Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

ya kızlar bir de en önemlisi sigara içmemekk yaa gözenek torba morluk yaşım 23, 6 senedir içiorm şu meretii her türlü problem olduu bıraksam geçer mi diee düşünüorm en azından önlem almak içinn artık içmei kesmek şartt... senağlama

ben bugün 2. uygulamamı yapacaktım ama emin olamadım orucu bozuk bozmayacağına kaydirigubbakcemile3 . dezenfekteyi alkolle yapıyoruz ama onun da iğneleri köreltme riski var bence bilmiyorumkismile

ben bugün 2. uygulamamı yapacaktım ama emin olamadım orucu bozuk bozmayacağına kaydirigubbakcemile3 . dezenfekteyi alkolle yapıyoruz ama onun da iğneleri köreltme riski var bence bilmiyorumkismile

peki alternatifi var mı alkolün? ben de sipariş verdim.. gelicek bakalım.. deneyimli arkadaşlar yazarsa sevinirim. a.s.

ve alkol saf alkol mu, kolonya tarzi seyler mi acaba?
benimki de bugun geldi ama bunu ogrenmeden kullanmiyim diyorum.
uzza sen de sanirim ebayden aldin cunku iyibey forumunda ayni nickten bi soru var, benim aldigim kullanicidan aldigini yazan, ben ordan da cevabini yazmistim. benimki bugun geldi :)

sevindim cnm.. ahh, benimki de gelse bir. öyle sabırsızlanıyorum ki.. :dance:

okudum şimdi cevabını sağol..

Son düzenleme:
sevindim cnm.. ahh, benimki de gelse bir. öyle sabırsızlanıyorum ki.. :dance:

senin kaç gün sürdü 10 gün filan mı?

Canim oraya da yazmistim ayin 4unde verdim ben siparisi bugun geldi yani tam 1 hafta olmis, cok hizli geldi valla cok saskinim:)) ama dikkat et ptt postacilari dis kapiya birakiyor paketleri

Canim oraya da yazmistim ayin 4unde verdim ben siparisi bugun geldi yani tam 1 hafta olmis, cok hizli geldi valla cok saskinim:)) ama dikkat et ptt postacilari dis kapiya birakiyor paketleri

anladım canım, uslu uslu beklicem.. 1 hafta sorun değil.. inşallah faydasını da görürüz.:içelim:

insallah faydasini goruruz, ben de en kisa zamanda uygulayacagim. 0.5lik almistim bakalim..

kizlar ben kullanirsam, büyük gözeneklerim icin kullanmak istiyorum, yüzümde akne izleri var ama hafif sayilir.

gercekten ise yariyormu bu meret? o kadar cok para harcadimki fuzuli seylere simdiye kadar, hayal kirikligi olsun istemiyorum. aranizda bunu sürekli kullananlar var sanirim.

gözeneklerinizde bir farklilik oldumu ?

bu arada hayirli ramazanlar diliyorum herkezeyerimseniben

benimde gözeneklerim belirgin çok gıcık bi durum
ben bu akşam yeni uygulamamı yapıcam 3.olacak
belirgin farklar için sanırım daha uzun süre gerekiyor
keşke küçülse
ama lekelerime iyi geldi birde renk tonu farklılığını resmen silgi gibi siliyor
ama gözeneklerimde çok büyük bi fark göremedim
ama genel anlamda ben çok memnunum bi duruluk kazandırıyor

denemeye deger öyleyse, canlilik vermesi de iyi bisey. sanirim gözeneklerin kücülmesini saglamak zaten oldukca zor bisey. su bebek gibi cildi olanlara bakakaliyorum ya, ne sanslilarnaniknanik

lekeler kaç uygulamadan sonra gitti ? bide kızarıklık olyuor mu sonrasında soyulma falan ? ben iki uygulama yaptım ama kızarıklık falan olmadı 1,5 kullanıyorum. .

bende kızarıklık ve soyulma olmadı
kızarıklık yaptıktan sonra hafif oluyodu ama en geç 1-2 saate geçiyodu
sanırım cilt tipine göre deişiyo
ama soyulma olmadı hiç
inceden inceden soyulupta deri döküldüyse de ben görmedim valla sempatiksalakcinni
lekeler için de şu kadar sürede şu leke kayboldu diye bişey diyemem canım
çünkü biliyosun tamamen geçmesi lekelerin bir mucize olsa gerek:çok üzgünüm:
ama kesinlikle hafiflediler (ki benim bu uygulamayı yaptığımdan hiç haberi olmayan insanlar cildine ne sürdün , aa cildin ne güzel gibi yorumlar yapıyorlar ve bende daha çok farkediyorum bu şekilde gelişmeleri )
ama dediğim gibi cilt ton yani renk bozukluklarına çok iyi geldi bende
hani pudra sürersinde cildin hep aynı ton olur öyle oldu benim cildim
lekeleri de kontrol ediyorum özellikle alnımda var benim onlarda hafifledi biraz
ama bu tabiki kullanım süresine de bağlı olacaktır elbette
belkide 7,8 senaslarda falan daha belirgin olacaktır etkiler
herkese sevgiler a.s.

teşekkürler cevabınız için.. pudra sürmüş gibi olması da yeter ya öyle olur inşalllah benimde ton farklılıkları da hiç hoş olmuyor devamlı makyaj yapmak zorunda kalıyoruz. .

çatlaklar için kullananlar varsa gelişmeleri yazmanızı bekliyorum. . kendimi de burdan çatlak kraliçesi ilan etmek istiyorum.mafoldumben herhalde benim kadar çatlayan yoktur. . en kötüsü de çatlaklarım deri çatlağı değil kızarmadan kaşınmadan direkt çatlıyor derinin içinde ışıkta beyaz beyaz belli oluyor karayolları haritası yanımda alt etmiş. .derinin altındaki yağ dokuda çatlak oluyor deri deforme olmuyor bugün bi kez daha doktora gittim derin çatlaklar dedi. hiçbişi yapılmazmış. .

benimde bacaklarımda çok olmasa çatlak var. gel gör ki yüzüm çok acdığı için bacağa cesaret edemiyorum :2:

bacak fazla acımıyor bence hatta gıdıklanıyorum ben bazen. . dayanıklıyımdır yüzüme de emla falan sürmeden yapıyorum. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…