ben selülitlerim için kullanıorum ... üstüne selülit kremimi kullanıorum, acayip yakıo zaten (acı biber kremi bi de kullandığım) gercekten de super etkisi oluyo... baya bı azaldı
ben 0.5 kullanıyorum.şimdiye kadar 3 kez yaptım.herhangi bir fark yok yüzümde.birde roller uyguladıktan sonra 1 saat kadar kızarık kalıyor sonra geçiyor.açıkçası 1 yada 1.5 almadığıma pişman oldum.
ben selülitlerim için kullanıorum ... üstüne selülit kremimi kullanıorum, acayip yakıo zaten (acı biber kremi bi de kullandığım) gercekten de super etkisi oluyo... baya bı azaldı
Teşekkürler jayjay
nereden aldınız ggdenmi ?famille sen nereden aldın ?
hemen etki beklemeyin cildin soyulmasindan haric cünki ilk etkiyi 4-5 hata civarinda farkedebilirsin ve zaten uygulama araligi 4-5 hafta olmali. 0.2yada 0.3 le bu bos gecen haftalarda kullaniliyor.
ben 0.5 kullandigimda cildim kagit gibi soyulmustu ve altindan isil isil bir cilt cikmisti, ikinci kez kullandigimda ise bölüm böülm soyuldu ve ilk i gibi wouw olmadim ama asil amacta zaten cildi soymak degil alt katmanlarda cildin kendini yenilemesi ve kolajen üretmesi buda zaman alan bir sürec.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?