Ben aynı uygulamayı yapıyorum evde önce dermaroller sonra hyaluronic asit hatta ikinci kere geçip bir de E vitamini sürüyorum. Benim ablam eczacı hyaluronic asit serumu var ondan almıştım. Roller ve diğer ürünleride ondan aldım. Güvenilir yani :)
canım benim cildimde çorunlu göz altı morluklarım için ne önerirsin
Canim saol iletisimde olalim acikcasi medikal estetik hakkinda bilgi ve tecrube sahibi.deilm cildim sivilce cikarmaya cok musait daha yeni yeni azaldi acaba dermaroller gozenekleri acinca tekrar sivilceler tavan yaparmi endiseliyim bu konularla ilgili iletisimde olalim canimcanım göz altları için ne yapılmalı bilmiyorum.Bir arkadaş dermaroller biraz iyi geliyor yazmıştı sanki.Dolaşımı hızlandırdığı için geçici de olsa etki sağlıyor olabilir.Ama kısa uçlu olması lazım.BEndeki 0.25 mm.Onu bile korkarak nadiren kullanıyorum.Göz altlı dolgularıyla ilgili bölümleri de okuyabilirsin forumda.Pek çok arkadaşımızda aynı sorun var.
Ben aynı uygulamayı yapıyorum evde önce dermaroller sonra hyaluronic asit hatta ikinci kere geçip bir de E vitamini sürüyorum. Benim ablam eczacı hyaluronic asit serumu var ondan almıştım. Roller ve diğer ürünleride ondan aldım. Güvenilir yani :)
Sevgili 4mevsim; ablana bu uygulamayi yapan hemsire Izmirdemi? eger oyleyse telefonunu ozelden yazabilirmisin? TesekkurlerHyaluronic asit i nerede kullanacaksin?
evet izmir deSevgili 4mevsim; ablana bu uygulamayi yapan hemsire Izmirdemi? eger oyleyse telefonunu ozelden yazabilirmisin? Tesekkurler
Ama cok uzgunum ki kisinin telefonunu ablam da kaybetmisSevgili 4mevsim; ablana bu uygulamayi yapan hemsire Izmirdemi? eger oyleyse telefonunu ozelden yazabilirmisin? Tesekkurler
Ama cok uzgunum ki kisinin telefonunu ablam da kaybetmis
Uzuldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?