
napıyorum ben acaba nasıl sert uyguluyorsam perisan ettim valla bastıra bastıra
vucudunun neresıne yaptın?
bır de sende de kaşıntı oluyor mu ?

slm kızlar bende güneş lekelerım için almak istiyorum bu ürünüüü nerden alabılırımm lınk atarmısınız

famille cevabın için teşekkürler ben de 1.5mm alayım diye düşünüyorum.ebaydan alışveriş zor olur diye düşünüyorum.Hangi marka daha iyi acaba araştırma yapıyorum.

nerden nasıl ucuza alnır lütfen yardımm lekeler içn sadece alcam 25 yaşş buarada.. hafif lekelr varrrr..

ben ebaydan almıştım 39 gün kargo bekledim ancak geldi
satıcıya agzıma gelenı yazdım kesin yine dolandırıldım,ya da sigortasız kargo oldugu icin
yolda kayboldu ve hicbirsey de iddia edemezsin yine havanı alıcaksın kızım diye düsündüm
neyse ki 39 günden sonra alabilmiştim

Ahh arkadaşlar sormayın. Bende aldım ebaydan fakat üzerine adımı yazdırmayı unuttum. Sadece adresim yazıyo. ben üstüne soğuk su içeyim. Satıcıya mail attım arasanızda üzerine adımı ekleseler dedim. Uğraşıcam dedi ama bilmiyorum yaparmı zaten zor msj yazıyo klava:
Bu arada demin nu skinim geldi hihoyyyt şuan onu inceliyorum. boshayallersmile

Arkadaşlar nu skin başlığı neden kapanmış bi bilgisi olan var mı?
Moderatorler umarım bizi bilgilendirir. Çok ilginç geldi bana o konuyu kapatmaları. Burda nasıl dermaroller hakkında veya başka bişy hakkında rahatça konuşabiliyorsak nu skinide rahatça konuşabilmeliyiz.
Nu skinim geldi fakat kullanımı çok karışık hiç öğrenemiycem galiba

pink panter sitesinde kullanım videosu var turkce seslendırılmıs
ona bakıp uygulayabılırsın sanırım

pink panter hayırlı olsun kac dolara maloldu sana?
gümrükten nasıl da gecti paketin, normalde kesinlikle geri döner
ya da bir sürü vergi alırlardı
agırlıgı ne kadar acaba bu cıhazın kutuyla beraber?
ben sormustum kargo 45 dolar ıstemıslerdı ve agır dedıler
zaten guvenemedım almaya dolandırırlar fılan dıye vazgectım herseyın benzerıı yapıyorlar
bunun yapsalar ayırt da edemem orıjınalı bılmedıgım ıcın

nu skının sitesinde kullanım videosu var turkce seslendırılmıs
ona bakıp uygulayabılırsın sanırım ben ızlemıstım
zaten elıne bır spray sıkıp
metal kısmı tutup kremlerınle sürüceksin her asaması vardı hatırladıgım kadarıyla
ıcınden kullanım klavuzu cıkmadı mı?
sanırım metal kısmı elın o sprayla ıslatılmısken tutman lazım
bır de nylon bır tabaka vardı onu cıkarın dıyordu konusan kadın.

Saol cnm. Şuan önümde nuskinim hihoyyyt
Ama yarın yapmaya başlıycam çünkü şuan akşam. Gündüz gözüyle görerek yapayım ki farkı daha iyi göreyim. Birde yarın gündüz yapmadan önce fotomu çekcem.Cnm videosunu izledim ingilizcesini gördüm. Gayet anlaşılıyordu videosu ama yinede türkçeside varsa türkçesinede bakabilirim. Ama sitede türkçesini görmedim
Ben dermarolleri ebaydan aldım. Nuskini tr dn aldım ne olur ne olmaz diye. Sonuçta garantili olması önemli. Arada çok fazla fiyat farkı yoktu o yüzden trden almak daha mantıklı. Ama ebaydan da ageloc bittikçe alacam. Bilyosun küçük ürünler rahat geliyo
Nuskin 670 liraya patladı ohaoldumsmile bilmiyorumkismile
Bayağı baydım bilmem kötümü ettim. Bunu en iyi yarın söyleyebileceğim. Yarın mesajlarımı bekleyin anacım :jeyyar:

pink panter ben de çok merak ediyorum şu nu skini ve alıcam en yakın zamanda inşallah.gelişmeleri bildirirsen çok sevinirim canım.ilk yapışta bile fark oluyormuş.bakalım o farkı sende görecekmisin çok merak ediyorum .

az önce bende 0.5 mm dermaroller uyguladım .....bu defa çok acıttı ya ,valla zor dayandım.

pink trden almakla ıyı etmıssın
bırsey olsa garantısı yok fılan usadakı satıcıyla nasıl uzlasıcaksın
iste bana dedıler kı agır oluyor dandırık bır kargoyla gondermek ıstemedıler
onlar da kendı mallarının postadakı guvenlıgını dusunuyorlar tabı haklı olarak
resımlerını cek lutfen
bızımle paylasmak ıstersen goz agız kısmını paintte karalarsın
kım oldugun anlasılmaz bız dokuyu gorelım bıze yeter
gerci ben müjgan hanımı görmüstüm ama, senin yasın sanırım 30lu yasların bası olsa gerek
arada nasıl bır fark oluyor merak ettım yanı yası daha genc olanda daha mı cabuk etkı edıyor?

Jayjay 27yaşındaym. Bence yaşlılarda etksini daha iyi gösterir. Çünkü onlarda problem daha fazla ama gençlerde de sıkılaşma olur buda çok bariz olmaz die düşünüyorum yani hayal kırıklığına uğrayabilirim. Bakalım yarın ilk izlenimlerimi paylaşıcam sizle

jayjay estenin gözüde var...night repaır ben çok memnun kaldım...yıllardır kullanıyorum hem gözünü hemde yüz serumunu sakın bırakma bence ...bende hem ıdealst ,night repaırında yüz serumu ve göz kremi kullanırım..evde bulunmadığında huzursuz oluyorum..strawberry den alıyorum... tek geçiyorum ..birde son zamanlarda lancome energıe serisi iyi olduğunu düşünüyorum ablam tester vermişti cildime iyi gelmişti ondan alacağım...
arkadaşlar ben dermaroller gg 'den sipariş verdim ..ürün geldi ama paketi açık çıktı...sizdede böyle şanssızlık oluyormu...bana en sorunsuz nerden alabileceğimi tavsiye edermisiniz...çok sinir oldum ...

valla ben de dr. roller alıcam ama gg de bana 175 dedi
ucuzlardan da almaya çekiniyorum
amazon ve e bayde 75 dolar artı kargo parasıyla 120 tlye falan geliyor
ben de karar veremedim nerden alsam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…