Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

Son düzenleme:
sağol tatlım not aldım...bir bakayım :))) ayy çok şekersin ya herşeyi biliyorsun seni tanıdığıma çok memnun oldummmmm

rica ederim aydo, sen de tüm kk kızları da çok tatlısınız
ben de sizlerden çok güzel şeyler öğrendim iyi ki varsınız ve iyi ki tanıştık
hepinizi çok seviyorum

jayjaycim sana bişey sormak istiyorum canım...illa gece kremi ayrı gündüz kremi ayrı mı kullanmamız gerekiyor..yani şöyle cilt için iyi bir nemlendirici birde göz kremi yetmezmi..

Cnm Jayjayı bilmem ama ben sana göz kremi olarak Arbonne C öneririm. C vitaminli krem. Portakal kokuyo. Ve ambalaj büyük. Sür sür bitmiyo :) Avrupada çok sevilen bi marka. Türkiyede yok ama ebayda bulursun. Fiyatıda uygun.

kızlar selülitlerim için 1.5 roller yaptım bacaklarıma şimdi farkettim ...minik minik kabarıklar var cilde sanırım iğnelerin girdiği yerler kabuk bağlamış ama çok minik...demekki iğneler cilte girmiş:))) acısından belliydi:))) sizdede böylemi..ben her hafta yapayım diyorum uygulamayı ne dersiniz....cildime0.5 bacaklarıma1.5 ...çokmu olur zarar vermeyeyimde ...

valla aydocum ben yüzüm için 0.5 mm dermaroller kullanıyorum ve de haftalık yapıyorum ..cuma akşamları....

aydo onlar şimdi dökülecektir deri kurur igneyle parcalandıgı ıcın ve peeling yapman lazım
famille 0.5 le ugrasıp bosa zaman kaybetme derim 1.5 lugunla yap bence
0.5 cok ufak bir ebat

kızlar genç görünmenin yolları diye bir yazı okudum, internette
aklımda kalan maddeleri yazıyorum
dişleriniz sarı olmasın bebeklerin dişleri asla sarı değildir diyor.dişler beyazlatılmış olmalı!

ellerin ojeli olması veya yüzük takmış olmak nedense başkaları tarafından daha genç algılanmaya neden oluyormuş.. ilginç.

kaşların kaş kalemi veya pudra kaş farları yerine metalik shimmer lı eyelinerlarla doldurulması daha doğal ve gerçek kaş görüntüsü veriyormuş, bobbi brown gibi markalarda shimmer eyelinerlarlar varmış,
brunette tonlar kaşları doldurmak için kullanılabilir denmiş-makyaj artisti yemin ediyormuş saç gibi görünüyor diye!

saçlarınızı arındırıcı bir şampuanla yıkayın diyor, elma sirkeli filan ,yada baska sampuanlar
bu saçların donuk görüntüsünü alıp daha ışıltılı durmasına neden oluyormus

saçlarda çerceve kısmına balyaj yaptırmak yüzün ısıltısını arttırıp daha genc görünmemize neden oluyormus

daha çok seks yapın demiş

ayrıca erkenden yataga girip uyuyun, 8 saat uyku gözaltlarınızın da morarmasına engel olabilirmiş

dolgun görünümlü kirpikler daha genc görünüyormus maskaranızı birkac kat sürün

kırısıklar icin organik jojoba yagı ve roseship-kusburnu yagı kullanın demis

kirpiklerinizi kıvırın kirpik kıvırıcı kullanın demiş

opak görüntü veren fondotenlerle yüzünüzdeki lekeleri gizleyin demiş-opak yarı şeffaf cam gibi föndotenler yanı

daha çok gülümseyin demiş

silikon iceren primer lar makyaj bazı kullanın demis cizgileri doldurur daha genc görünürsünüz

mavi göz kalemi ya da eyelinerlar gözdeki sarı tonu kamufle ediyormus hani göz akındaki sararma olur ya yaslandıkca o beyaz kısım sararırmıs iste mavi bunu kamufle eden renkmıs
eyelinerlarınız mavi olsun diyor

greyfurt notaları iceren parfümler daha genc algılanmaya neden oluyormus

ayaklarınızdaki ölü hücreleri arındırın diyor , ponza tası vs kullanın
catlak topuklar yaşlı bakımsız gorunmeye neden oluyormus

saç bandı kullanın demis daha genc gorunuyormusuz
aklımda kalanlar bunlar paylasmak istedim
yani sureklı kendımıze bakmak zorundayız

paylaşım güzeldi teşekkürler OKURKEN HEMENCECıK MASKARAMI ŞÖYLE BıRKAÇ KAT TEKRARLADIM ÇOGU ZATEN FARKINDA OLMADAN YAPTIGIM UYGULAMALARMIŞ

kızlar bugün gözaltına özel 0,5 lik dermaroller ım geldi... bakalım morluklar ve torbalar geçecek mi.... sizi bilgilendiricemm... buarada yarın tatile gtçem ve güneş altında kalcam acaba uygulasam mı bugün diye düşünüyorumm.. sizce neyapiyim... güneş kremi sürsem fayda edermiii

sagol canim, tester almayi unuttum dün alisveriste iyimi
simdi ebayde 7ml sise var onu alacagim 10 euro ya kalirsa acik artirmada alicam yoksa hemen al var 4x7 ml sise 35+4 euro onu alirim. Türkiyede fiyatlar nasil ?

moon bence gıt o parfumerıden al euro cok pahalı ya
7 ml ıcın 10 euro cok dıl mı? turkıyede de pahalı ama burda ufak boy urun olmuyor moon
en ufagı 30 ml baska bulunmaz burda
o yuzden dıyorum ya testerınıal once, kullan
bak bakalım sevıcek mısın
night repairin de testerini al onlarda vardır
douglas yok mu orda douglas alman kokenlı bıldıgım kadarıyla

Kızlar roller kitim bugün geldi. ıçinde 1,5 luk dermaroller, iki adet tattoo iğnesi ( tutma yerleri kalın fakat uçları saç telinden bile ince, özelllikle çatlaklar ve kırışıklıklar için kullanılıyormuş), 1 poşet ( gramajına bakmadım) c vitamini kristali ve regenerasyon için bir tüp krem var. Denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle tek iğneler çok işime yarayacak. Çünkü doğum sonrası çatlaklarımla uzun uzun ilgilenmek istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…