Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

bir şey daha

dün yaptığım derin araştırmalar sonucu,bazı önemli patentleri almış olan bir marka var bu derma roller platformunda
adı "Scientia Derma Roller"

gitti gidiyordan derma roller satan birisiyle bu markayı getirebilir mi diye görüştüm
getiririm dedi
175 tl dedi
ben kendi sitesinde zaten 60 euro görmüştüm.
yol masrafı cart curt...iyi bi fiyat verdi bence.

sitesine girip okuyun isterseniz bir
benim indirdiğim pdf kullanım klavuzunu size aktarıyorum
:1closedeyes:

Scientia Derma Roller Instructions for Use

What can Scientia Derma Rollers be used for?

* Hair Loss Treatment / Hair Restoration

* Anti Ageing

* Anti Wrinkle

* Cellulite Treatment / Cellulite Reduction or Removal

* Scar Removal - including acne scar removal / treatment

* Stretch Mark Removal / Treatment

* Greater Penetration of Skin Care Products

--------------------------------------------------------------------------
Scientia Derma Rollers neler için kullanılabilir:
saç kaybı/saç onarımı
yaşlanma önleyici
kırışıklık önleyici
selülit tedavisi
iz/yara tedavisi
çatlak tedavisi
cilt bakım ürünlerinin etkinliğini arttırma

Son düzenleme:
There are two methods of use for the Scientia Derma Roller. One version involves the
use of Topicaine Gel to numb the area, followed by more aggressive use of the Scientia
Derma Roller once per week. The second alternative, involves using the device with
slight pressure up to 5 times per week (Instructions are only a guide and you should
always assess your skin before and after each session). Using the device gently
gives a tickling feeling and is not painful - although your face is more sensitive to it than
your body.

Neither method should draw blood. You may find a temporary reddening of the skin for
an hour or so after treatment and it can give a sensation similar to mild sunburn. We
recommend the use of sunscreen / sunblock after use.

-------------------------------------------------------------
Scientia Derma Roller kullanımında 2 metod vardır.birincisi haftada bir kere sert kullanımlarda,kullanılacak bölgeyi uyuşturmak için jel kullanılandır.ikincisi, cihazı daha hafif baskıyla haftada beş defaya kadar kullanarak yapılandır.(Talimatlar sadece bir yönlendirmedir ,her seanstan önce ve sonra ciltinizi takip etmeniz gerekir).
Aleti nazik kullanımlarda gıdıklanma hissi verir ve acı verici değildir-yüzünüzün vucudunuza oranla daha hassas olmasına rağmen..

hiç bir metodda kan çıkmaması gerekir.Cildinizde bir saat kadar geçici bir kızarıklık görebilisiniz ve hafif güneş yanığına benzer bir his verebilir.Uygulama sonrasında güneş koruyucu krem kullanmanızı öneririz.

Son düzenleme:
Establish a sterile environment: Please ensure that you wash your hands (and the
area to be treated) thoroughly prior to using the Derma Roller. Dry with a clean towel.
Using disinfectant, clean your treatment table and lay out the following items: Scientia
Derma Roller, tube of Topicaine Gel, (if used), antibacterial cream, a bowl of iced water
with a washcloth in it, a clean towel, some paper towels, a glass containing some
disinfectant, a good quality face / body moisturiser and a timer.

Face and body treatment: If using the Scientia Derma Roller on your face, do not use
on the eyelids or lips. Wipe off the excess Topicaine Gel (if used) with a paper towel.
Roll the Scientia Derma Roller over the area in question several times in different
directions. 4 Rolls vertically, horizontally and each diagonal is more than enough to
stimulate collagen formation in the skin. Do not press too hard, as this is not necessary
for excellent results.
------------------------------------------------------------
steril bir ortam yaratın.Lütfen Derma roller kullanımından önce ellerinizin ve uygulama yapılacak alanın sabunla yıkandığından emin olun.Temiz bir havluyla kurulayın.Disinfektan kullanarak uygulama masanızı temizleyin ve şu ürünleri hazırlayın:Scientia
Derma Roller,uyuşturucu krem,temiz havlu,kagıt havlu,disinfektan içeren bir bardak,iyi kalite yüz/vücut nemlendirici ve saat.

Yüz ve Vücut Bakımı: Eğer Scientia Derma Rollerı yüzünüzde kullanıcaksanız,dudaklarınızda ve gözkapağınızda kullanmayın.Eğer uyuşturucu krem kullandıysanız fazlasını kağıt bir havluyla sıyırın alın.Scientia Derma Roller ı söz konusu olan alanda bir kaç defa farklı yönlerde gezdirin.4 geçiş yatay ,4 geçiş dikey ve her bir çapraz çizgi cildin kolajen oluşumunu harekete geçirmek için yeterli olacaktır.Çok fazla bastırmayın,zira bu daha iyi sonuçlar için gerekli değildir.

Son düzenleme:
If you use the numbing gel and are more vigorous with the Scientia Derma Roller, you
may experience a reddening and rawness of the skin for up to a couple of days after
use. If you are more gentle, but use the device regularly, the same results can be
achieved with much less trauma to your skin. Reddening only lasts for a few minutes.

For hair loss, thinning hair or grey hair: Each morning / night, after showering and
washing your scalp, dry well with a clean towel. Roll the Scientia Derma Roller over the
scalp in one direction (and not back and forth). Apply 1ml of 5% Minoxidil to balding areas and massage into the scalp
thoroughly. If you notice the scalp flaking after a few days, simply rub the dead skin
away whilst shampooing your hair. Treat no more than once per day, 5 times per week.

------------------------
eğer uyuşturucu krem kullanıyorsanız ve Scientia Derma Roller la şiddetli bir uygulama yapıyorsanız,kullanımdan sonra birkaç gün boyunca kızarıklık ve soyulma görebilirsiniz.Daha yumuşak ama düzenli kullanıyorsanız, cildinizde daha az tahrişle ,aynı sonuclara ulaşabilirsiniz.Kızarıklık sadece bir kaç dakika sürer.
Saç kayıbı için,saç kalınlaştırma ya da beyazlayan saçlar için :Her sabah/akşam duştan ve saç derisini yıkadıktan sonra temiz bir havluyla iyice kurulayın.Scientia Derma Roller ı kafa derinizde sadece bir yönde( ileri geri değil) gezdirin.kel bölümlerinize ve kafa derinize 1ml of 5% Minoxidil uygulayın.Eğer saç derinizin bir kaç gün sonra kabuklandıgını hissederseniz,şampuanlarken ovalayarak ölü deriyi temizleyin.Günde bir defa ,haftada 5 kereden fazla kullanmayın.

Son düzenleme:
After use, wash the treated area with cold water, dry the skin gently and apply cream. If
you have used the numbing gel, use the antibacterial cream first, shortly followed by a
quality moisturiser. If used gently, without the numbing gel, simply go straight to the
quality moisturiser – preferably one containing Vitamin C and E. Using the Scientia Derma Roller greatly increases the
absorption of these nutrients.

Care of your Scientia Derma Roller: When you have finished using the device, rinse
the roller under hot running water. If you have used the roller with numbing cream,
stand head first in the half full glass of disinfectant for approximately 30 minutes to 1
hour (but no longer). If you only used the roller gently, you need only disinfect the
device on a weekly basis. Shake off the excess liquid and stand on a clean towel to dry.
Please do not put the device away while it is still wet. When it is completely dry, replace
the plastic cap and store the roller in the plastic tube provided. Ensure the cap is fitted
the right way round - It should cover the roller head without needing to be forced on.
Please try to keep the case clean and store somewhere safe so that the device cannot
be damaged between uses.
--------------------------
Kullanımdan sonra,uygulama alanını soguk suyla yıkayın ,cildi nazikçe kurulayın ve krem uygulayın.Eğer uyuşturucu krem kullandıysanız önce antibakteriyal kremi hemen ardından da kaliteli bir nemlendirici sürün.
Eğer uyuşturucu kremsiz,yumuşak kullandıysanız,direk kaliteli bir nemlendirici sürün-tercihen vitamin c ve e içeren birini.Scientia Derma Roller içeriklerin çok iyi şekilde emilmesini sağlar.

Scientia Derma Roller ınızın bakımı: Aleti kullanmayı bitirdiğinizde,sıcak akar suyun altında çalkalayın.Eğer rollerı uyuşturucu kremle kullandıysanız,öncelikle baş kısmı disinfektan dolu bir bardağın içinde ortalama 30 dakikadan 1 saate kadar bekletin(ama daha fazla değil).Eğer sadece rollerı kullandıysanız,aleti sadece haftalık bir düzende sterilize etmeniz gerekir.Fazla suyu sallayarak atın ve temiz bir havlu üzerinde kurumaya bırakın.Lütfen aleti hala ıslakken kaldırmayın.Tamamen kurudugunda,Plastik kabına yerleştirin ve plastik tüp korumasıyla saklayın.Kabın tamamen oturdugundan emin olun,zorlanmadan rollerın kafasını kaplaması gerekir.
Kılıfı temiz tutmaya özen gösterin ve kullanımlar arasında zarar görmemesi için güvenli bir yerde saklayın.

Son düzenleme:
Disclaimer:

Never share your Scientia Derma Roller with anyone else, and do not use on children or
animals. The 2.0mm and 2.5mm Derma Rollers are for professional use only.

When used as a home based treatment regimen, cosmetic skin micro needling is for
professionally responsible use only. Use entirely at your own risk. To the maximum
extent permitted by law, we are not responsible for negative or damaging results
obtained by proper or improper use of this product. Even though many of our customers
have experienced very positive results, we cannot guarantee results.

Please do not use this product if you have open cuts, wounds, sun-burnt skin, active
herpes outbreaks, pustule acne lesions, or any other acute infection or inflammation of
the skin, have a history of poor wound healing, collagen diseases, blood problems, are
pregnant or lactating, are prone to keloid scarring or have diabetes. Aspirin, Nurofen,
Vitamin E and blood thinning drugs all cause increased bruising and should not be taken
in the two weeks leading up to treatment.
-----------------------------------------------------------------------

Feragat:
Asla Scientia Derma Roller ınızı kimseyle paylaşmayın,çocuklarda ve hayvanlarda kullanmayın.2.00 ve 2.5 mm likler profosyonel kullanım içindir.

orta paragraf özetle:yanlış hatalı kullanımlardan siz sorumlusunuzdur,bir çok müsterimizde çok iyi sonuçlar almamıza ragmen ,sonuçları garanti edemeyiz

lütfen açık yaralarda,kesiklerde,güneş yanıklı ciltte,uçuklayan yerlerde,irinli sivilce bezelerinde,yada herhangi bir akut enfeksiyon yada cilt iltahabında,yavaş iyileşme gösteren yara belirtiniz olduysa,kolajen sorunları,kan problemleri olanlarda,hamile yada emziriyorsanız,keloit yaralanmalarına meyilliyseniz ya da diabetliyseniz bu ürünü KULLANMAYIN.

Aspirin,nurofen,vitamin E ve kan kalınlaştırıcı ilaçların hepsi yaralanma artışlarına neden olur ve tedaviyi takiben 2 hafta boyunca kullanılmaması gerekir.

NOT:SCIENTIA DERMA ROLLERI'IN ıNTERNETTE BULDUGUM KULLANIM KLAVUZUNDAN ALINMIŞTIR.PROFESYONEL ÇEVıRı DEĞıLDıR.ORJINAL METINDEKı YANLIŞ BıLGıLERDEN ,ÇEVıRMELERDEKı HATALARDAN YA DA YANLIŞ ÇEVRıLMıŞ YERLERDEN SORUMLU DEĞıLıM.SADECE BıLGı AMAÇLI KOYDUM.

Son düzenleme:
burda da bir bayanın hafta hafta tuttugun gğnlük gibi birşey var.karnındaki çatlkaları için uygulamış

derma-rollers.com/52/my-dermaroller-diary

siz başına www koyun daha linkleri yollayamıorum:dilcikar:

acaba bu 1,5 mm ve sonrasını hijyen açısından mı öyle olması gerekiyor.
sen bilirsin mujgan hnm
psikoloıgsun okuduguma göre ohaoldumsmile

merhaba.. valla psikologum ama bu konu ile teknik bir egitimim yok:)
1.5 mm ve sonrası kalınlıklar ciltte daha travma yaratabilecek mm ler oldugu için dikkatli kullanım gerektiriyordur bu yuzden de hekim kontrolunde olması gerekiyor.. tahmınımce.. baska bir açıklaması yok cunku.. ama diger inceliklerde zedelenme travma cok mininmum oldugunda n kı zaten istedigimiz de bu ..hekim olmadn da kullanılabiliyordur..
bu arada ellerine ve bilgine ( ingilizce ) saglık diyorum ..bu bilgileri kesinlikle hemen kopyalayıp arşivime atıyorum:)
sevgiler

çatlaklarım için yapmak istiyorum.ama 1,5 ta cildimde bir aksilik olursa diye korkuyorum.biraz hassas zaten normalde de
ama 1 alırsam da tedavi süreci çok uzarsa yada istediğim sonucu almazsam diye korkuyorum.çünkü çatlaklar için 1,5 öneriyorlar
kafamçokkarıştı

bir de dün orjinal trade mark almış olan derma roller ın almanya çıkışlı oldugunu öğrendim
orjinal sitesi .dermaroller.de buymuş
yani dün cevirisini yaptıgım scientia derma roller bunun kopyasıymış
sitesinde de yazıyor :çok üzgünüm:

çatlaklar asıl amacın ise onun icin uygun olanı al ..
yuzunde ki sorun nedir?

canım zaten uygun olanı almak istiyorum.ama 1.5 lar için doktor kontrolunde yapılmalıdır diyorlar.derdim o yani. ya bişe olursa die tırsıyorum.

yüzümde yok bişey şükür.onun yerine çatlaklarım var her yerde kaydirigubbakcemile3

tabi ki sen karar vereceksin ama ..ben riske girme derim ve 1 al .. eger bir duzelme gorursen yavasta olsa.. o zaman hah dersin demek bu sistem ise yaramakta .. o zaman dr kontrolunde diger kalınlarını deneyebilirsin ..
bence riske girme 1 le basla hatta bazı sitelerde bile 1 icin hekim diyorlar o nedenle ..bilmiyorum ben 1 alıırdım ..:)
kolay gelsn ..zor iş valla karar vermek ..

istersen once jay jay in dedigi gibi çok pahalı olmayan modellerden al .. baktın fayda goruyrsun o zaman yuzun icin de catlakların icin de boylece ayrı ayrı kullanım yapabilirsin..
gg de mikro roller kırılıklıklara son falan yazarsan bir kullanıcının satısta urunleri var cesitli fiatlarda ben restrelite bakarken buldum su egzama ve sivilce icin arastirdigim ürün..
kadın yurtdisindan getirtiyormus.. aslinda diirek sen de getirtebilirsin e baydan biraz daha ucuza olur o zaman ya da gg ye bakiver istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…