jay jay ben senin nasıl gidyor merak ettim dermaroller alalı baya olmuş sonuçları paylaşırmısncildi pürüzsüzlestiriyor
plastik ve tahta olanları var demir olanları var
basıngazete canım metal iğneli olandan al benmki öle dermatoloğumda bana öle önerdi
benm cnm böle dalga dalgaydı bacaklarım ama şmdi biraz düzeldi 3, derece sanırım
Arkadaşlar yüzdeki gözenekler içinde kullanılır mı ki hani gözenekler zaten delikli oluşuyor ya yada kullanan oldu mu hiç?
böyle çukur gibi dalgalar değil mi yatsanda ayakta dursan da görülüyordu? eğer öyleyse 3. derece. metal iğneli dediğin o gg da satılan 49 liralık olan mı cnm?a.s.
evet metal iğnelidir o.. zaten titanyum olanlarda yazıyor titanyumdur die.. satıcıya mesaj at gg dan.. ürün hakkında herşeyi sor cevaplıyorlar..
bende çatlak için kullandımiki seans yaptım selülitim de var ama oturunca çok sıkınca belli oluyor yürürken falan değil.. bence sonuç alırsın zaten selülit sporla ve beslenme alışkanlıklarının değişmesiyle düzeliyor.. benim daha önce fazlaydı.. yeşil çay içiyorum tuzludan tatlıdadn uzak durmaya çalışıyorum.. karbohidratlardan uzak durmak lazım olabildiğnce..
zaten ürünü alıp kullandığında görüceksin bacakların kıpkırmızı oluyor ve yanma oluyor birazcık iki günde geçiyor benimki.. kaşınma oluyor birazda tabi ki o yaraların iyileşmesi sırasında.. ben krem serayı kullandım çatlaklar için .. normal zamanda da kakako yağı kremi sürüyorum bebek yağı kullanıyoruım.. ama papatyanın dediği gibi medacassol mu neydi onu denicem bu seferki uygulamamda..
yardımcı olabildim mi bilmiyorum.. jayjay sanırım artık sitede değil.. konu sahibi ve aslında en çok kullanan bilgili olan o ama..
ben henüz 2 seans yaptım ayda bir yapıorum..daha fazla uygulayan arkadaşlar gelişmeleri yazarsanız hepiimz için yol gösterici olur. .
canım bende daha kullanmadım bi doktorum dedi hiç bi işe yaramaz başka bi doktor dedi kullan 05 lik sorada yagsız cilt yenlici krem kullan işe yarar bilmiorm oyzden kullanan sonuç alan olsa kullancamBende de delikler var bujuu seninkiler gibi midir bilmiyorum ama dermarlleri ben de merak ettm ama doktora gitmedm ben o yüzden kullanıp kullanmamak da teredütteym..umarım işine yarar a.s.
Geçen akşam tv'de bir güzellik merkezi kendini tanıtıyordu bu uygulamaya başka bir ad vermiş, aaa dedim ben bu aleti tanıyorum, gösterdi kadının gülme çizgisi kısmında her yöne uyguladı fazla bastırmadı sanırım, bunun sonrasında kök hücre sürüyoruz yüze dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?