iki uygulama arasında 12 gün vardı. derma roller uygulayan merkezlerden araştırdığım kadarıyla sorunlu ciltlere ilk 4-6 seans 10 gün arayla sonra daha uzun aralıklarla yapıyorlar. bende güneş lekesi sorunu var. bir kaç seans 12 gün arayla yapıcam daha sonra ayda bir yapmaya başlayacam
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım fakat iki yıldır misafir olarak sürekli girdim siteye benimde belam çatlaklar başka sitelerdede çok araştırdım burdada ve aklınıza gelebilecek,gelmeyecek neredeyse her yöntemi denedim sonuç sıfır.Dermaroller artık bir deneyeyim bakalım diye başladım,5 kere uyguladım sonuç var ama henüz %20 falan ancak ama en azından bunlar geçiçi değil diğer yöntemlerde malesef sonuçlar geçiçiydi.Benim geniş bir alana dağılmış bacak bölgemin neredeyse tamamında bu sorun var ve çok yorucu ve acı verici oluyor geçenlerde aklıma bir fikir geldi dövme yapan bir arkadaşımında yardımıyla,dövme yaptırmıycam tabi tabancayı boya kullanmadan boş olarak çatlaklara uygulasak ne olur diye,hemen aradım bir hanım arkadaş olamasını tercih ettim onlarda bana telefonda bizde bunu konuştuk tamda bugün hatta bir tv programına hazırlandıklarını günü ve saati bildireceğini söyledi bende burdan yazıcam size habar gelince sizde bakarsınız belki,sonra gittim yüzyüze görüşmeye kadın baktı 3 seansta biteceğini kendi kız kardeşinin karnındada doğumdan kalma çatlaklar olduğunu onada uygulayacaklarını söyledi.Ben kgeçen hafta dermarollar uyguladığım için biraz iyileşssin sonra yapalım dedi bu davranışı hoşuma gitti paragöz biri olsa heman başlardı,yapmadı.Yalnız çok dikkatli olunmalı her yerde yapılamayacağını amatör dövmecilerin deryi yırtabileceğini,hijyenin çok önemli olduğunu anlattı ben deneyeceğim eğer cevap alırsam sizede bilgi vereceğim psikoljimi bozmuş durumda,çok uzattım sanırım mirmirmirmir sevgiler
canim dermaroller.de sayfasinda büyük alanlar icin beautymouse var , istersen ona bir bak.
Kaybolmuş anahtar cildinin altına bir şey mi enjekte edecekler ben anlamadım senin sistemini.
Kızlar kök hücre sürüyormuş güzellik merkezleri bu işlemden sonra (ya da işlem sırasında) biz kendimiz bulamazmıyız bu kök hücrelerini?
hakkaten ya neden 5 seans demişler
araştıracağım bende.
Kaybolmuş anahtar cildinin altına bir şey mi enjekte edecekler ben anlamadım senin sistemini.
Kızlar kök hücre sürüyormuş güzellik merkezleri bu işlemden sonra (ya da işlem sırasında) biz kendimiz bulamazmıyız bu kök hücrelerini?
yüzündeki çukurlar için dermaroller kullanan varmı hodan kapsülünden bahsedilmiş işe yarıyormu
Bu uygulama indirime girmiş. 300 tl den 90 a düşürmüşler.
kızlar buldum buldum
bakın ne diyor
Akne skarlarında her Dermaroller seansı yaklaşık olarak %50 düzelme sağlar. Seansların arasında 2 ay süre bırakılması Dermaroller'ın başlattığı yara tamir mekanizmasının etkilerini göstermesi için uygun bir süredir. Eğer tekrar uygulamaya ihtiyaç duyuluyor ise 2 aylık süreler ile uygulanabilir. Akne skarlarında 5 seanstan fazla uygulama önerilmez.
dikkatimi çeken şey 2 ay süre bırakın diyor
ben ayda 1 yapıyordum demekki bu süre yeterli değil
ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?