bacak fazla acımıyor bence hatta gıdıklanıyorum ben bazen. . dayanıklıyımdır yüzüme de emla falan sürmeden yapıyorum. .
alkisalkisalkis süpper o zaman en kısa sürede bacakta denemek lazım. yüzüme bende emla sürmüyorum ama acıyor. dün gece yaptım şu an hala sızlıyor yanıyor. tabi ki dayanımayacak gibi değil hafif
2 gün önce tekrar dermaroller yaptım ve bu sefer sonuç diğer denemelerime nazaran daha iyi oldu. Cildim duru gözüküyo sanki. Ama gözaltımdaki koyu halkaları koyulaştırıyor haberiniz olsun. Ben leke açıcı kremim var onu sürüyorum gözaltıma. Sivilcelerimde yok oldu gibi ama cildim çok kurudu. Tabi henüz istenen sonucu elde edemedim. Öyle gözle görülür çok büyük bir değişiklikten bahsedemem ama eğer gözaltımda açılırsa renk tonu o zaman çok memnun olacam. Çünkü öncesinde gözaltım çok çökük gibiydi. Şimdi rengi açılsa iyi duracak gibi görünüyo ama eğer bu dermaroller seansımda diğer dermaroller seanslarımda olduğu gibi etkisi çok kısa sürecekse üzülürüm.
Arkadaşlar ben 2. uygulamamı 1 hafta önce yaptım ben de süper sonuç verdi dermaroller :lepi: Benim yüzümde güneş lekeleri vardı baya açldı. Biz teyzemle beraber yapıyoruz. O nun yaşı 40 yaptıktan bir kaç gün sonra büyük teyze gördü ne yaptınız parlamışsınız dedi. Biz dermaroller uygulamasından hemen sonra yüzümüze hodan yağı, evigen, bepanten, k vitamini kapsülleri karışımı sürüyoruz
Uzza bir kez alkolle bir kez de batikonla yaptım ben. Alkol iğneleri köreltebilir diye düşündüm
insallah faydasini goruruz, ben de en kisa zamanda uygulayacagim. 0.5lik almistim bakalim..
Arkadaşlar ben 2. uygulamamı 1 hafta önce yaptım ben de süper sonuç verdi dermaroller :lepi: Benim yüzümde güneş lekeleri vardı baya açldı. Biz teyzemle beraber yapıyoruz. O nun yaşı 40 yaptıktan bir kaç gün sonra büyük teyze gördü ne yaptınız parlamışsınız dedi. Biz dermaroller uygulamasından hemen sonra yüzümüze hodan yağı, evigen, bepanten, k vitamini kapsülleri karışımı sürüyoruz
benim sipariş hala gelmedi, moralim bozuuuk..
15 gün oldu, napsam acaba? airmall ile gönderilen kargolar nereden sorgulanır? bir fikrin var mı?
hayır airmall i bilmiyorum. biz gg den aldık. siparişi saat akşam 5 gibi verdik ertesi. gün elimizdeydi.
kymtd, ben yaptığımda yüzüm ertesi gün bile yanıyor ve kızarıklık 2 güne ancak geçiyor. bizde de iğne ucu kadar kanama oluyor bir kaç yerde. ama bu zaten uzun süreçli bir yöntem. bence düzenli olarak devam etmeli.çok olumu sonuç alanlar var yabancı sitelerde
eluard benimle aynı yerden almıştı da, belki bişey söyler dedim, karışmış.. sağol canım.. a.s.
hayır airmall i bilmiyorum. biz gg den aldık. siparişi saat akşam 5 gibi verdik ertesi. gün elimizdeydi.
kymtd, ben yaptığımda yüzüm ertesi gün bile yanıyor ve kızarıklık 2 güne ancak geçiyor. bizde de iğne ucu kadar kanama oluyor bir kaç yerde. ama bu zaten uzun süreçli bir yöntem. bence düzenli olarak devam etmeli.çok olumu sonuç alanlar var yabancı sitelerde
benimde öyle oldu iğne ucu kadar evet ama yanma bi kaç saat sürdü yani gece 1de yaptım 3 buçukta sahura kalktığımda geçmişti. .neyse herhalde bidahakine daha iyi olcak çünkü benim ilk seferinde nerdeyse kızarmamıştı.. 2dk bile sürmemişti kızarıklık. . bide kaç günde bir yapıosun canım ? ben ayda 1 yaptım. .
yavvv ben bu aleti öyle benisedim ki hemen cevap yazma ihtiyaacı duydum. sanki babamın derma roller fabrikası var :kedi:
inş. en kısa zamanda gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?