Dermaroller- izler -lekeler-skarlar-selülitlerr babay, kolajen üretimi

arkadaşlar dün geldi dermorollerlarım. 1.00 mm lik olanı elimde öylesine denedim.1-2 saatte kızarıklık geçiyor yazmıştı çoğu arkadaşımız ama elimdeki kızarıklık dün geceden beri devam ediyor. El sorun değil de pespembe bir yüzle gezmek garip olabilir..yüze yaz sonu uygulayacağım.leke kalır filan neme lazım..el için organic serum arayışım devam ediyor.bu arada emla kullanacağım sanırım.ama emla deriye nüfuz edince diger serumların etkisini azaltabilir mi acaba..botoxu emlasız yapıyordu bir doktor örneğin ve botox ilacının etkisini uyuşturucu krem azaltıyor demişti..

Dermaroller sonrası hyaluronic asit mi kullanmak gerekiyor. Bende aldım 1 mm .krem olarakta plus jel diye bir anestezik krem aldım. Daha kullanmadım gerçi. emla krem daha mı iyi acaba

Dermaroller sonrası hyaluronic asit mi kullanmak gerekiyor. Bende aldım 1 mm .krem olarakta plus jel diye bir anestezik krem aldım. Daha kullanmadım gerçi. emla krem daha mı iyi acaba

mezoterapide hyaluronic asit ve vitaminler kullanmışlardı o yüzden aldım.saftı bir de, paraben filan içermiyordu..arkadaşlar genelde serum, krem kullanıyorlar sanırım.büyüme faktörlü bir krem de edineceğim.benev'inki pahalı vichy'de buldum onu alacağım..neye ihtiyacın varsa ona yönelik serum kullanabiliyorsun..aklımDa emla kaldı hep anestezi kremi olarak..ne kadar iyidir doğaldır bilmiyorum.

Senin aldığın yerin linkini verirmisin bende almak istiyorum o hyaluronic asitden

Senin aldığın yerin linkini verirmisin bende almak istiyorum o hyaluronic asitden

amazondan sipariş vermiştim.şimdi baktım kalmamış.5 tane vardı zaten stokta 2 sini almıştım ama benzerleri var.bana gelecek olan da mezoterapide kullanılandan mıdır emin değilim.elimde deneyeceğim önce..iyi arastırmak lazım..

Kızlar ben de de yüz için 192 iğneli 0,5mm olanı aldım . daha iki kere uyguladım, arada bir gün boşluk bırakıyorum kullanırken. acıyı pek hissetmedim ama benim de acı eşiğim yüksektir.
gece yatmadan tüm yüzüme nazikçe uyguluyorum, sonrasında göz çevreme göz kremi sürüyorum. akşam kızarıklık olsa da sabaha iz kalmıyor. hiç kanama olmadı. ayrıca asla gündüz kullanmıyorum çünkü üzerine güneşe çıkarsam iz kalır diye korkuyorum.
Benim göz kenarında hiç kaz ayağı yok ama göz altımda çizgiler başladı malesef. elmacık kemiklerim çok çıkık, onun etkisi malesef, güldüğümde direk göz altında birkaç çizgi olur küçüklüğümden beri, yer etti zamanla.. aslında bu asıl yoğun pc kullanmaya başlamamdan sonra oldu ama işim hep pc başında yani o konuda önlem alamıyorum. bu şekilde umarım biraz olsun fayda sağlarız. ben göz çevreme mümkün olduğunca uygulamaya çalışıyorum.
192 iğneliyi göz kenarına kolay uygulasam da, altına uygulamak çok da kolay değil , bunun sırf gözaltı için olan çok daha dar olanları da varmış meğer.. Buna alışamazsam onu alacağım. Aslında beklentim çok yüksek değil, biraz canlansa ya da ince çizgilerim bundan daha fazla ilerlemese bile yeterli ...
1 ay gibi bir kullanımın sonunda işe yarayıp yaramadığını da yazarım

hayırlı olsun:)
dermarollerı doktor yapmadı bana bu ay güneş oldugu için..deri soyulursa leke kalabiliyor çok sık yapmayın yine de isterseniz.Ben de kendim yapmak için Ekim ayını bekliyorum..
Göz için 96 iğneliyi almıştım en rahat onunla yapılıyormuş..

arkadaşlar hyaluronic asit siparişi vermiştim Amazondan.bugun iptal edildi diye mesaj geldi.Turkiye'ye gondermiyorlarmış..
başka nerden bualbilirim bilgisi olan var mı?

evet 96 iğnelikler göz için çok daha uygunmuş sanırım...
Ben genelde gün içinde güneşe hiç maruz kalmıyorum. Tabi ekstra durumlarda çıkacaksam çok güçlü güneş koruyucular ve koruması iyi büyük gözlükler kullanıyorum. Ama yine de gün içinde güneşe çıkacağımı biliyorsam bir önceki gün yapmam.. zaten dediğim gibi çok nadir güneşe çıkıyorum.
Tatil deniz vs zamanında hiç kullanmamayı düşünüyorum zaten. Bir de youtube'da 2mm ile yüzüne yapıp baya baya kanatanlar var doktorlar da öyle kullanıyor biliyorum, asıl etkisi de öyle ortaya çıkıyor sanırım. ben çok nazik uyguluyorum yeni başladığım için bir yanetki yapmasından korkuyorum hala ama tavsiyeniz ile yaz boyunca sadece karıncalanma hissi yaratacak şekilde nazik kullanmaya devam edeceğim o zaman. sadece kan dolaşımını hızlandıracak şekilde, küçük delinmeler yaratmadan... kan dolaşımının hızlanması da sanırım hiç yoktan işe yarıyor .. ekimden sonra daha çok bastırarak ve daha sık uygularım o halde
tavsiyeleriniz için tekrar çok teşekkür ederim

rica ederim ben de yeniyim bu işte:)) kanadıkça enfeksiyon riski korkutuyor beni..yavaş yavaş başlayıp gerekirse artırmak en iyisi dediğin gibi..
bi de serumları vitaminleri tamamlasak super olacak..
haberleşiriz yine:)

arkadaşlar hyaluronic asit siparişi vermiştim Amazondan.bugun iptal edildi diye mesaj geldi.Turkiye'ye gondermiyorlarmış..
başka nerden bualbilirim bilgisi olan var mı?

Hyaluronic asit i nerede kullanacaksin?

dermaroller deneyeceğim orda kullanacaktım..

Dermaroller de kullaniliyor mu? Ablam in bir hemsire arkadasi vardi, ablama dermaroller yapiyormus, sonra da ablamdan kan alip bir makineye koyuyormus sonra o kani yuzune enjekte ediyormus ve tum bunlari sadece 30 tl ye yapiyormus. Sanirim ablama yapilan dermaroller ile PRP:) ablamin yuzunde mor sivilce lekeleri vardi,hepsi gecmis,super olmus.

bana mezoterapide öyle yapıldı.derinin altına nüfuz edecek bir cihaz kullanıldı.saf hyluronic asit ve vitaminler demişti doktorum.
ilkinde önceden çok hafif bir dermaroller de kullanılmıştı.

Ablana yapılan dediğin gibi dermarollerlı PRP dir..ne kadar ygun fiyata yaptırmış öyle..burda seansı 650 lira

Ablami goren sucicegi izi saniyordu,korkunctu yuzu simdi bebek yuzu gibi cildi pespembe taze bir cildi var,evet cok ucuza yaptirdi,hemisre arkadasi evlere gidip yapiyormus,basit bir islem yani..ablam5 seans yaptirmis ama yemin ederim ben ablama ameliyat olmasini bile teklif etmistim ,o kadar kotuydu cildi.

ablana çok sevindim.
nerde bu hemşire?
ama eve gidip kanı alıp nasıl ayrıştırır?hijyeni nasıl sağlar?

Doktorda yaptıracaksan korkulacak birşey olmaz canım. ondan zaten derin iğneleri yalnızca doktor kontrolünde uygulayın diyorlar. Ben evde ancak 0.5 mm'ye cesaret edebildim
ben şimdilik normal göz kremlerimi kullanıyorum bakalım, vitamin de ekleyeceğim galiba...
haberleşiriz

Pardon yalış anlamşım, doktorda yaptırmayacakmışsın, dokktor yaz mevsiminde yapmamış. evde derin iğne kullanacaksan bence de çok dikkatli ol ne olur... onlar ne kullanıyor acaba enfeksiyon riski için... antibiyotikli krem falan kullanıyor olabilirler belki... araştırmak lazım

:13:evet canım evde yapacağım..Ekim'de doktora da yine giderim heralde ama bir seans da 550 lira yani..Bir de maske kullanıyor 4 dk da durdu.Tabi maskeyi özel bir cihazla (ısıtarak) derinin daha iyi emmesini sağlıyor. O maskeden de bulsak fena olmaz.Çok hafif soyuyor olabilir cildi.
Ameliyatlarda kullanılan antiseptiklerden filan da sürüyo oalbilirler.Yüzümü sildikleri sıvının kokusu cok tanıdıktı çünkü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…