kullandığın göz kreminin tam adı nedir?arkadaslar biliosunuz ürünler geldi gerçi cok uzun süre kullanmadm ama görüşlerimi yazıcam ex white suan için cildime bi yararı yok çillerim aynı duruo ama sürünce biraz canlılık verio tek renk yani öncede kırmızılıklar vardı suratımda. göz kremim isee ii bence sol gözümün yanağıma yakn yerinde ince bi çizgim vardı ve suan yokgöz kreminden cok umutluyum acıkcası uzun süreli kullanmda bklm daha neler olcak :)
kullandığın göz kreminin tam adı nedir?
bende sipariş ettim ünt ürünlerinden ve şuan kargo da bekliyorum...
bir süre kullandıktan sonra yorum yaparım ..2 parça aldım ben kuru ya dönüük cildim..
aqua fortis ve brihgtening exfoilator temizleyisini aldım ..bakalım ,umutluyum açıkçası...
ben memnunum :)
ünt maskelerini kullanan var mı?? nettoyant temizleyicisinide çoooooook merak ediyorum ..kullanan varsa yorum yazsın lütfen
malesef sadece kendi sitesinden sipariş verilebiliyor canım..bu arada ben ideal glow pudrasını aldım gerçekten mükemmel
önceliklemeraba uzun zamandır takip ediyorum, ilkkez yazmak istedim çünkü merak ettiğim bir konu. bende tesadüfen ünt marksını gördüm, almak istiyorum fakat emin deyilim, ve sizlerden gelecek yorumları bekliyorum. önceki yorumları okudum olumlu düşünceler var yinede sadece netten satış yaptığı için kararsızım cevabınızı beliyorum
arkadaşlar u gümrük sorunundan sonra ünt nin tr ye hala gönderimi var mı sorunsuz ulaşıyor mu ürünler ?
bende bunu merak ettim.... türkiyeye hala gönderim var mı ? ürün getirten oldu mu ?
Merhabalar; bende unt ürünlerini denemek istiyorum. internetten sipariş veriliyor ama kullananların tavsiyesi benim için çok önemli.
UNT ürünlerini kullanan yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?