Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

ben son yaptığımda 1.5 ile yaptım
biraz kızardı tabi çok bastırmıştım bir de 30 değil 40 kez geçiş yaptım
bugun annem yanaklarımın sıkılaştığını söyledi..
daha önceki uygulamalarda böyle birşey hissetmedim 5 -6 uygulamayı geçince
farkı daha iyi görebildim
güneşte de baktım cildim daha sıkı ve iyi görünüyor
fakat inanılmaz kaşınıyorum kesik iyileşirken olduğu gibi bir kaşıntı tüm yüzümde
ve boynumda
artık nası bir basıncla uyguladıysam vucut alarma gecti galiba iyileştirmek için

her bir uygulamadan 8-10 gün sonra etkisi daha iyi hissediliyor once kızarık ve hassas oldugu ıcın tam anlasılmıyor bir de benim uygulama sayım bayagı oldu yani
düzenle yaptım

valla jayjay cim çok cesursun ya.maşallah.hem 1,5 la yapıosun hem de bastıra bastıra hem de yuzunu

allah nazarlardan saklasın
bak beni de gaza getirdin

jayjay yanılmıyorsam sen 0.75 kullanıyordun. 1.5 mm lik rolleri yenimi aldın?birde canım nereden ve kaça aldın?

ölcüleri kalinlikla degil uzunlukla ilgili,kalinligi hep ayni oluyor.

moonshine ..valla ben onlari kalınlık sanıyodum :)) tesekkurler.. neyse sizler iyice bir kullanın..siz dermorollar ve turevlerinin kobayı ben de nuskinin kobayı... belki selulıtler için bende kullanırım .akne çatlak vs yok ..

neyse burayı ve sizleri seviyorum:)

merhabaa benim bir sorum olucaktıı... ben bundan 21 gün önce bir güzellik uzmanına dermaroller tedavisi için gittim ve sean için 200 tl werdim sorunum gözaltımdaki torbalanmalar ve morluklardıı ... ilk seanstan sonra yumuşacık olan derim birazda olsaa sıkılaştı... ama tam bir cewap göremedim tabiiki... bu kadar para wermektense bende ewde uygulama yapmayı daha mantıklı buldum... fakat bu ürünle birlikte nasıl bir krem uygulayacağımı bilmiorum... çünkü malum gözaltına uygulayacağım ve biraz korkuorm... herhangi bir krem uygulamk mantıklımı ya da önereceğiniz bir serum krem benzeri birşey war mı... internetten aldığım bilgiler kadarıyla kök hücre ekstresi uygulanması gerekiormuş gözaltları için ama bu ürünler yalnızca doktorlara ve güzellik uzmanlarına satılıor... ne dersinizz ne yapmalıyım sizcee.....

Mrb az önce bende sipariş verdim. 1.00 mm sipariş verdim. Umarım 0.5 mm almadığıma pişman olmam. ebayda gayet uygun fiyata bulabilirsiniz. Türkiyede çok pahalı. Kullanır kullnmaz sizleri bilgilendireceğim

200 tl mi:1shok: gel ben sana yapayım bedava
gözaltına kullanılanlar sanırım 3 sıra igneli oluyor
cunku ben de moon da normal rolleri gozumuzun altına sokamadık
yanı cok kucuk ama o bolgedekı kemıkler yuvarlak oldugundan tam alta gıremedık
sadece yandakı kırısması muhtelem kısımları yapabılıyorum
henuz kırısıgım yok tedbiren yapıyorum

peki morluklarda bır azalma oldu mu?
derma roller uygulamasından sonra uygulanacak kök hücre elastin kolajen iceren
serumları kısı kendı kullanabılır
tr de bunu satan fırma ıle gorustum
dılersenız kendınız surersınız demıstı, ben onlardan almadım ama 300 tl dedıklerı ıcın

kızlar roller uyguladıktan sonra çok ama çok yüksek koruma faktorlu bir gunes koruyucu kullanın
ben bu son yaptıgımda cok bastırmısım-SıZ BASTIRMADAN YAPIN
4. gün dısarı cıktım annemle düğünüm için bazı alışverişler yaptık fakat mağaza gezerken
yolda hep güneşe maruz kaldım
eve geldiğimde elmacık kemiklerim bayagı kızarıktı
güneş yanması gibi
ki, normal spf25 krem de sürmüstüm
aman diyim hem kreminiz hem makyaj malzemeniz yuksek spfli olsun
ust deri soyuldugu ıcın alttan gelen yenı dokuyu gunese maruz bırakmayın

bir de elinizde çok iyi birer peeling, çok iyi nemlendirici, ve nem maskesi bulundurun
bunlar olmadan cok sıkıntılı gecer
cunku cılt kuruyor kepeklenıyor fılan
oyle tek basına rollerla olmaz,yan urunler kullanın
elinizde iyi bakım urunlerı olsun paranıza kıyın derim cilt bu baska seye benzemez

anladım... morarmada pek fazla bir azalma olmadı açıkçası... fakat uzman bana ilk seansta tam sonuçç alamassın demiştii... ama elastikiyet kaybını az da olsa önledi gibi geldi bana.... bu yüzden de dewam etmek istiorum ama kendm yapıcamm ve herhangi bir gözaltı kremi uygulıycam sanırım 300 tl braz pahalıymışş... mesela neutrigina nın gözaltı kremi iyi onunla uygularsam da etki eder die düşünüorumm... inş... gözaltı içinde satılanları war ama gittigidior da kalmamış sanırmm nası bulcam onu bilmiorum işte.... :S:S

işte elastıkıyet kaybı yaşı ilerleyen herkesın sorunu
o yüzden ben lekelerim bitse bile ayda bir filan uygulayacagım boynunuzu unutmayın kızlar
boyun ve eller yaşı cabucak ele veriyor
toparlanma evet bende de oldu
normal roller kırısık olan goz cevresıne oluyor da goz altına yanı tam goz pınarının oraya bende gırmedı mesela
moon arkadasımız da sokamamıstı

gg de var .. ben gordum .istediginiz boyutu yazın diyorlar..
kazayaklari falan yazin bir de roller çikiyor

bu ürünü aldım gg den.2 defa kullandım.sonrasında yaptığım makyajdanmı,bilmiyorum.çok sivilce çıktı ya ! senağlama

Son düzenleme:
Ben yüzümdeki mimik kırışıkları için kullanmak istiyorum.0.5 yeterli gelirmi acaba?jayjay bukonuda çok deneyimlisin sen ne dersin? sevgiler

arkadaşlar EMLA kremi araştırdım internette.biri doktor biri eczacı olmak üzere iki kişinin uzun süreli kullanımlarda kalıcı his kaybı yaratır dediğini okudum.Jayjay sanırım sen emla ile yapıyorsun yuzunu.canım dikkat et

ksantofil ben evet emla kullanıyorum
oyle bır hıs kaybı vs olmadı tabı kı uygulandıgı zaman hissizlik ve sogukluk hıssı oluyor
ama tabı kı krem bu sekılde calısıyor, oyle olsa koluna bacagına bıkını bolgesıne sureklı emla surup lazere ıgnelıye gıdenler var ben su ana kadar hıc oyle bırsey duymadım
kalıcı hıs kaybı yaptıgını
yanı her ılacın yan etkısı vardır elbette
kımılerını bazı ılaclar cok etkıler o da cok ıstısnaıdır ,kısının kendı sansıyla alakalı yanı

kanlı uygulama nerde ızledınız acaba bız de bır gorelım
sureklı yapıyorum kan fılan yok ortada bunlar nester mı kullanıyor acaba? kaydirigubbakcemile3

bu defa cok bastırmama ragmen yuzumde de boynumda da hic kan yoktu,
sadece alnımda ıgne ucu kadar mınık kan cıktı-bazı yerlerde yanı alın bıraz gergın bır bolge ya
resım eklıyorum hemen kaldırıcam
bu boynum roller uygulaması sonrası- silinmemis ve hic el sürülmemiştir
arkadasım ıcın cekmıstım,
sizler de gorun dıye eklıyorum artık bu kan akıyor iddiasını bır kenara bırakalım
nasıl resım eklenıyor soylersenız eklerım lınk verılmıyor sanırım ımage sıtesıne yukleyemem

surat aktıf aknelı olur ona el degse kanar bunu anlarım cunku zaten cerahat toplamıs
ve derı onu dısarı atmak ıcın gerılmıstır ıgne ucu degse kanar
fakat ben bu kadar zaman yaptım kan fılan aktıgı yok
şu da olabilir, eger kanıyorsa böyle kanlı canlı tiplerdir :lepi:
kanı akmak ıcın bahane arıyordur
aklıma baska bırsey gelmıyor bız nıye kanamıyoruz onu anlamadım

bu ürünü aldım gg den.2 defa kullandım.sonrasında yaptığım makyajdanmı,bilmiyorum.çok sivilce çıktı ya ! senağlama
pineapples sanmıyorum canım ya,
yenı bırseyı ılk kez denedıgımızde o an kotu ya da canımızı sıkan ne varsa ona malederız ya sende de oyle olmus olabılır sıvılce gozenekler tıkalı olucak sonra vucut onu atmak ıcın akyuvar uretıcek o sekılde gelısen bır cılt problemı
yanı yıne senın salgı bezlerının acık temız olup olmaması,yag salgının duzeyı ıle alakalı
adet kanaman yakınsa ondan da olur

Ben yüzümdeki mimik kırışıkları için kullanmak istiyorum.0.5 yeterli gelirmi acaba?jayjay bukonuda çok deneyimlisin sen ne dersin? sevgiler

benımkı ılkı de buyuktu 0.75 sımdı 1.5 ıle yapıyorum
bence 0.5 yetersız kalır hic gormedım ama tahmını kıyasla soyluyorum

ben selülitlerim için kullanıorum ... üstüne selülit kremimi kullanıorum, acayip yakıo zaten (acı biber kremi bi de kullandığım) gercekten de super etkisi oluyo... baya bı azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…