mrb arkadaşlar..nette tesadüfen gördüğüm ünt skincare markalı ürünler çok ilgimi çekti.. dermokozmetik kalitesinde olduğunu savunuyor marka..özellikle akne ve leke sorunlarına yönelik ürünleri var..makyaj ürünleride cilde nefes aldırıyor markanın iddiasına göre..acaba bu ürünleri kullanan varmı arkadaşlar?ayrıca ücretsiz kargo hizmeti veriyorlarmış
merhaba kızlar bende bu ürünle ilgileniorum sipariş vermeden direk alabiliceğim bir yer varmı biliyormusunuz. ben ankarada oturuyorum
malesef sadece kendi sitesinden sipariş verilebiliyor canım..bu arada ben ideal glow pudrasını aldım gerçekten mükemmel
cnm nasıl memnun musun? yan etkisi falan oldumu? tecrübelerini yazarsan sevinirim.benimde ürünleri dikkatimi çekti ama cesaret edemiyorum..
canım benim cildim yağlı ve akneli ben memnun kaldım kapatıcılığı süper ,parlama yapmıyor ve çook kalıcı daha ne isterimki bayanssulusmile tek sorunu ciltten temizlemek biraz zor olabiliyor terlemeye falan dayanıklı olduğu için.. ama tavsiye ediyorum
evet canım ben kullanmıştım :) sabunu bırakmak zorunda kaldım bi süre sonra çünkü cildimde kurumaya sebep oldu -tatlicadiarzu- şu anda la roche possay ın jelini kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum tavsiye ederim canım
Merhaba, ben ünt'ün body firmng gel'ini kullandım, bacaklarım ve karın bölgem için. yoğun selülit var bende. Nerdeyse kayboldu vede cildimi extragel gibi kurutmadı :) şimdi bi daha sipariş vercem. Kargoda ücretsiz. 10 günde falan geliyor.
neli olan kuruttu canım? ben de lrp kullanıyorum toleriane moussant serisini(cildim kuru cünkü) jelleri kullanamıyorum iyicene kurutuyo cildimi -tatlicadiarzu-
cevabın için çok teşekkür ederim tatalım. opuyorumnanaktan
off zaten yukarda yağlı ve akneye meyilli yazmışsın canım şimdi farkettim kusura bakma, tekrara yasmana gerek yok :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?