Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

kymtd canım çok teşekkür ederim yalnız ben daha almadım ve kararsızım bi arkadaş ebay de ucuz dedi heveslendim girdim baktım ama sadece çinden gelenler ucuz yüzüme gözümede çinden gelen 3 5 kuruşluk bişiyi sürmeye korktum alamadım sağlık bu doktoru aradım oda eczanelerden yada bu işi yapan bi uzmandan temin edin dedi açıkçası istanbulda eczane arıyorum kymtd sen nerden aldın canım bana adres telefon vereblrmisin acaba rica etsem ?

dermarolleri uzun süre kullandım fakat etkisini göremedim bırakıcam artık

pinkciiiim bu cevabı üzerime alındımdelikafadulden.... tşk ederim..hatırladığım kadarı ile uzun sürede kullanmıştın hatta jay jayla da beraber fikirde üretiyordunuz...bayağı heveslendim heyecanlandım işe yarayacak diye..jayjayda işe yaramıştı diye hatırlıyorum acaba kişiden kişiye farkmı ediyor... jayjayda zaten irtibatı kesmiş ondan bi haber alsak son durum nedir diye ..eğer sizinle irtibatı halen devam ediyorsa sonuçlardan bi haber alabilirmisinz...tşk derimaklinialirimsmile....birde siz düzenlimi kullanmıştınız hiçmi bi yararını göremediniz..a.s.

Sevgili12 bende uzun süre kullandım her hafta olmasada 3 haftada 1 kez mutlaka yapıyodum. Bence Dermaroller pürüzlü ve lekeli ciltler için uygun olabilir. Bende ikiside yoktu. Bi etkisini göremedim. Jayjayın lekesini açmıştı. O yüzden o devam ediyodu. Bana lifting etkili şeyler lazım. Dermaroller maalesef lifting ypmadı. Dermaroller aletimde topak topak kan oldu çıkmıyo. Çöpe attım. Ama gözaltı için var bi tanede. Belki kullanırım ama kullanıp sonuç alamayınca insan üzülüyor. Çünkü klullandıktan sonra cildin kararıyo. İnsan içine çıkamıyosun (çoğu zaman) Bunları yaşadıktan sonra bi fayda görmek isterdm

teşekkür ederim cevabın için... ben en iyisi hiç yüzüme sürmeyeyim....bir şeyi daha, bu aleti kullanıpta çook iyi geldi diyenlerin abartılı olduğunu reklam yaptıklarını, fark ettim...o kullananlar bi yazsalarda neyin ne olduğunu bizde bi anlasak:gitme:

cnm, ciltte kararma oluyor demişsin, bu kararma ortalama kaç gün sürüyor?

arkadaşlar bende hala alamadım ama bi arkadaşımın annesi bunu 2,5 yıldır kullanıyomuş kadının yüzünde kırışık yok pes dedim bizim dünyadan haberimiz yok bide böyle sır gibi saklıyolar hala istanbulda bri eczane arıyorumm alan biri bana tel adres verirse sevinirim kymtd sen nerden aldın canım ben bulamıyorum bu aleti :S

bi süredir giremedğim için cevaplar gecikti. ben gg dan aldım. malum bayandan hani burda satıcı olduğu anlaşılan deşifre olan kişiden 49tl idi fiyatı da. gg da derma roller die ayrı yazman gerekiyor birleşik yazınca çıkmıyor.

evet hala çatlak kraliçesi olduğumu düşünüyorum ama en azından alt bacaklarımda yok etrafımda alt bacaklarında çatlak olanları da gördüm.
şöyle söyliyim benim çatlaklarım kızarıklık olmadan direkt çatlıyor yani çok kötü çatlıcağını anlamıyorum bile. devamlı arka bacaklarımı kontrol ediyorum oralarda olabilir çünkü. diyeceğim o ki oluşmaya başlarken yakaladığında görünümde azalma oluyor. ama derin çatlaklarım tabi ki geçmedi. daha 3 uygulama yaptım ayrıca. ben ayda bir yapıodum 3 haftada bir yapıcam artık. ama bana mantılı gelen yara hissi berip vücudun onarmasını beklmemekti gerçekten de bacaklarım da kaşıntı oluyor o iyileşme sürecinde.

yüzüm içinse leke problemim için kullanıyorum öle mucizeler olmadı henüz zaten mucize de beklemiyorum bu aleti alırken uzun vadede bana fayda sağlıcağını düşündüğüm için aldım. yüzümde kanama falan da olmuyor bi kaç yerde o iğnelerin ucu kadar kan olabiliyor. o da normal die düşünüyorum.

pink panther bende öle kararma olmuyor sabaha sadece allık sürmüşüm gibi bi pembelik kalıyor onu da sadece ben anlıyorum kimse farketmiyor bile.

Bu kararma bende hiç olmuyor, sadece kızarıyorum o da en geç ertesi gün geçiyor. Cilt tipiyle alakalı demek ki...

Merhabalar, bende aranıza yeni katıldım sayılır..üşenmeden burada yazan bütün yorumları okuduktan sonra tabi..tam bir hafta oldu d. rolleri gg den alalı, 1 mm lik titanıum diye geçiyor..özellikle saçım için kullanmak istedim, bir haftada 3 kez yaptım ve ardından lacınıa losyon kullandım artı şampuanınıda kullanmaya başladım, şimdilik çok yeni olduğu için biraz zamana ihtiyacım var sanırım..sonra dayanamadım ve cesaretimi toplayarak yüzüme yaptım ardından avon un anew serumunu sürdüm en az 2 saat yüzüm yandı ve dayanma sınırını zorlayan bi acı çektim ertesi gün domates gibi gezdim (arkadaşlarım hasta oldum ateşim çıktı sandı, bende bozmadım :1rolleyes: ) sonraki gün geçti ve yüzüm zımpara gibi sert oldu, sık sık anew nemlendiri kullandım, 3 gün sonra roc un peelingini kullandım, şuan gayet başarılı görünüyor..benim cildimde gözenekler açık ve geçmişte svilceden kalan bir kaç iz var, onlar için denedim, tabi gözaltında ve kazayağı diye tabir ettiğimiz kırışıklıklarıda ihmal etmedim sengözlerimebaksanab..bu arada 28 yaşındayım .. güzel gelişmeleri paylaşırım mutlaka :teytey:

arkadaşlar bende yazamadm ne zamandr bi eczaneden buldum 50 tl fiyatı internetten alcaktmm kymtd cnm saol ama benm kredi kartım yok ilk uygulamamıda sabah yaptım bakalım hala hafif kırmızı kendmi iyi hissediyorum paylaşımlarınız için saolun yalnız arkadaşlar eczacı kadına sordumda bu rollerı sertifikasız ürün almayın aldığınız kişiye sorun mutlaka

Ciddi bi faydasini gordunuzmu kullanan arkada$lar sonuclari yazabilirlermi acaba :uhm:

Son düzenleme:
eczaneden aldıgın ii olmuş en azından daha güvenilir peki işe yarıyormu.birde arkdaşlar aklıma bişi taklıo onu sizlerle paylaşcam.şimdi dermaroller metal ignelerden yapılı yani metal alerjisi olanlar olabilir artı metal cilltte iz bırak bi olgu mesala incecik iğnelerle cildindeki iltihabı boşalatan doktor bi arkdşım vardı yüznde izler kaldı.ama taş iz bırakmı cilltte çocukken hepimiz düşmüşüzdür dizlerimiz taşlara çarpıpı yaralanmıştır ama iz bırakmaz. ufacık bıçak darbesi cam kesmesi iz bırakır oysa demek istedigim taşda iz kalmazken vücut tırnak da dahil olmak üzere birçok şeyde iz alıo.bu nedenle ben dermaroller yerine topuk taşı kullandım aranızda deneyen varmı aynı mantık oldugunu dşündüm bu şekldede kolejen oluşur die düşündüm başka deneyen varmı aramızda

topuk taşıyla cilt altına giremezsin. Sadece yüzeysel bir peeling yapmış olursun. O da yumuşatır ve ölü derileri atar. Ama iz kalma olasılığı daha fazla bence. Eğer üst derini gereğinden fazla tahriş edersen asıl o zaman iz kalabilir.

Dermaroller ın mantığı cilt altına doğru minik delikler açması. Ben üç kere denedim ve herhangi bir iz kalmadı. Mucize olmamakla birlikte cildi canlandırıyor. Yine de uzun vadedeki sonuçlar üzerinden konuşmak lazım.

arzum haklı topuk taşı iz bırakablr çok sakat :S ben dün kullanıdm akşama geçti izler kızarklk oluo zaten bakalım 3 hafta beklicem netten öle okudum inşallah sonuç alırım ama ben umutluyum açıkçası çatlaklarım gözüme daha silik geldi :)) göz yanılmasıda olablr inşallah çok iyi olur

arzum sen ne krem kullanıosun uygulama sonrasnda ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…