Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

ben battıcon kullanyorum ecz. satılıyor. Yanlış yönlendirmek istemem. Batticon cilt dezenfektanı umarım aletide temizliyordur. Alkol kesin çözüm fakat dediğim gibi iğneleri köreltebilir.

aa süper bi haber bu bende lekelerden kullanıyorum zaten. bi ay beklemek zor geliodu yaparım bende o zaman. .ben yeni bi hücrenin 21günde oluştuğunu duymuştum da bide ondan o kadar acele etmedim..bekliyim dedim. bende kısa aralıklara döniyim o zaman :)))))))

selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım fakat iki yıldır misafir olarak sürekli girdim siteye benimde belam çatlaklar başka sitelerdede çok araştırdım burdada ve aklınıza gelebilecek,gelmeyecek neredeyse her yöntemi denedim sonuç sıfır.Dermaroller artık bir deneyeyim bakalım diye başladım,5 kere uyguladım sonuç var ama henüz %20 falan ancak ama en azından bunlar geçiçi değil diğer yöntemlerde malesef sonuçlar geçiçiydi.Benim geniş bir alana dağılmış bacak bölgemin neredeyse tamamında bu sorun var ve çok yorucu ve acı verici oluyor geçenlerde aklıma bir fikir geldi dövme yapan bir arkadaşımında yardımıyla,dövme yaptırmıycam tabi tabancayı boya kullanmadan boş olarak çatlaklara uygulasak ne olur diye,hemen aradım bir hanım arkadaş olamasını tercih ettim onlarda bana telefonda bizde bunu konuştuk tamda bugün hatta bir tv programına hazırlandıklarını günü ve saati bildireceğini söyledi bende burdan yazıcam size habar gelince sizde bakarsınız belki,sonra gittim yüzyüze görüşmeye kadın baktı 3 seansta biteceğini kendi kız kardeşinin karnındada doğumdan kalma çatlaklar olduğunu onada uygulayacaklarını söyledi.Ben kgeçen hafta dermarollar uyguladığım için biraz iyileşssin sonra yapalım dedi bu davranışı hoşuma gitti paragöz biri olsa heman başlardı,yapmadı.Yalnız çok dikkatli olunmalı her yerde yapılamayacağını amatör dövmecilerin deryi yırtabileceğini,hijyenin çok önemli olduğunu anlattı ben deneyeceğim eğer cevap alırsam sizede bilgi vereceğim psikoljimi bozmuş durumda,çok uzattım sanırım mirmirmirmir sevgiler

canim dermaroller.de sayfasinda büyük alanlar icin beautymouse var , istersen ona bir bak.

dermaroller sayfasında akne lekeleri için beşten fazla seans yapmayın demiş .. niye öle demiş ki ?
geçmezse beşe kadar. .ve devamlı çıkıyorsa akneler . .o zaman ne olcak ? ne zararı olur ki beşten sonra yapmanın ?

opuyorumnanaktan
canim dermaroller.de sayfasinda büyük alanlar icin beautymouse var , istersen ona bir bak.

teşekkür ederim tatlım baktım,benim anlatmak istediğim acaba bu çatlakları daha fazla zaman harcamadan nasıl yok edebilirim dermaroller sonuç veriyor ama çok yavaş dövme tabancasıyla bu çatlakları taratıcam onların iğneleri daha derine iniyor az bir yerde deneyeceğim eğer kadının dediği gibi üç seansta biterse gelecek yaza kadar uğraşmam bunlarla daha epilasyon yaptıracağım kaç kışım geçti böyle bilsen tahammülüm kalmadı inşallah kurtuluruz sevgiler

Kaybolmuş anahtar cildinin altına bir şey mi enjekte edecekler ben anlamadım senin sistemini.
Kızlar kök hücre sürüyormuş güzellik merkezleri bu işlemden sonra (ya da işlem sırasında) biz kendimiz bulamazmıyız bu kök hücrelerini?

canım kök hücrenin özel saklama koşulları var.. ve kolay bulunulacağını da sanmam pahalıdır da büyük ihtimal ..ayrıca bulunsa bile herkese satılıyor mudur bu da tartışılır. .belki sadece doktorlar klinikler alabiliyordur.

yok tatlım bişey enjekte etmeyecekler bildiğimiz dövme tabancası varya onunla çatlak çizgilerin üzerinden geçecekler dermarollerin etki etmediği derin çizgiler var belki girintili olduğu için iğneler pek değmiyordur o yüzden bu tabancanın iğneleri sadece çatlak çizgilerini tarayacak geniş ve dağınık bir alan benim çatlaklarım o yüzden bacağımın neredeyse arka tarafının tamamına yapıyorum ve zorlanıyorum ilk etapta bir yerde deneyeceğim eğer düzelme olursa tamamında sonuçlardan haberdar ederim seni bu pazartesi gidicem sevgileropuyorumnanaktan

buuju canım çukurcuklar için 1,5 mm etkili olur die düşünüorum ben nette öle yazıo

kızlar ben araştırdım ama bu 5 seans yapın diye bi yazıya rastlamadım

kızlar buldum buldum
bakın ne diyor

Akne skarlarında her Dermaroller seansı yaklaşık olarak %50 düzelme sağlar. Seansların arasında 2 ay süre bırakılması Dermaroller'ın başlattığı yara tamir mekanizmasının etkilerini göstermesi için uygun bir süredir. Eğer tekrar uygulamaya ihtiyaç duyuluyor ise 2 aylık süreler ile uygulanabilir. Akne skarlarında 5 seanstan fazla uygulama önerilmez.

dikkatimi çeken şey 2 ay süre bırakın diyor
ben ayda 1 yapıyordum demekki bu süre yeterli değil
ne dersiniz?

bende bunu okudum işte.. ama lamia da 12 günde bir yapılacak die duymuş sorunlu ciltlerde öleymiş. .bende ayda bir yapıorum..ama iki ayda çok yani...:uhm:

kızlar benim yüzümdede çukurlar var önce fraksiyonel co2 dünüşünodum ama sonra dermorller yapıım dedim.çukurlarda sonuç alan oldumu birde evde yapmak yerine klink oratamında yaptırıp kök hücre ekstresi kullansak dahamı ii olur onu deniyen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…