dermarolleri uzun süre kullandım fakat etkisini göremedim bırakıcam artık
Sevgili12 bende uzun süre kullandım her hafta olmasada 3 haftada 1 kez mutlaka yapıyodum. Bence Dermaroller pürüzlü ve lekeli ciltler için uygun olabilir. Bende ikiside yoktu. Bi etkisini göremedim. Jayjayın lekesini açmıştı. O yüzden o devam ediyodu. Bana lifting etkili şeyler lazım. Dermaroller maalesef lifting ypmadı. Dermaroller aletimde topak topak kan oldu çıkmıyo. Çöpe attım. Ama gözaltı için var bi tanede. Belki kullanırım ama kullanıp sonuç alamayınca insan üzülüyor. Çünkü klullandıktan sonra cildin kararıyo. İnsan içine çıkamıyosun (çoğu zaman) Bunları yaşadıktan sonra bi fayda görmek isterdm
Sevgili12 bende uzun süre kullandım her hafta olmasada 3 haftada 1 kez mutlaka yapıyodum. Bence Dermaroller pürüzlü ve lekeli ciltler için uygun olabilir. Bende ikiside yoktu. Bi etkisini göremedim. Jayjayın lekesini açmıştı. O yüzden o devam ediyodu. Bana lifting etkili şeyler lazım. Dermaroller maalesef lifting ypmadı. Dermaroller aletimde topak topak kan oldu çıkmıyo. Çöpe attım. Ama gözaltı için var bi tanede. Belki kullanırım ama kullanıp sonuç alamayınca insan üzülüyor. Çünkü klullandıktan sonra cildin kararıyo. İnsan içine çıkamıyosun (çoğu zaman) Bunları yaşadıktan sonra bi fayda görmek isterdm
arkadaşlar bende hala alamadım ama bi arkadaşımın annesi bunu 2,5 yıldır kullanıyomuş kadının yüzünde kırışık yok pes dedim bizim dünyadan haberimiz yok bide böyle sır gibi saklıyolar hala istanbulda bri eczane arıyorumm alan biri bana tel adres verirse sevinirim kymtd sen nerden aldın canım ben bulamıyorum bu aleti :S
merhba siz beni tanımıyorsunuz ama ben sizi hep sessiz sessiz takip ediyordum..hepinizi tanıyorum ama..sana bir soru sormak istiyorum..çatlaklarım için kullanıcam demiştin daha önceleri hatta kendini kraliçe ilan etmiştin..inşallah sorununa bi çözüm bulmuşsundur çünki bende de çatklak çok...sende bir gelişme düzelme oldumu ki inşallah olmuştur ...bana cevap verirsen çok sevinirimmmmmm...:gitme:
uzza cnm kararma en az 2-3 gün oluyo tam olarak 5-7 günde geçiyo.
eczaneden aldıgın ii olmuş en azından daha güvenilir peki işe yarıyormu.birde arkdaşlar aklıma bişi taklıo onu sizlerle paylaşcam.şimdi dermaroller metal ignelerden yapılı yani metal alerjisi olanlar olabilir artı metal cilltte iz bırak bi olgu mesala incecik iğnelerle cildindeki iltihabı boşalatan doktor bi arkdşım vardı yüznde izler kaldı.ama taş iz bırakmı cilltte çocukken hepimiz düşmüşüzdür dizlerimiz taşlara çarpıpı yaralanmıştır ama iz bırakmaz. ufacık bıçak darbesi cam kesmesi iz bırakır oysa demek istedigim taşda iz kalmazken vücut tırnak da dahil olmak üzere birçok şeyde iz alıo.bu nedenle ben dermaroller yerine topuk taşı kullandım aranızda deneyen varmı aynı mantık oldugunu dşündüm bu şekldede kolejen oluşur die düşündüm başka deneyen varmı aramızdaarkadaşlar bende yazamadm ne zamandr bi eczaneden buldum 50 tl fiyatı internetten alcaktmm kymtd cnm saol ama benm kredi kartım yokilk uygulamamıda sabah yaptım bakalım hala hafif kırmızı kendmi iyi hissediyorum paylaşımlarınız için saolun yalnız arkadaşlar eczacı kadına sordumda bu rollerı sertifikasız ürün almayın aldığınız kişiye sorun mutlaka
eczaneden aldıgın ii olmuş en azından daha güvenilir peki işe yarıyormu.birde arkdaşlar aklıma bişi taklıo onu sizlerle paylaşcam.şimdi dermaroller metal ignelerden yapılı yani metal alerjisi olanlar olabilir artı metal cilltte iz bırak bi olgu mesala incecik iğnelerle cildindeki iltihabı boşalatan doktor bi arkdşım vardı yüznde izler kaldı.ama taş iz bırakmı cilltte çocukken hepimiz düşmüşüzdür dizlerimiz taşlara çarpıpı yaralanmıştır ama iz bırakmaz. ufacık bıçak darbesi cam kesmesi iz bırakır oysa demek istedigim taşda iz kalmazken vücut tırnak da dahil olmak üzere birçok şeyde iz alıo.bu nedenle ben dermaroller yerine topuk taşı kullandım aranızda deneyen varmı aynı mantık oldugunu dşündüm bu şekldede kolejen oluşur die düşündüm başka deneyen varmı aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?